reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Padam ... szkoda że moje poduszki powietrzne z przodu zmieniły rozmiar na B bo nie ma mnie co chronić przed upadkiem na fejsa...

Chlopaki w końcu spią...A ja nie mam na nic siły. Niewyspanie przez co zmęczenie ogólne, okres, lekki ból kręgosłupa przez co zmęczenie szczególne i mam dość... ide spać.

Do jutra.

jakie one powietrzne, jak mleczne :-) :-)

a ja TzG oglądam...i Gołotę, który pewnie by chciałale mu nie wychodzi....

reklama
Przez pokój Kuby przeszło tornado... jutro posprzątam (odgruzuję). Bartulek przyjął wizytę gości z godnością :) pouśmiechal się, poślinił, pobawił, pocycał i walnął w kimę :))) Znajomi spytali kiedy kolejne, skoro to takie spokojne, jakby go nie było ;) hehehe... koleś da nam popalić, jak troszkę podrośnie.

Idę sobie poczytać książeczkę.

Byliśmy na festynie, mała nas pozytywnie zaskoczyła. Zazwyczaj na imprezach rodzinnych, gdzie jest dużo ludzi i hałas, Alicja jest niezadowolona i kończy się na tym, że muszę z nią być w innym pokoju, bo za głośno. A dziś, nic jej nie przeszkadzało, muzyka z głośników grała głośno, mecz piłki nożnej w oddali, nasze dziecko przeszczęśliwe, oglądało wszystkich i wszystko. A potem przy muzyce usnęła. :-) To ci numer nam zrobiła.
Była loteria fantowa, wygraliśmy latawiec i uwaga kostkę rubika :-):-):-) Nie wiem po co mi to, i tak nigdy nie uda mi się ułożyć :-D:-D:-D Zjadłam dwa mega ciastka. A wszystko szło na szczytny cel, sprzęty do przedszkola :-) Więc warto było wydać trochę pieniążków.
No i fajnie było wyjść w 3 na spacer :-) Stęskniłam się za moim mężczyzną. No, ale teraz proza życia, mąż poszedł na nockę do pracy.
Ella podziwiam Cię kobito, że nie poddajesz się i ciągle próbujesz. Ja już bym chyba osiwiała. Przesyłam buziaki dla osłody

Dobry wieczór kochane
wróciłam z weekendu
ochlonelam
ja tam bym Was nie opuściła
za bardzo Was kocham :-)
troche Was ponadrabialam
nie pamietam za wiele
ale to co pamietam to odpisze
Agniesza Sz-r
jak miło że o mnie pamiętałaś :zawstydzona/y: wieeeeeelki buziak :tak:
Po niedzieli muszę się za gotowanko i zakupy wziąć, bo w weekend robimy Oluśce urodziny i obiadek dla 12 osób trza ugotować. Z finansami krucho, miałam tylko na tort zaprosić, ale jakoś tak nie umiem, obiadek skromny bo skromny ale musi być

jakbym o sobie czytala u mnie na urodzinach u córci zawsze 12-14 osob zawsze sobie obiecuje ze bedzie ciasto i kawa a i tak wychodzi obiad z dwóch dań i mnóstwo sałatek i potraw na poobiedzie.... nie potrafie inaczej

Wronia, Love
ogromnie sie ciesze dziewczyny ze jestescie

mam ogromna nadzieje ze wróci równiez Forget i Kittek
Kici raczej nie zamierza opuszczac forum
mysle ze tylko chce poczekac na oczyszczenie atmosfery

buziaki i zyczenia zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków

moim póki co (odpukac) przeszlo...
Ellunia
ja równiez bardzo Ci podziwiam
walczycie z malą o kazdy kęs, wytrwalosci kochana jestes bardzo dzielną mamą

Love i Wronka, dobrze ze jestescie. Jeszcze kittka nam brakuje...

Jeeeeeeeeeest!!!!!! Pierwszy zabek, mamy zabka :D

"W czerwonej stajni trzydziesci bialych koni
Klapie, tupie, a czasem ze strachu dzwoni...", to z Hobbita :D

Jeeeeeeeeeest!!!!!! Pierwszy zabek, mamy zabka :D

Gratulujemy!

"W czerwonej stajni trzydziesci bialych koni
Klapie, tupie, a czasem ze strachu dzwoni...", to z Hobbita :D

O tak i zgadywanki z Gollumem :-D

No nareszcie się wyspałam. Wprawdzie wstawać trzeba było z 5 razy albo do starszego albo do młodszego ale sie wyspałam! Teraz M. bawi się na kołderce na ziemi -- raczko-ślizgiem dociera do swoich zabawek i jest happy. Za chwile idziemy sobie machnąć śniadanko.

Kwiatek :-)
A co do Forget to nie wróci...na 100% niestety.

Witam poniedziałkowo :)

Zielona- to super! Gratulacje dla Kostki :D

Dziewczyny dzięki za miłe słowa...ehhh...nie mam wyjścia- Kocham tę małą bestyjkę ponad wszystko więc muszę mieć dużo siły żeby pomóc jej rosnać zdrowo :) ...choć czasem naprawdę wymiękam...

Poza tym...spaaaaać mi się chce...!

Witam z rana,
Młoda wyekspediowana do żłobka, jeszcze Młodsza ucina sobie drzemkę. A ja marzę o kawie, ale... czarna mi nie smakuje, a musiałam przejść na radykalną dietę, bo mi strasznie dziecię wysypało. I teraz poczekam aż trochę Anielce przejdzie i zacznę powoli jeść różne rzeczy. Póki co umówiłam dermatologa dziecięcego na środę, zobaczymy co mi powie. Wysypka wygląda jak przy skazie białkowej, ale innych objawów brak - nie boli jej brzuszek, nie marudzi i buźka czysta. No cóż, się okaże. Przez to wstrzymałam się też z rozszerzaniem jej diety i znów jest tylko na cycu.

Zielona gratki dla Konstancji za zębola!
Elvie czekamy na relację
Nata zdrówka dla Julci
Agnieszka, to mam podobne nocki - jak nie do jednej to do drugiej
Kfiauszku super, że udało się odpocząć
Wronia zdrówka dla Weroniki
Ella, oj Wy to się namęczycie z Julcią obie...

reklama
Zielona gratulacje
Z racji, że wszyscy zmieniają avatara, to też się przyłączam.

Załączniki

• oklaski.jpg
    oklaski.jpg
    2,4 KB · Wyświetleń: 73

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry