reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ella
sto lat dla Juleczki!!!!!!!!!
c.d. poszukiwań niani....
była, 36-latka....urodą nie grzeszyła, więc przynajmniej miałabym pewność, że M bezpieczny :-)...bezdzietna, bezmężna, wielojęzyczna (aż takich aspiracji nie mam)...i nawet mądrze gadała, kurs pierwszej pomocy skończyła i widać było, że się zna na fachu wychowania, bo doświadczona....miała tylko jeden minus - za pół roku jedzie za ocean studiować :zawstydzona/y:...więc po co mam ją zatrudniać ???....szukam dalej....

dobranoc....
ja bym ja chyba zatrudnila i byla spokojna o te pol roku
i szukalabym dalej

reklama
szacun Zielona
super plany tylko realizowac!!! trzymam kciuki z apowodzenie misji!!!

to jednak udala sie wyprawa na basen mimo ze synek niebutelkowy? gratuluje
widzisz nie trzeba bylo sie martwic na zapas

a no jakos się udalo, z tym że wszystko biegiem...nakarmic musze tak aby nie był głodny jak jestem na basenie, a potem biegiem do domu...ech...jak tak dalej pojdzie to gdzies po drodze padne...hehehe. No ale jeszcze troche...i bedzie lepiej:-)

Wronka
pewnei z kazdym dniem bedzie lepiej
ja tak samo mysle o tych studoach swoich
jak sie dostane oczywisice
wychodzi na to ze pierwszy zjazd 15 pazdziernika to maly juz pol roku skonczy
potem pod koniec miesiaca
w listopadzie jeden zjazd w grudbiu tez
luuuuuzik
zdróka dla Córci!!!
Hej Babeczki

A u nas na odwrot - matka sie pochorowala, z nosa cieknie, gardlo boli, a Corcia na szczescie zdrowa. Oby jej nie wzielo zadne chorobsko, bo jak na razie pierwsze pol roczku przeszlysmy w pieknym stylu - zero jakiejkolwiek infekcji, i nawet frida nie szla w ruch ani raz.

Od wczoraj juz witaminki biore, herbatke z miodkiem, mam nadzieje ze przejdzie.
zdrówka dla Ciebie KAticzku!!!

Uffffffffffffff zrobione... ciekawa jestem jaki mi wyszedł... ;-)

Ella naj dla Juleczki. Oby zaczęła ładnie jeść :tak:
Kinguunia widze że Laurka dzisiaj ma 5 miesięcy więc też naj dla niej :tak:
Po za tym to zdrowia dla chorowitków i tych dużych i tych małych
Owocnych poszukiwań...

A ja kończe robić obiad a na 17:30 na zebranie w sprawie przedszkola musze dygać... zajade się dzisiaj... :-p

Kwiatek... no smok to fajna sprawa :) ale B. się przez niego wybudzał (bo gubił) i coraz mniej spał w dzień, no i w nocy zaczęły się cyrki... to ja już wolę trochę buntu i będzie po krzyku... Dziś prawie wcale nie wrzaskuli- za każdym razem pomarudkał 2-3 minuty i ładnie spał. No i moja mama przejmie niedługo opiekę nad juniorem, a jakoś nie chciałabym spychać odsmoczkowania na nią, bo to byłoby co najmniej nie fair.

Agnieszka- Dagę zastępujesz???

Qurcze... Starszego muszę odebrać, a Młodszy śpi... no nic, poczekam jeszcze chwilę i trzeba będzie ten błogostan przerwać...

Aniez he he he... Daga jedyna w swoim rodzaju. Jej sie zastąpić nie da :-p :-D Ja jej konkurencje robie ! A CO!
Ale doszłam do wniosku że albo sie starzeje (o nie nigdy !! :-p ;-)) albo robi się ze mnie Matka Polka Chomikujaca :-p Od ubiegłego roku to winka robię, w tym roku i winko, i owocki pomrożone i pierwsze przetwory ... w przyszłym roku pewnie szybciej się skapnę i więcej tego narobie...

Ostatnia edycja:
Czesc kobitki.Melduje,ze zyjemy.Nie pisalam z tydzien bo nieciekawie u nas bylo.Ale nie bede was zanudzac.
Tyle naprodukowalyscie ze szok:szok:
Boze kiedy wy znajdujecie czas na to wszystko???Podziwiam was.Jak wy to robicie ze jeszcze basen i to i tamto.Ja to sie chyba nigdy nie zorganizuje.
U nas troszke lepiej.Od trzech dni mala mi lepiej spi.Dzis np. bylo tylko 2 pobudki.Super.No i od trzech dni nie budzi sie z rykiem tylko posteka dam jesc i idzie dalej spac.Mam nadzieje ze jej tak zostanie,bo juz zaczynalam sie martwic.Zebow jak nie bylo tak dalej nie ma,ale chociaz jest spokojniejsza niz byla wczesniej.
Nie wiem teraz czy to byly dziasla czy cos innego.
Lece bo obowiazek wzywa.

Dziekuje dziewczyny za zyczenia zdrowka. Ja tam moge chorowac, choc wiadomo ze do przyjemnych to nie nalezy, ale mam nadzieje ze Polcia sie nie da...

Kwiatus - czy to justro wyniki w sprawie studiow??? Trzymam ogromnie kciuki, jesli tylko chcesz to Cie podziwiam.
Tez bym sie wybrala, ale ja to tak moze jakis college tu bym zaliczyla i jakis inny kierunek zrobila?

Ellus- najlepszego dla Julcika!

Justa- Twojej Alijce za wczoraj rez wszystkiego naj naj na pol roczku!

A tak wogole to gdzie nasza Matka Polka Dagowa???????

reklama
hej

przede wszystkim zdrówka dla chorych dzieciaczków i mamusiek.

Julcia z okazji pół rockzu wszystkiego naj i wilczego apetytu.

Aga ty to naprawde zaszalałas z tym dżemem; nie słyszałam o takim; możesz wyslać słoiczek na spróbowanie?

U nas noc spokojna do 5.20 kiedy to O. obudziła się na jedzonko, zjadła i pospała do 7.30 kiedy to zaczęla wygłaszać monolog że piekny dzień idzie bo słonko już świeci a Wy starzy śpicie :-D;-) no więc trzeba bylo zebrać 4 litery i wstać.
Potem dziecię trafiło pod opiekę taty a mama poszła relaksować się do lumpa;wychodząć powiedzialam T. żeby posprzątał (oj tak walnęłam) i co wracam po 3 h a tu lśni :szok: kurze starte, poodkurzane, podlogi zmyte, gary pozmywane, łazienka sprzątnięta (oprócz półek ale on nigdy tego nie robi więc mu daruje) dziecko nakarmione i szykują się na dwór:szok:
no kopara mnie padła..........
no to j raz dwa pranko lumpowe wrzucilam i myknęłam z dzieciem na spacer, bo tak pięknie a T. zaczął kończyć ten taras.
Potem obiad, zabawy z O. no i teraz śpi a ja podziwiam wirtualny świat.

Do góry