reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniez niestety to nie to... w nocy na szczęście żadko ma zatkany nos a i tak się budzi... smoka mu daje zawsze najpierw ale wypluwa i zaczyna się drzeć... tylko cyc...

reklama
Czesc kochane.
Akaata wszystkiego naj najlepszego w tym pieknym dniu.
Ile dzis dzieciolkow konczy piec miesiecy noi jest Adas juz szesc.Dla wszystkich zyczymy duzo zdrowko i wszystkiego naj na nastepne miesiace.
Basia ale ty to musisz miec zdrowie.Jak ty dajesz rade???
Ja to chyba bym po dwoch dniach padla.
kittek nienawidze takich kolezanek.Ja jak mi ktos takie glupoty gada to od razu mu mowie ze nie chce tego sluchac.
Czesto gesto tez mi dobroczynni ludzie udzielaja dobrych rad typu kiedy dokarmiac i takie tam rozne to tez mowie od razu ze nawet nie slucham bo to moja sprawa i nic nikomu do tego.Ale mnie wkurzaja tacy ludzie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
katik rozwalil mnie twoj post z cycem wiszacym nad dzieckiem
Agnieszka super ze udalo sie uratowac dysk i ze dalej smiga.
Mi raz zepsul sie komp i najbardziej to zal mi bylo zdjec.
filonka przyslepa jestes???haha:-D:-D:-D

A u nas dzis nocka nic nie rozniaca sie od pozostalych czyli budzenie sie prawie co godzine z krzykiem.Zaczynam sie martwic ze cos jest z nia nie tak.Jak czytam ile wasze bable spia i jak spokojnie no nie wszyscy ale wiekszosc to nie wiem czy z Amelia jest wszystko oki.
Swedzi bidulke ta skora i pewnie dlatego bo drapie sie niemilosiernie.
Lece bo juz marudzi

kici co prawda nie ten wątek ale ja kupiłam obrazek z Kubusia Puchatka na allegro puzzle są wymiarów 30x30cm i tworzą obraz 90x90 (9 szt) tanie nie były bo zapłaciłam 47 zł ale jestem z nich zadowolona bo wiem że mały jest na nich bezpieczny

gosiek daje radę bo muszę nie mam innego wyjścia poprostu i narzekanie nic mi tu nie da ale powiem ci że człowiek to taka bestia która zazwyczaj jak musi to szybko przystosowuje się do nowych warunków

aniez
dużo zdrówka dla synka (mój też miał ostatnio katarek i nawet byliśmy z nim w sobotę prywatnie u lekarza ale na szczęści to tylko lekki katarek i po dwóch dniach podawania zgodnie z instrukcjami wody morskiej i tantum verde jest już dobrze)

Ostatnia edycja:
Basia- podziwiam Cię! No teściowa nieskora do poświęceń :-( Moja też kiedyś miała taki plan, z tym że mieliśmy Młodego wozić w pn a odbierać w pt :szok:
13x13- odpocznij od koncertu, a Ala niech gardełko szanuje!
Elvie- hm... miód z banku... A facetowi nie rób kawy i może jasno powiedz, że prądu nikt Wam za darmo nie daje!
Kittek- ja myślę, że Twoja koleżanka jest po prostu zazdrosna... nie koentuj, bo i po co... jak sobie kobita pościele, tak się wyśpi.
Akaata- wszytskiego NAJ NAJ NAJ :-D
Kwiatek, Sospettosa, Filonka, Basia- sto lat dla Maluszków!
Gosieńka- biedna Helenka z tym ząbkiem :-(
Agnieszka- zdrówka dla chłopaków i oby Janek dołączył do grona przedszkolaków :-D
Wronia- toście się napracowali :-D:-D:-D
Kwiatek- a jakie u Was kryteria do państwowego? Bo u nas z dwójką dzieci ludzie nie mieli problemów... więc skoro Hanulek ma rodzeństwo, to może udałoby się załapać?
Katik- bo może Twoja Pola to nie będzie Małyszotylia tylko śpiewaczka operowa... taka Callas np. :laugh2::laugh2::laugh2:
Kici- a wysyp jest???

