reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

No dzisiaj to z pogodą we Wrocku to trafili nieco obok :-) Ale i tak jest nieźle.

Dziewczyny, czy któraś oglądała spodnie ciążowe w H&Mie? Czy jest tam cośkolwiek ciekawego? Ja mam jedne porządne jeszcze z poprzedniej ciąży, ale jakoś chciałabym coś nowego zakupić, bo mi się ciasnawo w porciętach robi :-)

Wczoraj w środku nocy przyszła mi zachcianka na lody. No i nie miałam sumienia... wywaliłam męża z domu, a co tam, jak się wieczorkiem chłopak dotleni to mu się potem lepiej będzie spało ;-) Ale dzisiaj rano spytał, czy ja planuje może jakieś zachcianki, bo jakby co, to on może kupić po drodze do domu ... hehehe ... Po drodze do domu to się sama mogę zatowarować, poza tym planowana to nie będzie już zachcianka no nie?

A nasz Synek mnie wczoraj ROZCZULIŁ! Podszedł do mnie po południu, przytulił sie do brzuszka i oświadczyła "dzidziuś śpi? Kubuś da buzi..." No słodziak!!! Mówię Wam dwulatki są zaskakujące: pełne enegrii i wigoru, a jednocześnie takie uczuciowe, że hoho!

Dobra. Znowu trzeba popracować, a wcale dziś się nie chce :no:

reklama
No dzisiaj to z pogodą we Wrocku to trafili nieco obok :-) Ale i tak jest nieźle.

Dziewczyny, czy któraś oglądała spodnie ciążowe w H&Mie? Czy jest tam cośkolwiek ciekawego? Ja mam jedne porządne jeszcze z poprzedniej ciąży, ale jakoś chciałabym coś nowego zakupić, bo mi się ciasnawo w porciętach robi :-)

Wczoraj w środku nocy przyszła mi zachcianka na lody. No i nie miałam sumienia... wywaliłam męża z domu, a co tam, jak się wieczorkiem chłopak dotleni to mu się potem lepiej będzie spało ;-) Ale dzisiaj rano spytał, czy ja planuje może jakieś zachcianki, bo jakby co, to on może kupić po drodze do domu ... hehehe ... Po drodze do domu to się sama mogę zatowarować, poza tym planowana to nie będzie już zachcianka no nie?

A nasz Synek mnie wczoraj ROZCZULIŁ! Podszedł do mnie po południu, przytulił sie do brzuszka i oświadczyła "dzidziuś śpi? Kubuś da buzi..." No słodziak!!! Mówię Wam dwulatki są zaskakujące: pełne enegrii i wigoru, a jednocześnie takie uczuciowe, że hoho!

Dobra. Znowu trzeba popracować, a wcale dziś się nie chce :no:

racja dzieciaczki są słodkie, moja mała pokazuje, że w brzuszku jest "dzidzi", robi mu "cacy" i mówi ze "dzidzi aaaa" :)

:no:

Byłam w HM i spodnie były wstretne takie bez żadnych kieszeni , ni to jeansy ni to dresy - masakra:wściekła/y: jedne sztruksy mi się spodobały to się okazało że nogawki za krótkie:wściekła/y:

Byłam w HM i spodnie były wstretne takie bez żadnych kieszeni , ni to jeansy ni to dresy - masakra:wściekła/y: jedne sztruksy mi się spodobały to się okazało że nogawki za krótkie:wściekła/y:

To mnie dobiłaś :-( Ja jestem raczej wysoka więc pewnie tyż będą za krótkie ;-) Co oznacza, że będzie trzeba się ruszyć do sklepów 'ciążowych' ale nie 'sieciówek' a one bywają KOSZMARNIE drogie... Ja mogę za porcięta zabulić dużo, ale nie w wypadku, jak będę je nosić 5 miesięcy :szok:

Cześc kochane
Dawno nie pisałam bo miałam mieszane uczucia i jest mi bardzo smutno że ludzie potrafią strasznie człowiekowi dogryść że aż ręce opadaja .
Na pewno większośc z was jest w ciazy po raz pierwszy albo po raz drugi .Ja jestem po raz piąty dlatego czasami boję sie pisać przez to że ludzie tak niesprawiedliwie potrafia ocenić drugiego człowieka .
Wiadoma rzecz że czasami zawodzą środki farmakologiczne tkj.antykoncepcja czy nawet inne
Dla mnie ciąża to coś na prawdę wspaniałego cieszę sie że mogę być mamą ile kobiet nie moze mieć dzieci prawda?
ja nie jestem jakims biedakiem stać mnie na to żeby wychować swoje dzieci.
Tylko najbardziej w tej chwili boje się tego czy podczas tego ,,cudownego poczęcia ,,nic nie jest dziecku .Jak się rozwija dzisiaj nikt mi nie da gwarancji na to ze dziecko bedzie zdrowe.Lekarze nic nie mówia tylko czekaja jak zwykle .Ale to my sie z tym wszystkim bujamy prawda .My się przejmujemy martwimy .Zapytałam ostatnio czy lekarz da mi gwarancje że nic mi nie bedzie ze przeżyje mam w końcu czwórkę dzieci ktoś je musi wychować.Jest maz ale wiadomo jak to mężczyźni Matka to zawsze matka.
Dlaczego kobieta nie ma wyboru ja zdrowotnie jestem obciazona nie powinnam być w ciaży zaduze ociazenie dla organizmu .Dlaczego mi nie można podwiązać jajowodów bo to nie dozwolone.W jaki sposób mozna inaczej sie zabezpieczyc .W naszym kraju nie można trzeba to robic po cichu?
Przecież majac czwórkę dzieci to świat i ludzie.Takie kobiety jak ja powinny mieć prawo do decydowania o sobie.

