reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się
Dzis dzień papierów bleee

Alusia dziękuje bb ciociom za życzenia:)
Oj jak tylko będzie umiała mówić sama powie:)
Póki co mamusia jest Jej pełnomocnikiem

Dziękuję za pamięć:)
Dobranoc

reklama
Dzien dobry...

laaaaaaa ale jestem spiaca,ale co to obchodzi moje dziecko,ze matka chce spac:baffled:.Moj syn zrobil mi pobudke o 5.20 i teraz czekam az sie troche zmeczy aby znow pojsc spac.

dzien dobry...

moj corka tez mnie bije i wklada lapki do buzi podczas karmienia...do tego kopie nogami z predkoscia swiatla i rusza tylaskiem jakby sambe tanczyla :-) wcale nie jest latwo ja nakarmic :-) ale uwielbiam to :-)

u nas mgla, ze swiata nie widac....

milego dnia!

Witam się i ja wczesną porą zza biurka służbowego :p

mój dzieć uwielbia naparzać łapkami... ile już razy bałam się, że będę miała śliwę... albo na przewijaku kopanie w brzuch albo w piersi to też super sprawa... :eek:

Q też uwielbia stać przed lustrem i patrzyć się na tego radosnego bobasa z drugiej strony.

monia Q też dupeczką tak macha, jak leży w leżaczku to do góry i na boki... a jak leży na płasko to siup na brzuch i to samo ;-)

Katik- ja po Kubie zarzekałam się, że 'nigdy więcej'... a tu mnie nachodzą myśli na trzecie... więc nie mów hop :-D

tez to miałam napisać...:-)

witam się o poranku

wreszcie się troche wyspałam, bo 2 poprzednie noce jakieś straszne były, nie wiem czy to ząbasy czy przemeblowanie mu sie nie spodobało, ale wstawał co 2 h z placzem... podziwiam te mamuśki co mają tak codziennie i jeszcze są w stanie jakoś funkcjonować...

poza tym wczoraj miałam tak intensywny dzień że nawet mi się nie udało kompa włączyć... więc dziś zaległe wszystkiego naj dla Alicji!!

miłego dnia!

witam i ja porannie zza biurka
w Białymstoku pogoda super słoneczko świeci więc dzisiaj po pracy śmigam na spacerek może trochę się dotlenię i minie mi te zmęczenie

K. za godzinę idzie do lekarza na kontrolę w sprawie tej cholernej boreliozy zobaczymy co mu powie

Witam wszystkie mamusie

Odkąd do pracy wróciłam podczytuje, ale nie bardzo mam jak pisać (udzielam się troszkę na pozostałych wątkach), więc tylko się witam. Tęsknię, ale czasu brak:-:)-(
No rzeczywiście pustki tu dziś:szok:
Moje dziecko mnie bije!!! Maja podczas karmienia tak macha rączkami,że nie raz dostałam po buzi, hehe. No i ulubionym zajęciem podczas jedzenia jest wkładanie mi rączek do buzi i drapanie mnie po ustach. Też tak macie, czy tylko Maja tak matkę katuje?
Alicja też bije, szczypie i drapie, wrrr. Staram się mówić zdecydowanie "nie wolno" i biorę rączki. A czasem w dobrym humorze podstawia mi łapki do całowania.
znikam pracować

helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłl

Rozgryzlam Polke. Nasze lozeczko wysyla negatywne fluidy i dzidzi sie zle spi! Obudzila sie o 23 - cycek sprawy nie zalatwil,i spac nie chciala. Spiewala do 24, po czym udalo mi sie ja uspic...ale nie na dlugo, bo po 3 znow pobodka. Po cycku zostawilam ja u nas - i spala do 8! A gdybym jak zawsze odlozyla ja do lozeczka - do rana budzila by sie jeszcze ze dwa razy, plus jakies 5 na podanie smoczka.
I co z tym fantem zrobic???????????????

reklama
witam i ja :-)
u nas nocka bez krzyku ale za to z czestymi pobudkami......ja juz sie chyba przyzwyczaiłam ze moje dziecie co 2-co godzina sie budzi.:rofl2: po lekach juz mniej kaszlał w nocy wiec mam nadzieje ze bedzie juz tylko z nim lepiej. ogólnie to poraz pierwszy mi zachorował.:tak:

domek z lekka ogarniety, tylko kupa prania czeka. ale to jak mały sie przebudzi on lubi patrzec jak mamusia prasuje i opowiada mu dziwne historie:-)

spóźnione życzonka uśmiechu i słonka dla dzieciaczków co to pół roczku mająjuz za sobą :)

no u nas przy karmieniu tez maly drapie, za wlosy ciaga, i tp. a dzis mi całą miseczke kaszki wywalił na spodnie :blink: tak sobie nóżko machnął i siup nie ma kaszki. a co do lustra to jest zabawa. on uwielbia sie w siebie wpatrywac i usmiechac.

wszystkim mamusiom niewyspanym życze dużo siły i wytrwłosci.
miłego dnia
aaa głosiki oddane

katik- to u nas chyba to samo, bo dziecie sie wciaz przbudza, a przy mamusi od razu zasypia i dosc dlugo spi.ale to chyba raczej nie złe fluidy tylko przywiazanie do mamy, bo w łuzeczku to tak samotnie i nie ma sie do kogo przytulic

Ostatnia edycja:
Do góry