reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kwiatus - czy to justro wyniki w sprawie studiow??? Trzymam ogromnie kciuki, jesli tylko chcesz to Cie podziwiam.
Tez bym sie wybrala, ale ja to tak moze jakis college tu bym zaliczyla i jakis inny kierunek zrobila?
tak KAtik
dzieki za pamiec jutro dam Wam oczywiscie znac
a Ty sie nie cykaj tylko ruszaj do tego koledżu, trzeba sie rozwijac :)

hej

przede wszystkim zdrówka dla chorych dzieciaczków i mamusiek.

Julcia z okazji pół rockzu wszystkiego naj i wilczego apetytu.

Aga ty to naprawde zaszalałas z tym dżemem; nie słyszałam o takim; możesz wyslać słoiczek na spróbowanie?

U nas noc spokojna do 5.20 kiedy to O. obudziła się na jedzonko, zjadła i pospała do 7.30 kiedy to zaczęla wygłaszać monolog że piekny dzień idzie bo słonko już świeci a Wy starzy śpicie :-D;-) no więc trzeba bylo zebrać 4 litery i wstać.
Potem dziecię trafiło pod opiekę taty a mama poszła relaksować się do lumpa;wychodząć powiedzialam T. żeby posprzątał (oj tak walnęłam) i co wracam po 3 h a tu lśni :szok: kurze starte, poodkurzane, podlogi zmyte, gary pozmywane, łazienka sprzątnięta (oprócz półek ale on nigdy tego nie robi więc mu daruje) dziecko nakarmione i szykują się na dwór:szok:
no kopara mnie padła..........
no to j raz dwa pranko lumpowe wrzucilam i myknęłam z dzieciem na spacer, bo tak pięknie a T. zaczął kończyć ten taras.
Potem obiad, zabawy z O. no i teraz śpi a ja podziwiam wirtualny świat.
no widzisz jak chłop chce- to moze :tak::-)

to żem se wykrakala O. juz nie śpi:confused2:
hehehehe

zdystansowac, nie znaczy oddalic ;-)

poprostu zle dni nastaly, ale to minie :-)
nie wiem o co kaman Dagus ale sciskam mocno i oby bylo lepiej bo nam Twoich dowcipów bardzo brak :-:)-:)-(

Witam dziewczyny.

Przepraszam że nie nadrobię co naskrobałyście ale u nas dzisiaj pechowy dzień:no:
Emil przewrócił się w szkole uderzył w tył głowy:no:Przyjechał do domu i okazało się że ma gigantycznego guza, boli go głowa i brzuch.Zadzwoniłam do mojego pediatry co mam zrobić bo wyglądał nieciekawie.Kazał pojechać do szpitala , zbadał go chirurg, miał zrobione przeswietlenie i dzięki bogu nie ma pęknięcia.Kazał go obserwować i w nocy sprawdzać jak się czuje i gdyby pojawiły się wymioty to natychmiast przyjechać do szpitala.
Dodatkowo Mateusz miał dzisiaj szczepienie i ma lekką gorączkę:no: a Helenka spi jak mysz pod miotłą:no:
Super nocka mnie dzisiaj czeka:-:)-:)-(
ojej
współczuje Gosienko
rzeczywiscie 3 dzieci to 3 zmartwien, matka zawsze nad kazdym czuwa a i tak nie uchroni od niektorych rzeczy
na pewno wszystko bedzie dobrze z Emilkiem
tulam

O matko!!!!!!

Ale mamy burze! Ciemno jak w nocy, grzmi i blyska! A ulewa taka, ze ulica juz rzeka plynie.
Odzywczailam sie juz od burz z blyskawicami i grzmotami - to chyba druga burza jak dlugo tu jestesmy! Ale mam cykora.............
ja sie strasssssssszzzzznie boje burzy wrrrr

reklama
heloł laseczki...

napisałam się i wywaliło mi posta...

uwielbiam to...wrrrrrrrrrrrrrr.....

apropo's niań: ja mam nadzieję, że mój serial nie stanie się telenowelą :-)...liczę tylko na kilka odcinków zakończonych happyendem :-) a dzielę się tym z Wami, bo myślę, że warto wiedzieć o co w tym wszystkim kaman...

