filonka
Fanka BB :)
kici- ooooooooooooooooo maaaaatkoooooo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak po kolei zamierzacie znikać?:-(Nie wygłupiaj się Kici, żart może trochę za daleko posunięty ale nikt nie ma zamiaru się obrażać.
Katik, Aniez o pojeniu łyżeczką to ja coś niecoś wiem. Oli nigdy nie nauczyłam picia z butli i jak wróciłam do pracy codziennie rano dostawała mleko łyżeczką. Dodatkową atrakcją była konieczność zabawienia małego potwora, zawsze była niejadkiem, bez zabawiania nie było opcji zjedzenia, więc co się babcie namęczyły to ich. Wszelkie soczki, herbatki oczywiście tyż łyżką, bardzo długo niekapka nie tolerowała.
Agnieszka ty to się masz ostatnio z tymi choróbskami. Od dobrego m-ca się coś za chłopakami ciągnie. Zdrówka dla chorowitków
kici- ooooooooooooooooo maaaaatkoooooo
nie nic..... juz przestan. poprostu nigdy takiego nie widzialam. jest taki orginalny . chcialabym takiego dostac zaraz po urodzeniu dziecka heheheheh
mam pytanie ... czy wy pozwalacie dzieciakom ogladac tv. bo wlasnie maly mi sie obudzil i tak sie zaoatrzyl na bajke ze nic go oderwac nie moze, odwracam go a on sie kreci i nie chce usiedziec.
mam pytanie ... czy wy pozwalacie dzieciakom ogladac tv. bo wlasnie maly mi sie obudzil i tak sie zaoatrzyl na bajke ze nic go oderwac nie moze, odwracam go a on sie kreci i nie chce usiedziec.