Bartuś już lepiej (ufff)... nadal go męczy ale jest zmiana na lepsze, więc mam nadzieję, że idzie ku lepszemu (oby). Dzisiaj dzień porządkowy, zakupkowy i spacerkowy... a teraz pogoda coś się kiepści, więc po południu idę do Dyki z naczyniem robić aferę, że pękło (samo!!!) a nie powinno- źle wypalone było chyba... no nic, dziś lekko bojowa jestem w nastroju, więc jak mi ktoś skoczy, to może być różnie :-p

wysyp to już był ;-) moja babcia już ma 1kg suszonych grzybów i ze 20 słoików marynowanych... plus część którą udusiła i zjadła.

filonka no to weź moskitiere na wózek :-) i mąż nie będzie miał argumentu ;-) a las to rewelacja dla malucha! mój najpierw piszczał do drzew i ćwierkających ptaków a później padł upojony powietrzem

Agnieszka - no to bomba z tym dyskiem - ale najważniejsze że odzyskałaś dane :-D no a co do przejścia na modyfikowane... zawsze możecie w nocy mu dawać modyfikowane a w dzień cycek :-)

gosiek może to ząbki ??

basia dzięki za info poszukam czegoś na allegro i zaszaleje ;-) dostane teraz dodatek urlopowy więc mogę coś kupić małemu ;-)

agawkl Twoja Sylwia jest tylko dzień młodsza od mojego Qbka ;-)

Ostatnia edycja:
filonka, dziekuje za zyczenia.

Maluszkom obchodzacym miesiecznice duzo, duzo zdrowka, zabawek i bezbolesnego zabkowania.

akaata, wielu radosnych lat z malzonem.

U nas sie w weekend nadzialo, oj nadzialo... Jak Konstancja pozwoli, opisze. Pewnikim dopiero w nocy, bo mala w dzien juz w ogole nie spi, no chyba ze na spacerze... pisze jednym palcem. lepiej sie moim slonkim zajme.

Kurcze,ale leeeeeje! Pogoda paskudna, nic się nie chce, a ja z uczelni dostałam tonę streszczeń do przetłumaczenia, chyba utonę w papierach..... Będzie mnie mniej z tego powodu bo muszę się streszczać. Będę je robić jak Maja będzie lulała, albo jak mąż będzie w domku.... Buuu!!!... będę wpadała jak dam radę

A dziś muszę małża mojego pochwalić. Jak przyjechałyśmy do domku to w salonie znalazłyśmy mega napis z Majowych puzzelków (o właśnie Kici zobacz jakie mamy z literkami -od tego użytkownika,ale nie widzę w aukcjacht puzzli teraz, może zapytaj
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro) oraz czekoladki dla mamusi i zgrzewkę deserków dla Mai. Od razu się zaczęłam zastanawiać czy o czymś zapomniałam. Tatusia nie ma bo na trening pojechał więc podziękujemy jak wróci. Kochany nasz T.
IMAG0412.jpg

A ja grzeszę na maxa, wrąbałam prawie pół czekolady milki od rana, nie nie, nie tej małej, tylko tej 300g z wafelkamy. Pychotka, polecem są właśnie w Tesco 2 w cenie 1, wychodzi po 6zł, a normalnie są po 11,99.

Kici zazdraszczam wypadu na grzyby, ja nie umiem zbierać, nie znam się ....

Agawkl witamy po dłuuuuugiej przerwie!

Gosiek 3mam kciuki aby Amelce szybko przeszła ta wysypka, bidulka się męczy :(

Zmykamy do kąpieli :)

Kittek super niespodzianke wam mąż zrobił :tak: a tłumaczeń współczuje... mój A. tłumaczy instrukcje obsługi a ja je obrabiam... przegięcie... dobrze że chodziaz fajnie za to płacą :tak:

U nas sie w weekend nadzialo, oj nadzialo... Jak Konstancja pozwoli, opisze. Pewnikim dopiero w nocy, bo mala w dzien juz w ogole nie spi, no chyba ze na spacerze... pisze jednym palcem. lepiej sie moim slonkim zajme.
po takim wstepie czekam w napieciu na wyjasnienia

Kurcze,ale leeeeeje! Pogoda paskudna, nic się nie chce, a ja z uczelni dostałam tonę streszczeń do przetłumaczenia, chyba utonę w papierach..... Będzie mnie mniej z tego powodu bo muszę się streszczać. Będę je robić jak Maja będzie lulała, albo jak mąż będzie w domku.... Buuu!!!... będę wpadała jak dam radę

A dziś muszę małża mojego pochwalić. Jak przyjechałyśmy do domku to w salonie znalazłyśmy mega napis z Majowych puzzelków (o właśnie Kici zobacz jakie mamy z literkami -od tego użytkownika,ale nie widzę w aukcjacht puzzli teraz, może zapytaj
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro) oraz czekoladki dla mamusi i zgrzewkę deserków dla Mai. Od razu się zaczęłam zastanawiać czy o czymś zapomniałam. Tatusia nie ma bo na trening pojechał więc podziękujemy jak wróci. Kochany nasz T.
Zobacz załącznik 283335
ale kochany ten Twoj Mezulek...
a jak tam jego nos????

reklama
Do góry