AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aniez niestety to nie to... w nocy na szczęście żadko ma zatkany nos a i tak się budzi... smoka mu daje zawsze najpierw ale wypluwa i zaczyna się drzeć... tylko cyc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Basia- podziwiam Cię! No teściowa nieskora do poświęceń :-( Moja też kiedyś miała taki plan, z tym że mieliśmy Młodego wozić w pn a odbierać w pt
13x13- odpocznij od koncertu, a Ala niech gardełko szanuje!
Elvie- hm... miód z banku... A facetowi nie rób kawy i może jasno powiedz, że prądu nikt Wam za darmo nie daje!
Kittek- ja myślę, że Twoja koleżanka jest po prostu zazdrosna... nie koentuj, bo i po co... jak sobie kobita pościele, tak się wyśpi.
Akaata- wszytskiego NAJ NAJ NAJ
Kwiatek, Sospettosa, Filonka, Basia- sto lat dla Maluszków!
Gosieńka- biedna Helenka z tym ząbkiem :-(
Agnieszka- zdrówka dla chłopaków i oby Janek dołączył do grona przedszkolaków
Wronia- toście się napracowali
Kwiatek- a jakie u Was kryteria do państwowego? Bo u nas z dwójką dzieci ludzie nie mieli problemów... więc skoro Hanulek ma rodzeństwo, to może udałoby się załapać?
Katik- bo może Twoja Pola to nie będzie Małyszotylia tylko śpiewaczka operowa... taka Callas np.
Kici- a wysyp jest???
Bartuś już lepiej (ufff)... nadal go męczy ale jest zmiana na lepsze, więc mam nadzieję, że idzie ku lepszemu (oby). Dzisiaj dzień porządkowy, zakupkowy i spacerkowy... a teraz pogoda coś się kiepści, więc po południu idę do Dyki z naczyniem robić aferę, że pękło (samo!!!) a nie powinno- źle wypalone było chyba... no nic, dziś lekko bojowa jestem w nastroju, więc jak mi ktoś skoczy, to może być różnie
po takim wstepie czekam w napieciu na wyjasnieniaU nas sie w weekend nadzialo, oj nadzialo... Jak Konstancja pozwoli, opisze. Pewnikim dopiero w nocy, bo mala w dzien juz w ogole nie spi, no chyba ze na spacerze... pisze jednym palcem. lepiej sie moim slonkim zajme.
ale kochany ten Twoj Mezulek...Kurcze,ale leeeeeje! Pogoda paskudna, nic się nie chce, a ja z uczelni dostałam tonę streszczeń do przetłumaczenia, chyba utonę w papierach..... Będzie mnie mniej z tego powodu bo muszę się streszczać. Będę je robić jak Maja będzie lulała, albo jak mąż będzie w domku.... Buuu!!!... będę wpadała jak dam radę
A dziś muszę małża mojego pochwalić. Jak przyjechałyśmy do domku to w salonie znalazłyśmy mega napis z Majowych puzzelków (o właśnie Kici zobacz jakie mamy z literkami -od tego użytkownika,ale nie widzę w aukcjacht puzzli teraz, może zapytaj
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro) oraz czekoladki dla mamusi i zgrzewkę deserków dla Mai. Od razu się zaczęłam zastanawiać czy o czymś zapomniałam. Tatusia nie ma bo na trening pojechał więc podziękujemy jak wróci. Kochany nasz T.
Zobacz załącznik 283335