reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

cześć dziewczyny :-) no faktycznie pustawo tutaj...

małż przeprosił za wczoraj... obiecał poprawę... i żeby nie było, że ja na nim wymusiłam, ja tak dzisiaj zapracowana byłam, że nawet zapomniałam mu wytknąć :-p a on sam się zreflektował i powiedział, że nie pomyślał i że mu głupio ;-) zatem wybaczone...

dla wszystkich półroczniaków:
webstoryboardbirthday.jpg

reklama
No rzeczywiście pustki tu dziś:szok:
Moje dziecko mnie bije!!! Maja podczas karmienia tak macha rączkami,że nie raz dostałam po buzi, hehe. No i ulubionym zajęciem podczas jedzenia jest wkładanie mi rączek do buzi i drapanie mnie po ustach. Też tak macie, czy tylko Maja tak matkę katuje?

No rzeczywiście pustki tu dziś:szok:
Moje dziecko mnie bije!!! Maja podczas karmienia tak macha rączkami,że nie raz dostałam po buzi, hehe. No i ulubionym zajęciem podczas jedzenia jest wkładanie mi rączek do buzi i drapanie mnie po ustach. Też tak macie, czy tylko Maja tak matkę katuje?

Kittek- Natalka szczypie mnie w cycki i drapie gdzie popadnie a podczas zabawy potrafi złapać za grzywkę a drugą ręką za gardło sadystka moja kochana

heheheh
moja tez ostatnio sie w terroryzmie uzewnetrznia
ostatnio tatus dostal z otwartej raczki w policzek, no myslalam ze padne
a podczas cycusiania uwielbia szarpac za ramiaczko ze stanika

kici - cieszę się, że z małżem ok. Ja mam na mojego sposób - składam mu jego rzeczy do wiklinowego kosza, a ostatnio jeszcze miskę dużą dostawiłam i tak ciuchy stały aż mu majtek zabrakło:D no to poskładał:D na szczęście do maglowania rzeczy małej zagonić mi go łatwiej;-)

kittek - moja wkłada M. palce do buzi i sprawdza co tam ma:D a mnie za włosy potwornie szarpie i już dwa razy tak w cycka ugryzła, że aż zawyłam z bólu. Bić nas jeszcze nie bije, ale bije we wszystko w okół - w pianino, w stół, w garnki itd. :-)

Dobry wieczor kwietnioweczki:-)

Dzisiaj mlody znow mi dal do wiwatu.Nocka calkiem calkiem,ale wolalabym aby Samuel przesypial kilka godzin bez przerwy,mam nadzieje ze z czasem zmieni.Spal dzisiaj kilka razy po 20-40 minut po czym budzil sie z takim krzykiem,ze myslalam mi bebenki w uszach popekaja:szok:,drugie dziaselko jest juz mocno rozpulchnione,wiec mysle ze na dniach pojawi sie druga dolna jedyneczka.
Ja dzis poszlam do lekarza,dostalam syropek zobaczymy czy pomoze uporac mi sie z kaszlem:nerd:
Wszystkim polroczniakom zycze duuuzo zdrowka i wszystko naj naj naj:-)
a mamusiom spokojnych nocek
Dobranoc:-)

reklama
chata oprzątnięta z grubsza po tygodniowej nieobecności.
Was to chyba nie nadrobie.............

odnośnie bicia
Ja ostatnio spałam z Olą i jak tu nagle o 9 rano nie dostane z liścia w twarz... obudziłam się momentalnie ;-)
a T> wczoraj miał uspać Olę ale po 5 minutach wymiękl bo powiedział że dziecko rzucilo się na niego z paznokciami i miał całe czolo podrapane.......

Do góry