ale juz mnie brzuch nie boli i od rana nie krwawie
lepiejc 10 razy za duzo niz raz za mało.
sio do lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale juz mnie brzuch nie boli i od rana nie krwawie
Witajcie
Ja dzisiaj nie mam dobrego nastroju:-(, a wrecz jestem zalamana:--(. Mój tata ma raka, od poł roku jest na chemii, ale niestety ostatnio sie pogorszyło. Wczoraj mial dostac ostatnią chemie,ale niestety juz nawet z łóżka się podniesc nie może i nie mógł jechac do szpitala.Mama pojechała dzisiaj do lekarza z jego wynikami i niestety usłyszała nagorsze. Tata już chemii nie dostanie bo wyniki fatalne i nie rokuje poprawy. Jestem załamana. Bardzo się boje. Staram się nie denerwowac ze względu na maluszka, ale same wiecie, łatwo nie jest nie myślec. Cale szczęście,ze mam corcie przy sobie, bo bym zwariowala. Najgorsze,ze jeszcze tata strasznie cierpi, no i mamy tez mi żal. No co za życie...ach. Przepraszam,ze Wam tak smęce, ale musiałam się komus wygadac. No nic idę się cztmś zając,żeby nie zwariowac.
ehh a mnie wczoraj wieczorem lekko pobolewalo podbrzusze tak jak na miesiaczke i jak poszlam do wc to zauwazylam na pieprze toaletowym sluz zabarwiony krwia:-( i pozniej nie moglam zasnac ze strachu i sie poplaklam ze strachu o maluszka:-(
Caly czas sie boje ze poronie:-(
kurcze,my to pod Birmingham mieszkamy... kawal drogi na te pierogi by bylo ;-);-);-)katik - a gdzie mieszkasz w UK? Niedaleko mnie w Bradford jest pierogarnia i maja naprawde wysmienite pierogi.
Trzymaj sie Kochana. Mam nadzieje, ze slowa: bedzie dobrze beda mialy poparcie...Ja dzisiaj nie mam dobrego nastroju:-(, a wrecz jestem zalamana:--(. ..................Przepraszam,ze Wam tak smęce, ale musiałam się komus wygadac. No nic idę się cztmś zając,żeby nie zwariowac.
To wcale nie musi byc najgorsze, ale uwazaj na siebie, i w razie kolejnego plamienia biegiem do lekarza!!!ehh a mnie wczoraj wieczorem lekko pobolewalo podbrzusze tak jak na miesiaczke i jak poszlam do wc to zauwazylam na pieprze toaletowym sluz zabarwiony krwia:-( i pozniej nie moglam zasnac ze strachu i sie poplaklam ze strachu o maluszka:-(
Caly czas sie boje ze poronie:-(
kochane a ja nie wiem czy jakieś chorupsko mnie nie bierze bo mam 37 stopni temperatury niby to nie dużo ale pare godzin temu było 36 mam nadzieję tylko że ze szkrabem wszystko dobrze. robię okłady z zimnej wody na kark i czoło mam nadzieję że przejdzie a tu noc przed nami żeby tylko nie była większa:--(.