reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hhhhmmm musze to gdzieś zapisac. Jest 19.20 a moje dzieci już śpią :szok: Fakt, ze córcia się na ucho skarzyła, dałam jej nurofen i padła...

reklama
Hhhhmmm musze to gdzieś zapisac. Jest 19.20 a moje dzieci już śpią :szok: Fakt, ze córcia się na ucho skarzyła, dałam jej nurofen i padła...

No to carpe diem:-)
Oby nurofen pomógł. Olę też bolało ucho, ale miałam kropelki, eurespal i udało się szybko z tym uporać

Ostatnia edycja:
moja tez spała ale to tylko drzemka była, własnie sie obudziła i idziemy się myć.
Nawet nie chce myślec o której teraz zasnie...............

Witam niedzielnie
Nadrobiłam dzisiejszy dzień, co by później mieć mniej.
My dzisiaj dzień lightowy sobie zrobiliśmy, rano Alicja była na basenie pierwszy raz, zachwycona. Potem obiad u teściów i B pojechał na basen z Igorem. Okazało się, że otwarli na tym samym basenie co z Alicją chodzić będziemy, grupę dla dzieci w jego wieku.

Love,Wronia ja nawet nie wiedzialam ze odeszlyscie ale baaaardzo sie ciesze ze postanowilyscie do nas wrocic:tak::tak::tak:

Za nami kiepska noc,moj maly obudzil sie o 4 rano i do 6 gadal,piszczal i zasnal przy cycu.

też nie wiedziałam, ale dobrze, że jesteście

Co tak cicho????????????

Po raz kolejny przypominam, bo z tego co widzialam sa jeszcze takie ktorym nic o akcji nie wiadomo:

Kilka dni temu powstala propozycja zrobienia zdjecia - kolazu Maluszkow kwietniowych.
Strona graficzna zajmie sie nasza uzdolniona w tym temacie kochana e.salamandra.
Do niej wlasnie nalezy nadsylac w miare aktualne zdjecia Dzieciaczkow.
Termin wysylania zdjec uplywa JUTRO!!!!!!!!
Po tym terminie e.salamandra bedzie robila ostateczny projekt kolazu.
Zdjecia nalezy nadsylac na adres:
e.salamandra@interia.pl

dobrze, że przypomniałaś, bo ja teraz o niczym nie pamiętam. Zaraz do zdjęć zasiadam i szukam.

No to carpe diem:-)
Oby nurofen pomógł. Olę też bolało ucho, ale miałam kropelki, eurespal i udało się szybko z tym uporać

No u niej to ucho już od wczoraj, tak mi płakała,ze T jechal z nią do lekarza, też mamy eurespal, kropelki i w razie bólu nurofen. Musze do jakiego laryngologa prywatnie z nia isc, bo ona ma problem z migdałami, co roku to samo...wrrr. Ci na NFZ, to tylko spojrzą, kropelki zapiszą i to wsio.

ja tylko na chwilkę i zamiast dobranoc powiem dzień dobry - zwariowany dzień byliśmy dzisiaj na chrzcinach -zmarźliśmy wszyscy strasznie efekt jest taki, że ja mam katar i kaszel a i Julka zaczyna coś kaszleć - chyba jutro lekarz nas czeka - chyba, że macie jakiś sposób na kaszelek u maluszka

WITAM WRONKA I LOVE :) bardzo się cieszę, że jednak powróciłyście.

Padam ... szkoda że moje poduszki powietrzne z przodu zmieniły rozmiar na B bo nie ma mnie co chronić przed upadkiem na fejsa...

Chlopaki w końcu spią...A ja nie mam na nic siły. Niewyspanie przez co zmęczenie ogólne, okres, lekki ból kręgosłupa przez co zmęczenie szczególne i mam dość... ide spać.

Do jutra.

odpisze juz na tym watku.
nata- ja na kaszelek podawałam kropelki przeciwkaszlowe " sinecod " o 7.00 . 15.00 i 21.00 - po 5 kropelek.to nam polecil pediatra. pomogło.
jeszcze raz zdrówka wszystkim.
katik-wysłane :)
biedna agnieszka.dobrej nocy
jak wspominałam maly był z nami w kośc. był niesamowicie grzeczny, siedział u mnie na kolanach i zaczepiał usmiechem innych. ja cos sie spiewało no to jakby nie było on po swoiemu tez, nawet jak juz wszyscy przestali on dalej kontynuował.:))) a na koniec jakies 10 min przed wyjsciem usnął na rekach ten cieżarek mój mały.
a dzien hmmm razem z Kacprem przespalismy , przebudzal sie tylko na cyca i dalej w kime, pierwszy raz se tak pospalismy.
koniec relcji :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór:zawstydzona/y::-D

Dziękuje wszystkim kochanym dziewczynkom za PW....to dzięki Wam tu jestem...:tak:

ps....Love...fajnie,ze jestes...:tak:

HHHHHUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i tyle powiem :cool2::-) Wronia i Love- bardzo się ciesze z waszego powrotu:-)

Wpadłam na chwilkę po ciężkim dniu...byliśmy u drugiej babci w innym mieście...ehhh- wycieczki z niemowlakiem samochodem to nie jest to co tygrysy lubia najbardziej...skrepowana pasami przez 2h wkurzala sie strasznie :dry:
A na dobranoc po 2 godz zabawy w karmienie kaszką, nagle i niespodziewanie zwrocila wszystko, czym nas kompletnie dobila i trzeba bylo karmic od nowa :baffled::wściekła/y: to dziecko mnie wykonczy tymi swoimi wymiotami:sorry2::baffled::no:
Teraz śpi wykapana po tym co powyrabiała...

Dla chorych dzieciaczkow duzo zdrowia!!!!:tak:
Wronia- oby Weroncia jutro juz zapomniala ze ją cos w uszku bolało:tak:
Elwie- jak tam po prawie weselnym przyjeciu?:-D

Do jutra!

Do góry