reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Beznadziejni Ci znajomi. Nienawidze takiego porownywania: a moje dziecko to, a moje dziecko tamto...
No i musze sie przyznac, ze ja Pole tez 2 razy karmilam podczas jazdy autem.
Tylko,ze ona siedziala w foteliku, a ja wisialam nad nia z wywalonym cyckiem:-D:-D:-D
Szyby z tylu mamy przyciemniane, wiec dezorganizacji na drodze nie bylo:-D:-D

Ta Katik, ty dwa razy w foteliku,a ona ze w drodze 100 razy na kolanach i jak mały marudzi to go wyciąga i w czasie jazdy na kolanach go trzyma!

kwiatek sto lat dla Tymusia!!

sospettosa no i sto lat dla Adasia!! nieźle...!!

a my byliśmy na spacerku w lesie :-) tatuś jeździł wózkiem po leśnych ścieżkach a mama w bojówkach i t-shircie biegała między krzaczkami i zbierała grzybki :-D

reklama
a jakich szukasz ? bo na allegro to pełno ja sama kupiłam takie duże malowane bo te normalne mają bardzo małe elementy i mały próbował je wyciągać więc je schowałam aż podrośnie i nie będę się bała że mi je połknie

chciałabym duże i dużo :-)

no i sto lat dla Twojej pociechy :-)

Do góry