kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
oo my też przyłączamy się do gratulacji z okazji pierwszego kostkowego zebolka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja go wlasnie chcialam kupicZielona...graulacje dla Kosteczki
A ja nie wyspana, Borys od dwóch dni śpi w śpiworku i od tych dwoch dni robi mi pobudki co 2h, wymiękam, wczoraj w nocy, juz kazalam T wyjąc go z tego spiworka i wyrzucic go w p***u...wwrr(śpiworek naturalnie ;-))
wspolczujeno to mamy wizytę dzisiaj u pediatry, ale oczywiście do naszej Pani dr nie było już numerków, więc została Julka zapisana do tej.... nie chce być wulgarna co ostatnio jak małej ropiało oczko stwierdziła, że to moja wina bo nie karmię piersią - więc zapowiada się "miła" wizyta. Dzisiaj pewnie usłyszę, że to moja wina że dziecko kaszle i ma katar
wiesz co, nie wiem czy za gorąco, czy poprostu mój synek lubi duuuuzą swobodę...raczej to drugie:-)a ja go wlasnie chcialam kupic
śpiworek naturalnie
serio myslisz ze to przez to?
za goraco mu czy co?
ja chcaialam ten 100 cm kupic no is ie teraz zastanawiam...
stawiam na zebyja tam się nie łamie...jak znam siebie to jakos go wykorzystam...hehehe, zresztą musze sprawdzic czy to przez spiworek, dzisiaj poloże go bez i zobaczymy jaka nocka bedzie, bo on cos mi w dzien marudzi, więc te nocki to może inna przyczyna...
w zasadzie winowajców moze byc 3:
- śpiworek
- rozszerzona dieta
- zęby...