reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzien dobry

Pani Konstancji gratulujemy uzebienia;-);-)

U nas dzionek zaczal sie bardzo wczesnie, bo po porannym karmieniu o 4.30 corcia spac juz nie chciala, tylko spiewem celebrowala swoje pol roczku. Zasnela po godzince, wtulona w moje piesi...i tak pociaglysmy do 8.
Teraz trzeba jakis obiadek wykabinowac, no i ciacho upiec. A co, raz dziecko ma pol roczku, nie???

reklama
Polusiu...STO LAT, rośnij zdrowo na pociechę rodzicom i bądź zawsze uśmiechnięta
su01101790104wb8.gif
[/URL]

POLUSIA 100 latek ... jeny jak ten czas leci :szok:

Umyłam kolejne okna (1 duże i 2 małe), posprzątałam ogólnie... i chbya sie zabiore za dokumenty dla męża do tłumaczenia... ehhh co trzeba to trzeba :tak:

Ostatnia edycja:
Witam:-)

Moja psiapsiółka własnie wyjechała więc mam czas na forum;-)

Powiem wam tak że moje dziecię gryzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tym większym ząbkiem a co dopiero będzie jak ten drugi porządnie wyrośnie:no:
Normalnie powiedziałam jej że ją odstawię od cyca:-D

Zielona gratulujemy pierwszego ząbka:tak:

Katik Najlepszego dla Polusi :happy2::happy2::happy2:

Wronka może Boryska wkurza ten śpiworek albo to zębuchy wychodzą.No i super że znowu z nami jesteś:happy::tak:

Nata współczuję pediatry a jak cię dzisiaj wkurzy to powiedz jej co myślisz.

Love witaj kochana:tak: super awatarek:-D

Ulanka mam nadzieję że wyjaśni się dlaczego mała ma wysypkę

Ella zobaczysz Juleńka w końcu polubi jedzenie a co do niewyspania to ja też ciągle mam braki snu:-(

Kwiatuszku fajnie że sobie odpoczęłaś:tak:

Elvie ciekawe jak tam chrzciny się udały i pewnie wszyscy objedli się
że:szok:

Agnieszka zdrówka dla chłopaków.Bidulko jeszcze ciebie musi męczyć:-(

Maonka super że wyjście w trójeczkę się udało:tak: a kostkę rubika można się nauczyć układać przed tobą zimowe wieczory;-) Ja też mam już dość samotnych wieczorów ale cóż byle do listopada:-D

Aniez no to do roboty kochana :-p trzecie będzie jeszcze spokojniejsze:-D
Miłego odgruzowywania pokoju syneczka;-)

Dobra tyle zapamiętałam:-D

Normalnie muszę też zmienić awatarek:tak: Dziewczyny a skąd macie takie fajne te awatarki? Podajcie mi jakieś namiary.

Daga ty jeszcze imprezujesz???:-D:-p

Miłego dnia:-):-):-)

Gosia ja tam w googla wpisałam avatary.. ten który mam teraz już kiedyś używałam na innym forum i jego szukałam :-p tylko musisz szukać na darmowych stronach bez zalogowywania...:-D albo są też tutaj na bb do wyboru...

Gosienka dzięki, mam nadzieję, że ten lekarz coś pomoże chociaż na tą biedną skórę, bo od czego to raczej będę sama zgadywać.

Wronka, natchnęłaś mnie, dziś położę Młodą spać pod kołderką to zobaczę, czy może jej w śpiworku niewygodnie. Tyle, że ona od początku niemal śpi w śpiworku.

Pola, zdrówka, radości i pociechy ze Starszych :-)

reklama
Hej dziewczyny!
Wielkie gratulacje dla Kostki i Poli!!!
Elvie prosimy o fotorelację :-)
Dziewczyny dzięki za nadesłanie zdjęć. Uzbierało się Was. Myslałam,że po ostatnich wydarzeniach projekt padnie. Spóźnione mogą jeszcze jutro dosłać, bo dziś raczej za kolaż się nie zabiorę. Adaśko mi też fiksuje. Ma okropny katarek, ponadto zrzędzi jak moja teściowa. I sama nie wiem czy to katar czy dieta, bo tak długo jak karmimy ziemniaczkiem, to się zepsuł.
Mimo przeziebienia udało nam się zrobić parę rewelacyjnych zdjęć ( przepraszam z góry za nieskromność :-) ). Znajdę chwilę to nie omieszkam się pochwalić :-D
Aha... Czy brałyście te dotatkowe, przysługujące 2 tyg macierzyńskiego??

p.s. Z utęsknieniem czekam na resztę mamusiek

Do góry