reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

dziewczyny zdrówka życzę i dobrego samopoczucia bo widzę że zmiany nastrojów i spadek formy się do nas przyplątał.....
Ja w sobotę zatrułam się czymś czym to nie wiem ale całą sobotę wieczór, noc i niedzielę razem z mężem na zmianę lataliśmy do wc i wymiotowaliśmy. Koszmar do tego dreszcze, gorączka i ogólnie straaaszne samopoczucie - nie zycze najgorszemu wrogowi...
Na szczęście dziś już znacznie lepiej, dzidzia też dochodzi do siebie i już nie marudzi tak strasznie jak kilka dni temu uuuffffff
no tak sie chciałam pożalić hihihi - i jużmi lepiej
wszystke was pozdrawiam i od dziś postaram się być na bieżąco ;-)

reklama
Dziewczyny mam wątpliwość, byłam u tej mojej niespecjalnej ginki, znowu nie pobrala mi cytologii bo mam upławy iz nowu dala mi tabletki dopochwowe tym razem z furaginem, zastanawiam sie czy to brac, bo ona tak na twarz mi pzepisuje te tabletki, nie robi żadnego wymazu z pochwy czy posiewu,w pierwszej ciazy jak chodzilam prywatnie i mialam uplawy to lekarz pobral wyamz i dal mir ecepte i umowilismys ie na tel, zadzwonil z ewynik ok i mam nie wykupywac recepty no iz robil mi ta cytologie mimo z ebyly uplawy i wszystko bylo ok, a ta ginka caly czas mi cos przepisuje na te uplawy a one ciagle sa i ciale nie pobeira mi cytologii, brac ten furagin??? co o tym myslicie

Dziewczyny mam wątpliwość, byłam u tej mojej niespecjalnej ginki, znowu nie pobrala mi cytologii bo mam upławy iz nowu dala mi tabletki dopochwowe tym razem z furaginem, zastanawiam sie czy to brac, bo ona tak na twarz mi pzepisuje te tabletki, nie robi żadnego wymazu z pochwy czy posiewu,w pierwszej ciazy jak chodzilam prywatnie i mialam uplawy to lekarz pobral wyamz i dal mir ecepte i umowilismys ie na tel, zadzwonil z ewynik ok i mam nie wykupywac recepty no iz robil mi ta cytologie mimo z ebyly uplawy i wszystko bylo ok, a ta ginka caly czas mi cos przepisuje na te uplawy a one ciagle sa i ciale nie pobeira mi cytologii, brac ten furagin??? co o tym myslicie

ja bym na twoim miejscu zmienila gina... to tak samo jak lekarz... na ,,oko'' to nie da sie sprawdzic co jest nie tak... jesli masz taka mozliwosc to kozystaj i biegnij do innego gina.... taka moja opinia...

kwiatuszek, ja rowniez bym zmienila ginke. Ta Twoja cos dretwa jakas. Na oko to nawet psa nie pozwolilabym leczyc,a co dopiero siebie w ciazy!

anik567 super, ze w domku juz lepiej, i wirusy poszly precz...

studjujacamama - ja robie w Katowicach, i place 350. Z tym, ze ide do bardzo dobrej lekarki, i u niej sama wizyta z usg 2d to wydatek 250 zl. Wiec juz 100 zl w ta czy w ta nie robi roznicy, a na tych badaniach 3d bardzo mi zalezalo.

U nas dzis pogoda do bani, caly dzien siapi deszcz, a do tego duszno i parno, ze oddychac sie nie da. Chyba jeszcze lunie jakos porzadniej:baffled::baffled::baffled:

Im blizej wyjazdu do Polski, tym bardziej pierogow mi sie chce. Kurde, przyjade i chyba przez 2 tygodnie nic innego nie bede jadla jak tylko pierogi :-D:-D:-D

Dziewczynki a te upławy to jakaś zła rzecz? Byłam na paru wizytach i lekarz nic mi nie przepisał. Wybieram sie jutro i juz sama nie wiem. Nic mi nie dolega czasem kłuje mnie w brzuszku. Upławy sa bezbarwne... Dzieki za opsowiedz.

