reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

No prosze he he staranka się zaczynają powodzenia laki naprawde nie jest źle u mnie rok i 7 miechów i daje rade i na farme mam czas i na forum he he
ja część ciuszków zostawie małej dla lalek tych malutkich takich najładniejszych pewnie potem będzie chciała miec taką dużą lale to akurat się przydadzą a część zostawiona dla rodziny u mnie ciuszki krążą w niektórych chodził kuzynki starszy syn , potem Szymek potem kuzynki Jaś i teraz Ola i zostawiamy z kuzynką bo nam szkoda i jak ktoś z rodziny bedzie miał dziecie to oddamy . Zniszczone poszły na PCK

reklama
ja też się witam wieczorową porą....

Kittek, u Gosienki i Helenki wszystko ok ?
I co to znaczy kochana 'wyluftować' ? :-) W dolnośląskim słowniku tego nie słyszałam :-)

Półroczniakom życze pociechy ze starych :-)

a u nas dziś było wyjazdowo - zakupowo...rano odwiedziliśmy rodziców, którzy mieszkają 100 km od WRO, po południu wróciliśmy do domku no i zostawiłam tatusia z H, a sama z L na zakupy się wyrwałam...no i zaszalałam...kasy za dużo wydałam na szmaty i teraz mam wyrzuty sumienia :-(...ech, rozterki kobiety :confused:...

a jeśli chodzi o ciuszki dla dzieci, to ja w tej kwestii poełniłam duży błąd...wszystkie ciuszki po L oddałam kuzynce, która potrzebowała dla swej córci...kuzynka miała mi je oddać jak się H urodziła (taka była umowa) no i niestety nie ma zamiaru oddać :wściekła/y:...upominałam się już ze 3 razy i dalej nic :wściekła/y:....spasowałam, ale sympatię do kuzynki straciłam :crazy:...tym bardziej, że L miała naprawdę wystrzałowe ciuchy i dużo tego było, a teraz dla H muszę wszystko kupować....ach, szkoda słow....

no i ja już pasuję z ilością dzieci...dwójka dla mnie w sam raz....

spadam lulu,

branoc...

I co to znaczy kochana 'wyluftować' ? :-) W dolnośląskim słowniku tego nie słyszałam :-)
U mnie to znaczy tyle co wywietrzyć :-D :tak:

Witam z samego rana... oczywiście noc do doopy. Nie mam pojęcia o co biega i w ogóle ale już nie mam siły niczego się doszukiwać.

Zyczę wszystkim półrocznym maluchom wszystkiego dobrego, a wam dziewczyny udanej niedzieli

U mnie to znaczy tyle co wywietrzyć :-D :tak:

Witam z samego rana... oczywiście noc do doopy. Nie mam pojęcia o co biega i w ogóle ale już nie mam siły niczego się doszukiwać.

Zyczę wszystkim półrocznym maluchom wszystkiego dobrego, a wam dziewczyny udanej niedzieli

Aguś współczuję nocki, 3mam kciuki aby było lepiej.:tak:

Monia wyluftować zgapiłam od Annyoj, spodobało mi się:-)

U nas ciche dni, tatuś mnie wkurzył i napiętą atmosferę mamy. Pojechał na zajęcia, Maja śpi, ja nadrabiam i zaraz idę nas szykować na basen. Planu na dziś nie mam, obiadu nie gotuję (PROTESUJĘ)
i co tu robić?

Kumpela zaprasza nad morze,ale tak zimno jest,że muszę się zastanowić. Na trawie szron, na termometrze 0st.... brrrr:szok:

Miłego dzionka!

witam się niedzielnie - nie było mnie tu tydzień - jak wróciłam do pracy to po powrocie do domku jest czas dla Julki a na forum trochę mi go brak.
Ale opowiem Wam co u nas przez ten tydzień.
Jak wiecie Julka uczęszcza do żłobka - przybył nam kolejny plus - moje dziecko je słoiczki - wiecie, że nie jadła a ja zaczynałam popadać w jakąś paranoje a teraz Julka jak widzi słoiczek i łyżeczkę otwiera dziba i domaga się jedzenia. Profesjonalna opieka w żłobku :) jaka ja jestem wdzięczna, nie wiem jak to babeczki uczyniły, ale efekt jest

A od wczoraj mamy PIERWSZEGO ZĘBA - znaczy się Julka ma - dolna jedynka nam się okazała :)

Dzień Dobry:-)
Mała dzisiaj spała cudownie, z jedną pobudką o 4:45 i drugą o 7:50.
Teraz już drugą drzemkę na tarasie zalicza.
W ogóle to zauważyłam, że ona w przeciwieństwie do mnie i M. lubi chłód i wystarczy próg przekroczyć a już śpi.
Po dziadkach to chyba ma, bo oni nawet w zimie śpią przy uchylonym oknie.
Mnie dziś M. na śniadanie omlety serwował - dwa mu pyszne wyszły a trzeci przypalił, bo już te dwa pierwsze wcinaliśmy:D
Teraz wyczytuje artykuł na onecie dot. koloru oczu dziecka i się podjarał, że On dwa geny dominujące małej przekazał, bo ma identyczne oczy jak On. Ja przekazałam zatem geny recesywne, bo zieleni w oczach mojej córci nie widać. A szkoda..;-)

Agnieszka - współczuję nocki! Niech już wreszcie Ptyś Malinowy da się mamie wyspać!

monia - ja bym takiej kuzynce nie podarowała. Umowa to umowa. Z resztą skoro pożyczyłaś Jej ciuszki to pewnie dziecko urodziła wcześniej i już z nich nie korzysta, więc wypadałoby oddać..

kittek - Tobie jak zawsze zazdroszczę basenu i życzę tego, by ciche dni szybko i bezpowrotnie minęły. Przy okazji uświadomiłam sobie, że ja się nigdy z moim M. nie pokłóciłam. Jakaś dziwna para z nas. Nigdy nie zostawiamy niedomówień, zawsze rozmawiamy, rozmawiamy, rozmawiamy i dochodzimy do porozumienia:-)

ewka - udanego spacerku!

nata - gratuluję Julce pierwszego ząbka! Widzisz.. nie taki żłobek straszny;-)

Trzymam kciuki za starające się:-)
Miłej niedzieli wszystkim życzę!!

reklama
Do góry