reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

a ja muszę się Wam przyznac , że tęsknie za Wami Zołzy jedne :-D
jesli nie macie nic przeciwko to będę się udzielac na forum, oprocz zamkniętego , no chyba, że na zdjęciowych:tak:
jak któraś ma cos przeciwko to krzyczec

Dobry wieczór:zawstydzona/y::-D

Dziękuje wszystkim kochanym dziewczynkom za PW....to dzięki Wam tu jestem...:tak:

ps....Love...fajnie,ze jestes...:tak:

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

To jeszcze Kittek, Kwiatek bo też ją wcięło... szkoda że Forget nie wróci...

Witam niedzielnie
Po wczorajszym dole psychicznym, powrocie małża z grzybów i wyrzuceniu mnie z domu żeby złapać oddech, po koszmarnej nocy... jest lepiej. A po tej wiadomości od Love i Wroni to już banan na buźce mam :-D

chłopaki dalej katar i kaszel :angry::baffled::no:
A mnie chyba w końcu @ nawiedziła...

Pewnie będe jeszcze póżniej

reklama
Wronia, Love witajcie:-):-):-), niech wam więcej głupoty do głowy nie przychodzą

Oprócz torta 7 przystawek na zimno i 3 wielkie blachy ciasta i standardowo rosół, a na drugie danie ziemniaki, 5 surówek i 6 rodzajów mięcha. Szaleństwo. Pewnie więcej niż połowa nam zostanie:

Ło matko ale wyżerka:szok: To na ile osób ta impreza? Teściowa prawdziwy skarb, nieźle się postarała. Udanej uroczystości i czekamy na relację.

Ja dziś znowu uziemiona w domu, tym razem z Zosią - z nosa jej się leje, od 5 płakała, bo oddychać nie mogła, odciąganie pomaga tylko na moment.
Olcia poleci z tatą do kościoła i na zakupy, a my obiadek zrobimy.
Na popołudnie Olcia obiecała mi remanent w zabawkach, bo za tydzień urodzinki i miejsce na nowe trzeba zrobić.

dzieeeń dooobry.

elve- no impreza bedzie czadowa. z opisu bedzie pieknie.
dzieciaczkom i mamusiom zdrowia.

u nas chłopaki spia, ja juz gotowa w pełni bo na 11.00 spadamy w 3 do kościólka.
obiad mam praktycznie z głowy bo se wczoraj przygotowałam wiecej.
moze sie dzis wybierzemy do rodzinki w odwietki do nowo narodzonej malutkiej. ale to jeszcze nie pewne.

ja moze duzo wczesniej podczas nie obecnosci nie doczytałam ale wczoraj myslałam co się dzieje z naszą włoszką i malenstwem???cos ktoś wie?

Love,Wronia ja nawet nie wiedzialam ze odeszlyscie ale baaaardzo sie ciesze ze postanowilyscie do nas wrocic:tak::tak::tak:

Za nami kiepska noc,moj maly obudzil sie o 4 rano i do 6 gadal,piszczal i zasnal przy cycu.

Hej, ja znów tylko na moment, bo jutro chrzciny.
Dziękuję za życzenia, relację jak nam poszło zdam "po";-)
Małej zrobiliśmy dziś przymiarkę pełnego stroju i wygląda cudownie:-) Kieckę od razu zadzierała i chciała jeść, a kokardkę od bolerka rozwiązuje. Kochany szkrab.
Najgorsze jest to, że w moim zapyziałym mieście nie było gdzie zrobić imprezy, bo wszystkie sale zajęte z powodu poprawin. No i musimy wszystko robić w domu. Na szczęście mamy gdzie, bo jakbym mieszkała w bloku to kompletnie nie wiem, co bym wymyśliła. Teściowa jak się wkręciła na obroty to już nawet torta jak z cukierni upiekła - orzechowy, zamiast mąki mielone włoskie orzechy, przekładany bitą śmietaną, ozdobiony żywymi kwiatami. Śliczny i pyszny:-)
Oprócz torta 7 przystawek na zimno i 3 wielkie blachy ciasta i standardowo rosół, a na drugie danie ziemniaki, 5 surówek i 6 rodzajów mięcha. Szaleństwo. Pewnie więcej niż połowa nam zostanie:D
Ja miałam się w kobaltową kieckę odwalić, ale przez te moje cycki wyglądam w niej fatalnie, bo ona w stylu ciążówki i od cycków w dół mi odstaje, M. stwierdził że ta kiecka jak worek ziemniaków:D Po przewaleniu szaf wybrałam czarną sukienkę, którą rozjaśnię żakietem ecru i jasną perłową biżuterią. Trochę się zastanawiałam, czy na chrzciny czarna kiecka pasuje, ale ostatecznie zdecydowałam, że w niej idę, bo kupiłam będąc w ciąży i jest w rozm. 36 i dopiero dzisiaj odkryłam, że się w nią mieszczę:-) Z tymi jasnymi dodatkami wygląda wg mnie O.K.
Dobra.. spadam na dół dalej pichcić, powinnam jeszcze włosy ufarbować, bo na 8.00 przyjeżdża do mnie fryzjer, którego najchętniej bym odwołała, bo wypompowana jestem, ale teraz już nie wypada. Jak włosów nie farbnę to będę miała naturalne. Najwyżej nie będę ich prostować tylko jakoś upnę;-) Foty zamieszczę po chrzcinach.
Ściskam Was mocno i życzę spokojnej nocy!!

