sospettosa
Fanka BB :)
Dobry wieczór
Dziękuje wszystkim kochanym dziewczynkom za PW....to dzięki Wam tu jestem...
ps....Love...fajnie,ze jestes...
no!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry wieczór
Cześć dziewczyny
melduję się na chwileczkę, nie wiem czy tęskniłyście;-), bo nie jestem w stanie nadrobić. Wróciliśmy z sanatorium, chwilowo mieszkamy u mojej cioci, żeby mieć neta robię prawdziwe akrobację. No i z racji tego iż jesteśmy w trakcie przeprowadzki nie mam czasu wcale i jestem wykończona. To se ponarzekałam. Jak już będziemy u siebie nadrobię wszystko.
paps
a ja muszę się Wam przyznac , że tęsknie za Wami Zołzy jedne
jesli nie macie nic przeciwko to będę się udzielac na forum, oprocz zamkniętego , no chyba, że na zdjęciowych
jak któraś ma cos przeciwko to krzyczec
Dobry wieczór
heheheZapomnialam tez napisac cos smiesznego. W czwartek byl dzien niepodleglosci. Poszlismy na spacer. Wzielam Kostke na rece, niech pooglada swiat z innej perspektywy... Zobaczyl ja taki malusi chlopczyk, pewnie w wieku Kostuchy, i zaczal sie do niej smiac. Usmiechal sie, zalecal sie, a ta moja baba nic. Jakby dla niej nie istnial... I nie wiem, co sadzic, czy jest wybredna, a moze interesuja ja dziewczynki hihihi
sily na te dni przeprowadzki...Cześć dziewczyny
melduję się na chwileczkę, nie wiem czy tęskniłyście;-), bo nie jestem w stanie nadrobić. Wróciliśmy z sanatorium, chwilowo mieszkamy u mojej cioci, żeby mieć neta robię prawdziwe akrobację. No i z racji tego iż jesteśmy w trakcie przeprowadzki nie mam czasu wcale i jestem wykończona. To se ponarzekałam. Jak już będziemy u siebie nadrobię wszystko.
paps
witamy znowa ja muszę się Wam przyznac , że tęsknie za Wami Zołzy jedne
jesli nie macie nic przeciwko to będę się udzielac na forum, oprocz zamkniętego , no chyba, że na zdjęciowych
jak któraś ma cos przeciwko to krzyczec
Wroncia nasza jest z nami yeahhhhhhhhDobry wieczór
Justa ze szczęścia zejdzie na zawał
hehehehe ;-)Justa ze szczęścia zejdzie na zawał
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzka :-)hehehe
Wroncia nasza jest z nami yeahhhhhhhh