reklama
magda1978
Fanka BB :)
Hhhhmmm musze to gdzieś zapisac. Jest 19.20 a moje dzieci już śpią Fakt, ze córcia się na ucho skarzyła, dałam jej nurofen i padła...
No to carpe diem:-)
Oby nurofen pomógł. Olę też bolało ucho, ale miałam kropelki, eurespal i udało się szybko z tym uporać
Ostatnia edycja:
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Witam niedzielnie
Nadrobiłam dzisiejszy dzień, co by później mieć mniej.
My dzisiaj dzień lightowy sobie zrobiliśmy, rano Alicja była na basenie pierwszy raz, zachwycona. Potem obiad u teściów i B pojechał na basen z Igorem. Okazało się, że otwarli na tym samym basenie co z Alicją chodzić będziemy, grupę dla dzieci w jego wieku.
też nie wiedziałam, ale dobrze, że jesteście
dobrze, że przypomniałaś, bo ja teraz o niczym nie pamiętam. Zaraz do zdjęć zasiadam i szukam.
Nadrobiłam dzisiejszy dzień, co by później mieć mniej.
My dzisiaj dzień lightowy sobie zrobiliśmy, rano Alicja była na basenie pierwszy raz, zachwycona. Potem obiad u teściów i B pojechał na basen z Igorem. Okazało się, że otwarli na tym samym basenie co z Alicją chodzić będziemy, grupę dla dzieci w jego wieku.
Love,Wronia ja nawet nie wiedzialam ze odeszlyscie ale baaaardzo sie ciesze ze postanowilyscie do nas wrocic
Za nami kiepska noc,moj maly obudzil sie o 4 rano i do 6 gadal,piszczal i zasnal przy cycu.
też nie wiedziałam, ale dobrze, że jesteście
Co tak cicho????????????
Po raz kolejny przypominam, bo z tego co widzialam sa jeszcze takie ktorym nic o akcji nie wiadomo:
Kilka dni temu powstala propozycja zrobienia zdjecia - kolazu Maluszkow kwietniowych.
Strona graficzna zajmie sie nasza uzdolniona w tym temacie kochana e.salamandra.
Do niej wlasnie nalezy nadsylac w miare aktualne zdjecia Dzieciaczkow.
Termin wysylania zdjec uplywa JUTRO!!!!!!!!
Po tym terminie e.salamandra bedzie robila ostateczny projekt kolazu.
Zdjecia nalezy nadsylac na adres:
e.salamandra@interia.pl
dobrze, że przypomniałaś, bo ja teraz o niczym nie pamiętam. Zaraz do zdjęć zasiadam i szukam.
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
jeszcze zdrówka dla wszystkich chorowitków
No to carpe diem:-)
Oby nurofen pomógł. Olę też bolało ucho, ale miałam kropelki, eurespal i udało się szybko z tym uporać
No u niej to ucho już od wczoraj, tak mi płakała,ze T jechal z nią do lekarza, też mamy eurespal, kropelki i w razie bólu nurofen. Musze do jakiego laryngologa prywatnie z nia isc, bo ona ma problem z migdałami, co roku to samo...wrrr. Ci na NFZ, to tylko spojrzą, kropelki zapiszą i to wsio.
ja tylko na chwilkę i zamiast dobranoc powiem dzień dobry - zwariowany dzień byliśmy dzisiaj na chrzcinach -zmarźliśmy wszyscy strasznie efekt jest taki, że ja mam katar i kaszel a i Julka zaczyna coś kaszleć - chyba jutro lekarz nas czeka - chyba, że macie jakiś sposób na kaszelek u maluszka
WITAM WRONKA I LOVE bardzo się cieszę, że jednak powróciłyście.
WITAM WRONKA I LOVE bardzo się cieszę, że jednak powróciłyście.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Padam ... szkoda że moje poduszki powietrzne z przodu zmieniły rozmiar na B bo nie ma mnie co chronić przed upadkiem na fejsa...
Chlopaki w końcu spią...A ja nie mam na nic siły. Niewyspanie przez co zmęczenie ogólne, okres, lekki ból kręgosłupa przez co zmęczenie szczególne i mam dość... ide spać.
Do jutra.
Chlopaki w końcu spią...A ja nie mam na nic siły. Niewyspanie przez co zmęczenie ogólne, okres, lekki ból kręgosłupa przez co zmęczenie szczególne i mam dość... ide spać.
Do jutra.
filonka
odpisze juz na tym watku.
nata- ja na kaszelek podawałam kropelki przeciwkaszlowe " sinecod " o 7.00 . 15.00 i 21.00 - po 5 kropelek.to nam polecil pediatra. pomogło.
jeszcze raz zdrówka wszystkim.
katik-wysłane
biedna agnieszka.dobrej nocy
jak wspominałam maly był z nami w kośc. był niesamowicie grzeczny, siedział u mnie na kolanach i zaczepiał usmiechem innych. ja cos sie spiewało no to jakby nie było on po swoiemu tez, nawet jak juz wszyscy przestali on dalej kontynuował.)) a na koniec jakies 10 min przed wyjsciem usnął na rekach ten cieżarek mój mały.
a dzien hmmm razem z Kacprem przespalismy , przebudzal sie tylko na cyca i dalej w kime, pierwszy raz se tak pospalismy.
koniec relcji ))
nata- ja na kaszelek podawałam kropelki przeciwkaszlowe " sinecod " o 7.00 . 15.00 i 21.00 - po 5 kropelek.to nam polecil pediatra. pomogło.
jeszcze raz zdrówka wszystkim.
katik-wysłane
biedna agnieszka.dobrej nocy
jak wspominałam maly był z nami w kośc. był niesamowicie grzeczny, siedział u mnie na kolanach i zaczepiał usmiechem innych. ja cos sie spiewało no to jakby nie było on po swoiemu tez, nawet jak juz wszyscy przestali on dalej kontynuował.)) a na koniec jakies 10 min przed wyjsciem usnął na rekach ten cieżarek mój mały.
a dzien hmmm razem z Kacprem przespalismy , przebudzal sie tylko na cyca i dalej w kime, pierwszy raz se tak pospalismy.
koniec relcji ))
Ostatnia edycja:
reklama
Ella1
Dobry wieczór
Dziękuje wszystkim kochanym dziewczynkom za PW....to dzięki Wam tu jestem...
ps....Love...fajnie,ze jestes...
HHHHHUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i tyle powiem :-) Wronia i Love- bardzo się ciesze z waszego powrotu:-)
Wpadłam na chwilkę po ciężkim dniu...byliśmy u drugiej babci w innym mieście...ehhh- wycieczki z niemowlakiem samochodem to nie jest to co tygrysy lubia najbardziej...skrepowana pasami przez 2h wkurzala sie strasznie
A na dobranoc po 2 godz zabawy w karmienie kaszką, nagle i niespodziewanie zwrocila wszystko, czym nas kompletnie dobila i trzeba bylo karmic od nowa to dziecko mnie wykonczy tymi swoimi wymiotami
Teraz śpi wykapana po tym co powyrabiała...
Dla chorych dzieciaczkow duzo zdrowia!!!!
Wronia- oby Weroncia jutro juz zapomniala ze ją cos w uszku bolało
Elwie- jak tam po prawie weselnym przyjeciu?
Do jutra!