Pozdrawiam buziaki:*

Furaginu w ciąży zdecydowanie bym nie brała. Lepiej naturalnie parzyć żurawinę i pić - smaczna nawet jest:tak:
Miałam dzisiaj dzień biurowy, wpadła jedna konsultantka i od progu krzyczy, że jest w ciąży, czwarty tydzień, cała w skowronkach:happy: To ja też się pierwszy raz pochwaliłam:-) No i miałyśmy kolejny wspólny temat na dobrą godzinę przy herbatce;-)
W ogóle to w mojej firmie promocja wpisowego za 1zł, super program powitalny i 7 osób dzisiaj się wpisało:-)
Mam masę roboty, ale już widzę obraz premii i nawet w deszczowy dzień chce mi się pracować:-D Kasa teraz pilnie potrzebna:tak:
Podliczyłam sobie wszystkie rzeczy dla Maluszka, łącznie z wózkiem i 7tys. wyszło:szok:

Podliczyłam sobie wszystkie rzeczy dla Maluszka, łącznie z wózkiem i 7tys. wyszło:szok:

matko jedyna....

prace hałupnicza z checia przyjme:-D:-D:-D

z bardziej otwartymi ramionami kupon gwarantujący 6 w totka

ale pocieszajace jest to, ze przy drugiej dzidzi bedzie juz mniej wszytkiego do kupienia - dlatego musimy towary trwałe wybierac:-):-):-):-):-)

matko jedyna....

prace hałupnicza z checia przyjme:-D:-D:-D

z bardziej otwartymi ramionami kupon gwarantujący 6 w totka

ale pocieszajace jest to, ze przy drugiej dzidzi bedzie juz mniej wszytkiego do kupienia - dlatego musimy towary trwałe wybierac:-):-):-):-):-)

To fakt juz jest duzo mniej ja mam prawie wszystko po synku ale pierwszym razem bylo wilkie wow, bo szukalismy najlepszych rzeczy,no i ze nie bylo zle z kasa to przyszalelismy troche ale teraz juz mam z glowy wieksze zakupy.;-)

Chcialam was poinformowac ze moge byc nieaktywna przez kilka dni:-(,dopuki nie kupie nowego kompa,bo ten musze oddac do serwisu i nie wiem czy cos jeszcze z niego bedzie,:no: bo koles stwierdzil ze lepiej zainwestowac w nowy,:eek:wiec do uslyszenia i trzymajcie sie.buzka:happy:;-)

hehe, dagsila, my z amorek tak dovrze nie mamy :( Wszystko od zera i to razy dwa :/
Ja nawet nie licze ile mnie wyjdzie, chociaż trochę rzeczy pewnie dostanę od sioostry - ona właśnie synka uurodziła, to akurat wyrośnie. Pomijając fakt, że urodził się 62 cm, więc najmniejszych rzeczy nie użyje...
No chyba że u mnie będa dwie dziewczynki...
znów sił nie mam i niedobrze mi, jak ja mam przegrzebac i odpowiedzieć na wszystkie posty???
Cos mi się obiło jak czytaąm tylko ni e wiem czy tu czy na kulinarnym - o polędwicy sopockiej. W życiun nie sądzilam,że ona surowa, może Wam się pomylilo z łososiową - ta to owszem. I jeszcze wędzonka krotoszyńska. Z surowizn to jeszcze losoś wędzony na zimno, niestety...

reklama
hehe, dagsila, my z amorek tak dovrze nie mamy :( Wszystko od zera i to razy dwa :/
Ja nawet nie licze ile mnie wyjdzie, chociaż trochę rzeczy pewnie dostanę od sioostry - ona właśnie synka uurodziła, to akurat wyrośnie. Pomijając fakt, że urodził się 62 cm, więc najmniejszych rzeczy nie użyje...
No chyba że u mnie będa dwie dziewczynki...
znów sił nie mam i niedobrze mi, jak ja mam przegrzebac i odpowiedzieć na wszystkie posty???
Cos mi się obiło jak czytaąm tylko ni e wiem czy tu czy na kulinarnym - o polędwicy sopockiej. W życiun nie sądzilam,że ona surowa, może Wam się pomylilo z łososiową - ta to owszem. I jeszcze wędzonka krotoszyńska. Z surowizn to jeszcze losoś wędzony na zimno, niestety...

ja tez od zera:-) z tym ze pojedyncze
dlatego wziełam sie do roboty i chodze jak tropiciel po sklepach i jak mysliwy poluje na wszytko co bąblowe:-D:-D:-D:-D

hehehe

ooo a ta poledwica to chyba faktycznie łososiowa i powiem szczerze ze pyszna była:-D:-D:-D

Do góry