Zielona, nianiek powiadasz ? hmmmmm...jeszcze do tego przystojny ;-)...hmmmm.... why not ? tylko gdzie takiego znaleźć ?

piątek się pięknie zaczął, my już po spacerku, bo L trzeba było do szkoły wyprawić i Snoopa przewietrzyć...
rozpoczęłyśmy wczoraj erę spacerówki, jakoś tak mi dziwnie, że to już, ale w gondoli to już H nóżki wystawały, więc lekko wstyd mi było :-)

miłego, pogodnego i spokojnego piątku, Kochane :-)

Witam drogie panie:-)

Za nami super noc,wczoraj polozylam malego spac o 20 obudzil sie o polnocy na mleczko i pozniej dopiero o 5.30:-) takze u nas to sukces,bo wczesniej budzil sie czesciej na jedzonko,oby wiecej takich nocek

Monia555 dlaczego nie!!! ja mam taki ubaw ze powinnaś scenariusz napisać!!!

Witam dziewczyny -nocka wspaaaaniała za to od rana średnio.
Lecę do dziecia a później na spacer bo szkoda słońca:)

heloł laseczki...

napisałam się i wywaliło mi posta...

uwielbiam to...wrrrrrrrrrrrrrr.....

apropo's niań: ja mam nadzieję, że mój serial nie stanie się telenowelą :-)...liczę tylko na kilka odcinków zakończonych happyendem :-) a dzielę się tym z Wami, bo myślę, że warto wiedzieć o co w tym wszystkim kaman...

Zielona, nianiek powiadasz ? hmmmmm...jeszcze do tego przystojny ;-)...hmmmm.... why not ? tylko gdzie takiego znaleźć ?

piątek się pięknie zaczął, my już po spacerku, bo L trzeba było do szkoły wyprawić i Snoopa przewietrzyć...
rozpoczęłyśmy wczoraj erę spacerówki, jakoś tak mi dziwnie, że to już, ale w gondoli to już H nóżki wystawały, więc lekko wstyd mi było :-)

miłego, pogodnego i spokojnego piątku, Kochane :-)

A może na wydziale pedagogiki?? na 4 lub 5 roku jakiegos takiego co by se przyrobić chciał ?? Albo na kierunku opiekunka dyplomowana ?? Zawsze możesz spróbować :tak:

Na oczy nie widze... kawa nic nie dała... a mały w łóżeczku mi spać nie chce :-( ryk taki że gardło zdziera aż do kaszlu :-( jedynie w wózku lub kołysany...nie wiem co mu się porobilo...może to przez ten ciągle zatkany nos??/ nie wiem. Ale jak tak dalej pójdzie to ja przestanę funkcjonować...od tygodnia mam zarwane nocki :-(
Po wczorajszym zebraniu w przedszkolu wszystko fajnie...musze tylko jeszcze raz dopytac o "wpisowe" czy jak dziecko idzie od października to też go musze uiszczać czy nie...jakby nie było to równowartość jednego czesnego... a do tego czesne :no::no::no::no::no: 900 zł nie dam na start tylko po to żeby chodził albo nie... bo nie mam tyle.

Agnieszka -tak -niestety wpisowe nie ważne kiedy malucha posyłasz... też nie znoszę płacić za nic -ot bo sobie tak ktoś wymyślił jakby te 900 zł czesnego za mało było:angry: są czasami takie promocje że bez czesnego albo tylko za jakąś jego część można zapisać -ale to może jak im miejsc zostanie -zapytaj. Postaw sprawę jasno może coś wynegocjujesz...

Witajcie
tak Was podczytuje na tym wątku i kurcze mam wyrzuty sumienia. Piszecie o tych studiach a ja mialam sie bronic w tym roku i olałam czeka mnie za rok licencjat. Ehh. ja nawet karty sesyjnej nie oddałam mam czas do konca wrzesnia mam nadzieje, ze nic sie nie stalo ze takie opoznienie . Moja uczelnia jest popiep*ona i jak mysle o niej to mnie odrzuca :(( chyba pojade jutro co by mieć z głowy.

reklama
ja czekam wlasnie az sie pojawia wyniki rekrutacji
mialy byc dzis ale ktos gra na zwloke :)
a moj synek wczoraj wydluzyl sobie spanie po kapaniu o cala godzine :szok::szok::szok:
zamiast o 23 wstal o polnocy
mozeby tak jeszcze troche T he?:tak:
w kazdym badz razie bede negocjowac :)

Do góry