reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Q... zapomniałam wysłać fotę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kretynka do kwadratu :no:

Gosieńka- to faktycznie niefajnie!!! Trzymam kciuki zeby to nie bylo nic powaznego.

Katik nie boj sie... burze sa dobre... deszczyk pada, kwiatki rosna... tak Kubie tlumacze :-p

Elvie no to tesciu zaszalal... muchomor w ogrodzie...

Daga jeszcze wstanie slonce :tak:

reklama
Wszystkiego najlepszego dla polrocznikow!!!

Dlaczego moja cora musi byc tak bardzo do mnie podobna. Uparciuch jeden i anarchistka. Nie uznaje zadnych autorytetow i ciagle nas terroryzuje.
Ale i tak kocham ja ponad wszystko.

Tak sobie mysle, ze skoro ona nie jest podatna na zadna tresure, to ja bede musiala sie do niej dostosowac.
Znowu mi zmijka spac nie dala. Poszla w kime po 19ej, obudzila sie kolo 1ej i tyle ze spania. Chyba kolo 3ej dala sie spacyfikowac i pospala do 7ej...

Nic to, bede chodzila spac z kurami...

Najlepszego dla dzisiejszych solenizantów :-)

ja bym ja chyba zatrudnila i byla spokojna o te pol roku
i szukalabym dalej

moim zdaniem nie warto, bo za 3 mce temat od nowa, a dziecie malusie i szybko się przyzwyczaja....

Czesc kobitki.Melduje,ze zyjemy.Nie pisalam z tydzien bo nieciekawie u nas bylo.Ale nie bede was zanudzac.
Tyle naprodukowalyscie ze szok:szok:
Boze kiedy wy znajdujecie czas na to wszystko???Podziwiam was.Jak wy to robicie ze jeszcze basen i to i tamto.Ja to sie chyba nigdy nie zorganizuje.
U nas troszke lepiej.Od trzech dni mala mi lepiej spi.Dzis np. bylo tylko 2 pobudki.Super.No i od trzech dni nie budzi sie z rykiem tylko posteka dam jesc i idzie dalej spac.Mam nadzieje ze jej tak zostanie,bo juz zaczynalam sie martwic.Zebow jak nie bylo tak dalej nie ma,ale chociaz jest spokojniejsza niz byla wczesniej.
Nie wiem teraz czy to byly dziasla czy cos innego.
Lece bo obowiazek wzywa.

Gosiek, a właśnie dziś o Tobie myślałam....

Gosieńka, straszny pech...ja też już miałam 2 wezwania do szkoły, bo jak nie nogę zwichęła, to palce potłukła i takie tam...ale głowa to głowa...trzymam kciuki za dzisiejszą nockę... &&&...dziś czujesz że jesteś mamą :-)

Iza, daj znać co tam kłuje...

Wszystkiego najlepszego dla polrocznikow!!!

Dlaczego moja cora musi byc tak bardzo do mnie podobna. Uparciuch jeden i anarchistka. Nie uznaje zadnych autorytetow i ciagle nas terroryzuje.
Ale i tak kocham ja ponad wszystko.

Tak sobie mysle, ze skoro ona nie jest podatna na zadna tresure, to ja bede musiala sie do niej dostosowac.
Znowu mi zmijka spac nie dala. Poszla w kime po 19ej, obudzila sie kolo 1ej i tyle ze spania. Chyba kolo 3ej dala sie spacyfikowac i pospala do 7ej...

Nic to, bede chodzila spac z kurami...

hehe, Kostka wie, jak starych wychować :-):-):-)

c.d. poszukiwan niani ...
dziś powiało młodością...całe 21 lat nas odwiedziło, ładne, studiujące pedagogikę dziewcze...na H nawet nie spojrzała, za to psa prawie zjadła z miłości...twierdzi, że doświadczona, bo i w żłobku pracowała i kuzynów wychowywała....ale na pytanie, czy wie co zrobić jak dzieć się zakrztusi nie umiała odpowiedzieć, zupki też nie umiała przygotować...nawet jak ją spytałam co półroczne dziecię porabia w żłobku, też niebardzo wiedziała co ma odpowiedzieć....a i stwierdziła, że wieś to nuda...Ją ciągnie do miasta :-)...no w końcu młodość :-)...poszukiwać ciąg dalszy :-)

PS. Nie żebym ja coś do młodości miała, bo czasami młodsze mamy spotykam, ale odpowiedzialne, a laska miała - moim zdaniem - fiu bździu w głowie i tyle...

spokojnej nocki...

