kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Aga a ten kolor to w ustawieniach sie jakos zmienia czy Ty to tak za kazdym razem recznie? mi bys ie nei chcialo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga a ten kolor to w ustawieniach sie jakos zmienia czy Ty to tak za kazdym razem recznie? mi bys ie nei chcialo
Ręcznie jak znajde żeby móc na stałe to dam znać
Beznadziejni Ci znajomi. Nienawidze takiego porownywania: a moje dziecko to, a moje dziecko tamto...
No i musze sie przyznac, ze ja Pole tez 2 razy karmilam podczas jazdy autem.
Tylko,ze ona siedziala w foteliku, a ja wisialam nad nia z wywalonym cyckiem
Szyby z tylu mamy przyciemniane, wiec dezorganizacji na drodze nie bylo
No i musze sie przyznac, ze ja Pole tez 2 razy karmilam podczas jazdy autem.
Tylko,ze ona siedziala w foteliku, a ja wisialam nad nia z wywalonym cyckiem
Szyby z tylu mamy przyciemniane, wiec dezorganizacji na drodze nie bylo
żenadaTa Katik, ty dwa razy w foteliku,a ona ze w drodze 100 razy na kolanach i jak mały marudzi to go wyciąga i w czasie jazdy na kolanach go trzyma!
a jakich szukasz ? bo na allegro to pełno ja sama kupiłam takie duże malowane bo te normalne mają bardzo małe elementy i mały próbował je wyciągać więc je schowałam aż podrośnie i nie będę się bała że mi je połknie