szkoda:-( mam nadz, ze uda sie Wam znalesc mu dobry nowy domekmusimy oddac psa...
tort zarabistyco znowu ?? w tym torcie też coś jest nie tak ?? :-( mnie się podoba - identyczny moja bratanica wybrała sobie na urodziny, bo obchodziła je razem ze swoją lalą :-(
Mlody moglby w tv patrzec. jest wtedy jak zachipnotyzowany. Staram sie, zeby nie ogladal. Podobno jest to niezdrowe dla dzieciaczka.mam pytanie ... czy wy pozwalacie dzieciakom ogladac tv. bo wlasnie maly mi sie obudzil i tak sie zaoatrzyl na bajke ze nic go oderwac nie moze, odwracam go a on sie kreci i nie chce usiedziec.
justa, daj juz spokojkici - moze skoncz z tymi tortami jednak... ten drugi to mi wyglada jakby dzieco zapakowane w tort wjezdzalo do piekarnika... nie widze w tym nic smiesznego, znowu sie zniesmaczylam totalnie
alez sie usmialam z tego owsikaco do tv ja mojemu pozwalam ogladac jak mam coś do zrobienia np teraz:/ ale to max 10 minu t i tylko mini mini ....powiem wam że nic innego go nie interesuje jak tylko bajki. Jak włącze mu np tvn to kwęka a jak baje to jest exxtra, no i jak go karmie to robie to przed tv bo wtedy est skupiony i się nie wierci jak owsik i większość amku trafia do pysia...
rodzice byli i niestety juz pojechali. troche mi lzej bylo. generalnie jest ok. troche sie pochorowali moi mezczyzn, ale juz chyba nieco lepiej. ide nadrabiac inne watki.