Mycha30 ja śpię z poduchą pod brzuchem -jak się przekręcamy to razem:-) S kupił taką małą żeby już dzidzia miała swoją
i tak się przyzwyczaiłam że tak z nią śpię
Amorek52 super -moi rodzice już też zapowiedzieli że wózek to będzie ich prezent dla wnuczka-wnusi
tylko o kolorze trzeba pomyśleć bo nie potrzeba mi takiego coby muchy w lecie do niego lgnęły:-( a teściową się nie martw -mam nadzieję ze jej się odwidzi
Justys84 jak dobrze że moja teściowa jest daleko:-) no to doświadczenie masz -a ponoć z własnym dzieckiem jest prościej niż z cudzym (choć nie wiem ile w tym prawdy) razem mieszkacie więc pewnie zgrzytów nie unikniecie -życzę Ci cierpliwości. Może to taki dzień wczoraj był kiepski -dziś mi lepiej
Karola322:-)
Kwiatuszku i super -brzusio najedzony to szczęśliwy:-) a że szczawiowej nie można -znowu pierwsze słyszę
udam że tego nie przeczytałam bo mi smaka zrobiłaś
uplawy są normalne -tak mi gin powiedział bo w ciąży te bakterie się szybiej namnażają czy jakoś tak
i póki nie są męczące to nie ma co ich leczyć. A może jej nie mów o usg i spróbuj ją podejść
może zrobi wtedy???
Aniam141 ja johnsona już rzuciłam w kąt i dziś już jest bez uczulenia
wypróbuję nivea. O właśnie też czytałam o tych wadach -dzieki za namiary -bo w sumie właśnie o to chodzi żeby nie tylko dziecię pooglądać za 350 zł.
Onna gratuluje wyników -super ze dzieciaczki i brzusio rosną
staram się odpisać każdemu bo jestem wtedy na bieżąco a i jak ktoś wpada raz na jakiś czas to może ten post potraktować jako streszczenie jeśli chce
ja do smarowania brzunia i biustu wykorzystuję S -włączamy film On opiera się o coś -ja siadam Mu między nogami tyłem do Niego, oliwka w łapki i smaruje
przyjemne z porzytecznym -polecam
Martucha28 imiona ładne -no i faktycznie muszą być takie do wypowiedzenia dla obcychi...
Sandrahaha ja jestem jak najbardziej za tylko ze wolę usg nie tylko do celów pamiątkowych ale też z korzyścią dla dziecka. Takie usg nie daje tylko fajnego widoku ale jest też przydatne do badania dzidzi (
http://www.maluchy.pl/artykul/237) wiec przy okazji jak się umawiasz to pytaj może czy oni tylko to robią i nagrywają czy też służy im to do jakiegoś badania itp. Jeśli już płacić to warto wykorzystac wszystkie opcje -ale to tylko moje zdanie
Magda ciosek smacznego -jak ja czekam na dzień kiedy obiad zjem bez wstrętu
wrrrrr
Ewka84 ja 4d w Wawie znalazłam za 250 ale to może promocja jakaś. W poście do Sandry wkleiłam link -jakie tam są piękne zdjecia tych maluchów w 4d:-) jakie paluszki -super;-) a pancene dziecko jest super
Elvie wcale się nie dziwię że nie chce słyszeć
i naturalnie jej kazali rodzić??? bestie normalnie jakieś
Iza813 ja miałam 4 lata jak mi się siostra urodziła -kazałam nie odrywać jej ceny i oddać z powrotem do sklepu
(te karteczki na rękę kiedyś dzieciaczki miały). Ale suma sumarum została w domu -ja jej łamałam palce, ona mi skakała chodakiem na stopy i luz
Katik nie wiem nic o motylkach -ja poczułam coś dziwnego raz i nie upieram się że to motylki. Leżałam na boku wyciągnięta i może stąd to dziwne uczucie -nie jak burczenie tylko jakby mi coś przebiegło po tej napiętej skórze od środka.
Kasia.j życze ci dobrego samopoczucia. Ja tu podziwiam kobietki w ciąży z małym berbeciem a Ty masz dwójkę -kochana puchar mistrzyni Ci się należy
Mamusia87 ja już zapomniałam co to praca ale jak sobie przypomnę ten dom wariatów -bieganie, załatwianie, latanie do szefa bo "coś" co chwilę -hmmm może lepiej nie zaryzykuję. Trzymam kciuki za spokojny tydzień
Dagsila to już kawał chłopca albo dziewczynki -generalnie kawał człowieczka -gratuluje
a w ten sposób -bo zazwyczaj lekarze podają od główki do pupy -nie wiedziałam że razy 2 daje całą długość -dobrze wiedzieć
Wesoła24 i surowego mięsa, niemytych warzyw i dobrze szoruj deskę po mięsie i noże zanim coś innego pokroiz do jedzenia
tak profilaktycznie na tą toxo. Gratuluje super lekarza i może idź na to L4 jeśli bierzesz duphaston itp. Ja się po nim czuję koszmarnie -ciśnienie 80/50, mdłości, zawroty głowy ale mam dawkę 4x1
a przecież czas pracy przed kompem dla ciężarówek to 4h -nie tak jest w kodeksie???
Miłego dnia mamusie -uciekam;-)