reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
no to mamy wizytę dzisiaj u pediatry, ale oczywiście do naszej Pani dr nie było już numerków, więc została Julka zapisana do tej.... nie chce być wulgarna co ostatnio jak małej ropiało oczko stwierdziła, że to moja wina bo nie karmię piersią - więc zapowiada się "miła" wizyta. Dzisiaj pewnie usłyszę, że to moja wina że dziecko kaszle i ma katar

Zielona...graulacje dla Kosteczki:tak:

A ja nie wyspana, Borys od dwóch dni śpi w śpiworku i od tych dwoch dni robi mi pobudki co 2h, wymiękam, wczoraj w nocy, juz kazalam T wyjąc go z tego spiworka i wyrzucic go w p***u...wwrr(śpiworek naturalnie ;-))

Zielona...graulacje dla Kosteczki:tak:

A ja nie wyspana, Borys od dwóch dni śpi w śpiworku i od tych dwoch dni robi mi pobudki co 2h, wymiękam, wczoraj w nocy, juz kazalam T wyjąc go z tego spiworka i wyrzucic go w p***u...wwrr(śpiworek naturalnie ;-))
a ja go wlasnie chcialam kupic
śpiworek naturalnie :)
serio myslisz ze to przez to?
za goraco mu czy co?

no to mamy wizytę dzisiaj u pediatry, ale oczywiście do naszej Pani dr nie było już numerków, więc została Julka zapisana do tej.... nie chce być wulgarna co ostatnio jak małej ropiało oczko stwierdziła, że to moja wina bo nie karmię piersią - więc zapowiada się "miła" wizyta. Dzisiaj pewnie usłyszę, że to moja wina że dziecko kaszle i ma katar
wspolczuje
ja tez mialam ostanio wizyte u zastepczej pediatry i tez mnie wyprowadzila z rownowagi
szkoda bylo fatygi
jedyny plus to ze osluchowo dzieci m\byly ok wiec przyjelam ze to moze przynajmniej ta baba potrafi zbadac

ja chcaialam ten 100 cm kupic no is ie teraz zastanawiam...

ja tam się nie łamie...jak znam siebie to jakos go wykorzystam...hehehe, zresztą musze sprawdzic czy to przez spiworek, dzisiaj poloże go bez i zobaczymy jaka nocka bedzie, bo on cos mi w dzien marudzi, więc te nocki to może inna przyczyna...

w zasadzie winowajców moze byc 3:
- śpiworek
- rozszerzona dieta
- zęby...

Ostatnia edycja:
reklama
ja tam się nie łamie...jak znam siebie to jakos go wykorzystam...hehehe, zresztą musze sprawdzic czy to przez spiworek, dzisiaj poloże go bez i zobaczymy jaka nocka bedzie, bo on cos mi w dzien marudzi, więc te nocki to może inna przyczyna...

w zasadzie winowajców moze byc 3:
- śpiworek
- rozszerzona dieta
- zęby...
stawiam na zeby :)

Do góry