reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Gosienka- nie stresuj Helenki ;)))
Katik- STOOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAT DLA POLINKI!!!!!!!!!!! Kiedy to zleciało???
E.salamandra- dzis podesle fote... dudatkowy urlop bralam i juz sie skonczyl :(((
Elvie- odsypiasz? Chce przepis na torta!!!!!!!!!!!!!!!!!

Qurcze... mieliśmy dygać na spacerek rodzinny, a pogoda się kiepści :((( Co tu dzisiaj takie pustki???

ja tylko na momencik dziś

Zielona i Katik gratulacje dla Córeczek.
e. salamandra czkekaj na mojego Adasia :), mam nadzieję, że do jutra dam rade. Kurcze nie mam kiedy fotek wybrać i podesłać. Dobrze, że się przypomniałas :)

Zielona, Katik, najlepszego dla dziewczynek !!!

mnie się tez juz dodatkowy macierzynski skonczył....

teraz na urlopie jestem....

dziewczyny - te ktore byly na zwolnieniu powyzej 33 dni w ciazy - robilyscie badania kontrolne do roboty ?

ja musialam, a najsmieszniejsze jest to, ze to ginek musial mi wystawic zaswiadczenie zem zdolna do roboty....hehe jakby moja macica cos do mojego biurka miala ;-)

Brałam i nawet zdążyły się już skończyć:-(
to tak ja i u mnie, teraz oficjanie jestem na urlopie wypoczynkowym, a od 21.10 na wychowawczym
Polunia sto lat dziecino
gosienkag76 widzę, że Tobie również potrzebna będzie taka kostka :-D
A moje dziecko rano powiedziało dziś 1 raz mama, wiem, że to jeszcze nieświadome "mama", tylko składanie sylab, ale i tak cieszy i ściska serce. Teraz po południu cały czas to ćwiczy :-D:-D:-D:-D
Jak mi się uda to zamieszczę filmik wiadomo gdzie.

Monia ja właśnie jutro jadę badanka zrobić, ale zaświadczenie o zdolności do pracy wystawia mi lekarz medycyny pracy a nie gin

Pan Tata był u lekarza. Chory, jakieś przeziebienie wirusowe. dostal antybiotyk i tydzień zwolnienia.
heh nie wiem czy się cieszyć czy martwic, póki co to mnie troche denerwuje, ale ja ogólenie jakaś taka nie teges jestem, chyba zmęczona jjestem wszystkim; marzę o dniu wolnym od wszystkiego........................

reklama
Pan Tata był u lekarza. Chory, jakieś przeziebienie wirusowe. dostal antybiotyk i tydzień zwolnienia.
heh nie wiem czy się cieszyć czy martwic, póki co to mnie troche denerwuje, ale ja ogólenie jakaś taka nie teges jestem, chyba zmęczona jjestem wszystkim; marzę o dniu wolnym od wszystkiego........................

Jak ja cię rozumiem. Marzy mi się taki weekend, żebym była całkiem sama, żeby spać do której chcę, żeby nikt nic ode mnie nie chciał, żebym robiła tylko to co ja chcę. Ech rozmarzyłam się

Do góry