annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Cześć kobitki
A ja jutro wracam, tylko rano zabiegi, B w tym czasie powinien dojechać i popołudniu albo wieczorem, w zależności od pogody do domu. Jeszcze przez tydzień u cioci będziemy, ale i tak cieszę się strasznie
To super, trzymam kciuki, żeby się miejsce dla Janka znalazło.
Kittek gratki wielkie!
A co do zakatarzonych maluszków, może mucofluid by pomógł, mnie tym razem kilka dni Nasivinu nic nie dawało, a po 3 dniach mucofluidu wszystko przeszło.
uciekam na spacerek, bo słoneczko nieśmiało wychodzi
A ja jutro wracam, tylko rano zabiegi, B w tym czasie powinien dojechać i popołudniu albo wieczorem, w zależności od pogody do domu. Jeszcze przez tydzień u cioci będziemy, ale i tak cieszę się strasznie
Znalazłam przedszkole prywatne za ok 500 miesięcznie plus żarełko... ale musze popytać czy jeszcze są wolne miejsca... ale oferta wygląda ciekawie...napisze wiecej jak się czegoś dowiem
Gosiek na 10 minut lekcji pokazowej 8 minut wstydzenia się i 2 minuty nawet fajnie. Więc zapisaliśmy go na ten angielski ale... jest tam też przedszkole prywatne i musze sie konkretów dopytać i jak jest z miejscami bo możliwe że go poślemy do tego przedszkola i zrezygnujemy z dodatkowego angileskiego bo tam w cenie jest 3 x w tygodniu angielski metodą Helen Doron właśnie plus codziennie angielski na wesoło, rytmika, taniec z instruktorką, elementy zająć korekcyjnych i sporo jeszcze rzeczy ... będe dzwonić w poniedziałek i się dowiadywać
To super, trzymam kciuki, żeby się miejsce dla Janka znalazło.
Kittek gratki wielkie!
A co do zakatarzonych maluszków, może mucofluid by pomógł, mnie tym razem kilka dni Nasivinu nic nie dawało, a po 3 dniach mucofluidu wszystko przeszło.
uciekam na spacerek, bo słoneczko nieśmiało wychodzi