Ostatnia edycja:
witam ;-)
monia nie myślałam że aż tak trudno o dobrą nianię ehhh trzymam kciuki żebyś wkońcu trafiła na tą odpowiednią!

gosienkag76 biedny Emilek mam nadzieję że ból mu szybko minie i po guzie zostanie tylko wspomnienie

Zielona charakterna twoja Kostusia ;-) ale to chyba dobrze chyba byś nie chciała żeby była nijaka

gosienkag76 Spokojnej nocki życzę, oby dzieciaczki spały spokojnie.
Monia555 To już chyba lepsza była ta starsza pani, niż to 21 cudo. Skoro nawet na Hanię, widać, że się kompletnie nie nadaje. Mam nadzieję, że uda Wam się w końcu kogoś odpowiedniego znaleźć.
Daga ty tu nie pierdziel, tylko wracaj szybko, bo tęskno i brak Twoich dowcipnych uwag :-)
Ale swoją drogą rozumiem, czasami trochę odpoczynku każdemu się przydaje od BB

Buziaki dla Emilka co by szybko stłuczenie przeszło.

Monia ale masz sie z tymi kandydatkami. Trzymam kciukasy byś szybko kogoś znalazla dobrego.

Kurcze to samo mam - w sumie co jakiś czas wchodzę i czytam -ale jak mam nie odpisać wszystkim to tak jakoś mi dziwnie....
Ale jestem

Ja mam to samo- wpadam, czytam czytam czytam a potem dziecie marudzi albo M marudzi żeby go przytulić, albo ja padam na cyce i kurde nie mam kiedy poodpisywać i aż mi głupio pisać... :no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Teraz też- musze na allegro śpiworek upolować bo mi się dziecię rozkopuje marznie i marudzi w nocy...no i oczywiście M juz rzucil fochem ze znow przed kompem i sam poszedl przed swego laptopa...ehhh...
Dzięki za życzenia:tak:- Julik uczciła półrocze podwójnym pawiem:confused2:- na dobranoc był drugi bo tym razem se grzechotke za gleboko wsadzila:eek:- no rośnie mi bulimiczka na 102 :eek::confused2::szok::confused2:
Jednak i tak dzień zaliczam do udanych bo cały dzień na spacerze byliśmy- wracaliśmy na jedzenie tylko bo oczywiście z nią sie nie da na polu przez te wymioty :confused2::confused2::confused2:dramat.

Monia- zaczynam uwielbiac te Twoje opowieści o nianiach- czekam na to jak na serial :-D ...za to Ty masz gorzej bo pośmiac to ja sie mogę ale na serio to masakra jest :confused2:

Gosienka- :szok::szok::szok: oby jednak noc mineła w miare spokojnie i skonczylo sie na strachu...

Zielona- no jak to -młoda meksykanka musi być charakterna:-D

Katiczku- zdrowiej nam szybko i nie zaraz mlodej damy:tak: i nie strachaj sie burzy ;-)

Panienki dobra- wiem ze jestem wstretna ale przepraszam ale ide Was zdradzić z allegro a potem z M :-D
Dobranoc;-)

Ella, Meksykanki to strasznie rozmemlane osoby. One wlasnie pozbawione sa jakiegokolwiek charakteru. Tragedia... Generalnie Meksykanie sa dziwni... Mala to krewka Polka i tyle, no i jeszcze te inne domieszki krwi daja znac. I tak, mamusiu, bardzo sie ciesze, ze mala ma charakterek, a nie takie kluchy z olejem :D

Monia
, powodzenia w dalszych poszukiwaniach. Mam kolege, ktory przez jakis czas pracowal jako nianiek i byl w tym swietny. Moze warto poszukac jakiegos studenta pedagogiki lub czegos w tym stylu.

reklama
Do góry