To mnie dobiłaś :-( Ja jestem raczej wysoka więc pewnie tyż będą za krótkie ;-) Co oznacza, że będzie trzeba się ruszyć do sklepów 'ciążowych' ale nie 'sieciówek' a one bywają KOSZMARNIE drogie... Ja mogę za porcięta zabulić dużo, ale nie w wypadku, jak będę je nosić 5 miesięcy :szok:

Jest jeszcze Zara i C&A ale nie byłam jeszcze

Cześc kochane
Dawno nie pisałam bo miałam mieszane uczucia i jest mi bardzo smutno że ludzie potrafią strasznie człowiekowi dogryść że aż ręce opadaja .
Na pewno większośc z was jest w ciazy po raz pierwszy albo po raz drugi .Ja jestem po raz piąty dlatego czasami boję sie pisać przez to że ludzie tak niesprawiedliwie potrafia ocenić drugiego człowieka .
Wiadoma rzecz że czasami zawodzą środki farmakologiczne tkj.antykoncepcja czy nawet inne
Dla mnie ciąża to coś na prawdę wspaniałego cieszę sie że mogę być mamą ile kobiet nie moze mieć dzieci prawda?
ja nie jestem jakims biedakiem stać mnie na to żeby wychować swoje dzieci.
Tylko najbardziej w tej chwili boje się tego czy podczas tego ,,cudownego poczęcia ,,nic nie jest dziecku .Jak się rozwija dzisiaj nikt mi nie da gwarancji na to ze dziecko bedzie zdrowe.Lekarze nic nie mówia tylko czekaja jak zwykle .Ale to my sie z tym wszystkim bujamy prawda .My się przejmujemy martwimy .Zapytałam ostatnio czy lekarz da mi gwarancje że nic mi nie bedzie ze przeżyje mam w końcu czwórkę dzieci ktoś je musi wychować.Jest maz ale wiadomo jak to mężczyźni Matka to zawsze matka.
Dlaczego kobieta nie ma wyboru ja zdrowotnie jestem obciazona nie powinnam być w ciaży zaduze ociazenie dla organizmu .Dlaczego mi nie można podwiązać jajowodów bo to nie dozwolone.W jaki sposób mozna inaczej sie zabezpieczyc .W naszym kraju nie można trzeba to robic po cichu?
Przecież majac czwórkę dzieci to świat i ludzie.Takie kobiety jak ja powinny mieć prawo do decydowania o sobie.

A jakas spirala czy inne cudo skoro nie chcesz mieć już dzieci ? Bo nie wiem co stosowałaś . A co masz ze zdrowiem nie tak ? Będzisz rodzić sama , czy przez CC ?

cześc kochane
dawno nie pisałam bo miałam mieszane uczucia i jest mi bardzo smutno że ludzie potrafią strasznie człowiekowi dogryść że aż ręce opadaja .
Na pewno większośc z was jest w ciazy po raz pierwszy albo po raz drugi .ja jestem po raz piąty dlatego czasami boję sie pisać przez to że ludzie tak niesprawiedliwie potrafia ocenić drugiego człowieka .
dla mnie ciąża to coś na prawdę wspaniałego cieszę sie że mogę być mamą ile kobiet nie moze mieć dzieci prawda?
Ja nie jestem jakims biedakiem stać mnie na to żeby wychować swoje dzieci.
Tylko najbardziej w tej chwili boje się tego czy podczas tego ,,cudownego poczęcia ,,nic nie jest dziecku .jak się rozwija dzisiaj nikt mi nie da gwarancji na to ze dziecko bedzie zdrowe.lekarze nic nie mówia tylko czekaja jak zwykle .ale to my sie z tym wszystkim bujamy prawda .my się przejmujemy martwimy .zapytałam ostatnio czy lekarz da mi gwarancje że nic mi nie bedzie ze przeżyje mam w końcu czwórkę dzieci ktoś je musi wychować.jest maz ale wiadomo jak to mężczyźni matka to zawsze matka.
Dlaczego kobieta nie ma wyboru ja zdrowotnie jestem obciazona nie powinnam być w ciaży zaduze ociazenie dla organizmu .dlaczego mi nie można podwiązać jajowodów bo to nie dozwolone.w jaki sposób mozna inaczej sie zabezpieczyc .w naszym kraju nie można trzeba to robic po cichu?
Przecież majac czwórkę dzieci to świat i ludzie.takie kobiety jak ja powinny mieć prawo do decydowania o sobie.
kasia spokojnie wszystko będzie dobrze. Nikt nie ma prawa nas oceniać a jak się komuś coś nie podoba to niech ugryzie się w język i zachowa to dla siebie. To jest życie każdej z nas i jak sobie pościelimy tak się wyśpimy. Nikt nie ma prawa nikogo oceniać. Masz pewnie kochane dzieci i to też będzie bardzo kochane i wszystko się powolutku ułoży:-):-).

reklama
No ze zdrowiem to to że macica bardzo juz jest obciążona i piąte dziecko nie bardzo wchodzi w grę co innego gdybym rodziła siłami natury wtedy to i 20 tke mogłabym mieć ha ha niestey spirala tez nie wchodzi w grę bo po tylu cieciach po prostu może wypaśc

Do góry