reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
hej hej

jestem.. ciezko momentami o chwile na bb, a pisac bez nadrabiania nie bardzo chce...

ciezki klimat troche sie zrobil wiec i weny brak.

poczytalam, ale uciekam do wanny..

buziaki baby kochane

Witam dziewczyny.

Przepraszam że nie nadrobię co naskrobałyście ale u nas dzisiaj pechowy dzień:no:
Emil przewrócił się w szkole uderzył w tył głowy:no:Przyjechał do domu i okazało się że ma gigantycznego guza, boli go głowa i brzuch.Zadzwoniłam do mojego pediatry co mam zrobić bo wyglądał nieciekawie.Kazał pojechać do szpitala , zbadał go chirurg, miał zrobione przeswietlenie i dzięki bogu nie ma pęknięcia.Kazał go obserwować i w nocy sprawdzać jak się czuje i gdyby pojawiły się wymioty to natychmiast przyjechać do szpitala.
Dodatkowo Mateusz miał dzisiaj szczepienie i ma lekką gorączkę:no: a Helenka spi jak mysz pod miotłą:no:
Super nocka mnie dzisiaj czeka:-:)-:)-(

Witam, ja dziś na krótko, bo zasypiam na stojąco:/
Ucięłam sobie drzemkę 30-minutową przed 19:00, ale trzeba było wstać na kąpiel.
Teraz Lenka już słodko śpi, a ja pakuję zwroty dla kuriera i ładuję się do łóżka.

Katik - zdrówka życzę!

Wronia - zdrówka dla małej pływaczki, a basen nie zając..;-) No i współczuję tego głośnego oglądania tv - mój M. też ma zwyczaj jak u głuchych puszczać i co chwilę go muszę upominać:D

aniez - dziadek dzisiaj koszyk w lesie znalazł i stwierdził, że następnym razem Lenka w tym koszyku z nim na grzybki pojedzie:-) Póki co przywiózł Jej pięknego muchomora i powiedział, że posadzi go w ogródku. Oszalał:D

AgnieszkaSz - witam w gronie tych co wstały o 6:30. Współczuję nocki i życzę, by dzisiejsza była spokojniejsza. Jak możesz to wrzuć proszę przepis na ten dżem na odpowiedni wątek. Chętnie skorzystam.

13x13 - ja bym nurofenu nie podała. A gryzaki te, które się podaje schłodzone w lodówce testowałaś? Oby "uroki" ząbkowania szybko Ali minęły..

monia - jak Hania lubi szczekające pieski to ja Wam mogę Yokę moich teściów spakować i wysłać. Mnie póki co ten pies wyprowadza z równowagi. Nie znoszę szczekaczy, choć psy uwielbiam.

kwiatuszku - jak byłam w ciąży to tańczyliśmy z M. w domu. Sporo fajnych lekcji od podstaw jest na youtube. Może w ten sposób Wam się uda, bo z domu nie trzeba wychodzić i w zasadzie lekcja w każdej wolnej chwili może być:-)

Ella - najlepszego dla Juleczki! Niech rośnie zdrowo!

gosienka - dobrze, że to tylko guz. Zdrówka dla bąbelków i mimo wszystko spokojnej nocy!! Być mamą trójki maluchów to nie lada wyzwanie - podziwiam!!

O matko!!!!!!

Ale mamy burze! Ciemno jak w nocy, grzmi i blyska! A ulewa taka, ze ulica juz rzeka plynie.
Odzywczailam sie juz od burz z blyskawicami i grzmotami - to chyba druga burza jak dlugo tu jestesmy! Ale mam cykora.............

Gosienka - ale nieprzyjemna sprawa z Emilem. Oby mu nic nie bylo.

Mojej mamie po tym nieszczesnym uderzeniu w glowe na grzybach na rezonansie wyszly jakies zmiany i musi miec dodatkowe badania:no::no::no:

Salamandra
- Ty wiesz, ze my tu chyba wszystkie przebieramy nogami czekajac na ten kolaz????:tak:;-);-)

reklama
Witam dziewczyny.

Przepraszam że nie nadrobię co naskrobałyście ale u nas dzisiaj pechowy dzień:no:
Emil przewrócił się w szkole uderzył w tył głowy:no:Przyjechał do domu i okazało się że ma gigantycznego guza, boli go głowa i brzuch.Zadzwoniłam do mojego pediatry co mam zrobić bo wyglądał nieciekawie.Kazał pojechać do szpitala , zbadał go chirurg, miał zrobione przeswietlenie i dzięki bogu nie ma pęknięcia.Kazał go obserwować i w nocy sprawdzać jak się czuje i gdyby pojawiły się wymioty to natychmiast przyjechać do szpitala.
Dodatkowo Mateusz miał dzisiaj szczepienie i ma lekką gorączkę:no: a Helenka spi jak mysz pod miotłą:no:
Super nocka mnie dzisiaj czeka:-:)-:)-(

Ojojoj biedny Emilek:-(najwazniejsze ze czaszke nie jest peknieta,i oby chlopak jak najszybciej z tego wyszedl:tak: Szybkiego powrotu do pelni sil zycze a tobie gosiu sily:-) Bedzie dobrze:-)

Za nami dzien jak dzien,maly troche plakal bo go bolal brzusio po marchewce.Ja mam problem z cycami,jak maly ssie to bardzo mnie boli i kluje prawa piers (mialam to samo z Szymkiem jak byl malutki ) w srodku przez pierwsza minute:-( Karmie z zacisnietymi zebami:-( jutro ide do lekarza,zoabczymy co zaradzi
Samuel juz spi,Szymek konczy kolacje a ja nadrabiam zaleglosci na bb,w koncu mam chwilke dla siebie:-)

Do góry