Kici - nieźle z tym tortem. Nie uciekaj nigdzie tylko wracaj!!

Cieszę się, że te które odeszły zaczynają wracać. Love masz taki sam avatar jak ja..;p Dziś przez chwilę czytając myślałam, że ktoś w moim imieniu tu pisał:D

No i cieszę się, że nudzenia o farmach nie ma;p Już Wam kiedyś miałam napisać, aby osobny watek o farmach założyć, jak musiałam 3 strony o tym zytać, a kompletnie w temacie nie jestem i nie mam czasu na granie.

Do poniedziałku;-)
bla blo bli ble
Ło matko to na ile osób te chrzciny?? Toz to pułk wojska można by było wykarmic...heheh
Udanej imprezki :tak:. My mamy za tydzien, ale w restauracji, takze na szczescie nie musze pichcic :-)

Wronia , Love super że wróciłyście więcej luzu dziewczynki BUZIOLE gorące dla was i nie przejmować się byle czym.
;-)
Elvie- udanej imprezy!!! Lenka na pewno świetnie się zaprezentuje w ten bardzo ważny dla Was dzień :D Widzę, że przygotowania idą pełną parą. Od siebie poproszę o przepis na tort Twojej teściówki!!!

Maonka- faktycznie masz trudny czas, ale na pewno świetnie dasz sobie radę!

Mały dalej z katarem... kiedy to minie, to nie wiem, z tym że jest go coraz mniej, ale i tak nad ranem jest cały zapchany... mój bidulek. Zmykam piec ciacho cytrynowe, bo dzisiaj goście, goście :DDD Znowu będe miała w domu małe przedszkole :D

Buzialki dla Małego..niech juz go ten katar opuści..:tak:
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

To jeszcze Kittek, Kwiatek bo też ją wcięło... szkoda że Forget nie wróci...

chłopaki dalej katar i kaszel :angry::baffled::no:
A mnie chyba w końcu @ nawiedziła...

Pewnie będe jeszcze póżniej
Kwiatek wyjechała na weekend:-)
Zdrówka dla chłopaków :tak:
Wronia, Love witajcie:-):-):-), niech wam więcej głupoty do głowy nie przychodzą

Ło matko ale wyżerka:szok: To na ile osób ta impreza? Teściowa prawdziwy skarb, nieźle się postarała. Udanej uroczystości i czekamy na relację.

Ja dziś znowu uziemiona w domu, tym razem z Zosią - z nosa jej się leje, od 5 płakała, bo oddychać nie mogła, odciąganie pomaga tylko na moment.
Olcia poleci z tatą do kościoła i na zakupy, a my obiadek zrobimy.
Na popołudnie Olcia obiecała mi remanent w zabawkach, bo za tydzień urodzinki i miejsce na nowe trzeba zrobić.

Biedna Zosieńka...buaziaki dla niej, że tez te choroby tak musza atakowac te maluszki. Mój tez coraz bardziej kaszle. Juz mnie to wkurzac zaczyna. Weronika za to wczoraj płakała,że ucho ją boli no i T musiał jechac do lekarza. No i jak zwykle migdały już powiekszone...wwrrr

Ostatnia edycja:
Justa ze szczęścia zejdzie na zawał :-p:-D:-p

a ja padłam z tekstu :-D:-D:-D

witamy córy zaginione, cieszę się, że zaczynamy znów nadawać na właściwych torach...

u nas też katarzysko u H, w zasadzie już ponad tydzień i też pomysła nie mam jak go zlikwidować...L też zachrypnieta i zakatarzona, więc wcale mi do śmiechu...
a M brzuch boli....normalnie szpital na kółkach....

a ja rosół wstawiłam (to dla M na niestrawności), zaraz lecę schaby piec (to dla mnie, na strawności :-))...

miłej niedzieli !

Dzien dobry!
W nocy spac nie mogla, ale to juz na wlasne zyczenie, bom durna...
Polka cyckala 2 razy, ale jakos tak znosnie. Nauczylam sie juz karmic na lezaco, i na spiaco, w chwile po sie wybudzam - Polka juz kima, wiec laduje w lozeczku.
Wiatr dzis ma glowe urwac, wiec chyba nigdzie sie nie ruszamy. Zreszta jakis spadek cisnienia chyba czy co, bo dziec po kaszce mi padl, i ojciec umeczony karmieniem rowniez hehe.

Milej niedzieli!

Co tak cicho????????????

Po raz kolejny przypominam, bo z tego co widzialam sa jeszcze takie ktorym nic o akcji nie wiadomo:

Kilka dni temu powstala propozycja zrobienia zdjecia - kolazu Maluszkow kwietniowych.
Strona graficzna zajmie sie nasza uzdolniona w tym temacie kochana e.salamandra.
Do niej wlasnie nalezy nadsylac w miare aktualne zdjecia Dzieciaczkow.
Termin wysylania zdjec uplywa JUTRO!!!!!!!!
Po tym terminie e.salamandra bedzie robila ostateczny projekt kolazu.
Zdjecia nalezy nadsylac na adres:
e.salamandra@interia.pl

reklama
poczytalam ale nie mam weny pisać..............
głowa pęka, chodze na rzęsach i padam na cyce............

Cieszę się, że wróciły 2 zguby. Buziam

Chorowitkom życzę zdrówka.

Do góry