Basia- podziwiam Cię! No teściowa nieskora do poświęceń :-( Moja też kiedyś miała taki plan, z tym że mieliśmy Młodego wozić w pn a odbierać w pt
13x13- odpocznij od koncertu, a Ala niech gardełko szanuje!
Elvie- hm... miód z banku... A facetowi nie rób kawy i może jasno powiedz, że prądu nikt Wam za darmo nie daje!
Kittek- ja myślę, że Twoja koleżanka jest po prostu zazdrosna... nie koentuj, bo i po co... jak sobie kobita pościele, tak się wyśpi.
Akaata- wszytskiego NAJ NAJ NAJ
Kwiatek, Sospettosa, Filonka, Basia- sto lat dla Maluszków!
Gosieńka- biedna Helenka z tym ząbkiem :-(
Agnieszka- zdrówka dla chłopaków i oby Janek dołączył do grona przedszkolaków
Wronia- toście się napracowali
Kwiatek- a jakie u Was kryteria do państwowego? Bo u nas z dwójką dzieci ludzie nie mieli problemów... więc skoro Hanulek ma rodzeństwo, to może udałoby się załapać?
Katik- bo może Twoja Pola to nie będzie Małyszotylia tylko śpiewaczka operowa... taka Callas np.
Kici- a wysyp jest???
Bartuś już lepiej (ufff)... nadal go męczy ale jest zmiana na lepsze, więc mam nadzieję, że idzie ku lepszemu (oby). Dzisiaj dzień porządkowy, zakupkowy i spacerkowy... a teraz pogoda coś się kiepści, więc po południu idę do Dyki z naczyniem robić aferę, że pękło (samo!!!) a nie powinno- źle wypalone było chyba... no nic, dziś lekko bojowa jestem w nastroju, więc jak mi ktoś skoczy, to może być różnie