kurcze a ja nigdzie nie mogę piankowych puzzlaków znaleźć :-(
Ja kupilam w Tesco, tylko wtedy to byly promocje na dzien dziecka i miedzy innymi te puzzle byly po 20 zl chyba. Nie wiem czy na stale je sprzedaja tam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze a ja nigdzie nie mogę piankowych puzzlaków znaleźć :-(
zdróweczka dla Hani!!! oby Wam pogoda i zdrówko na niedziele dopisałyno a u nas tak jak pisałam...mamy wirusa, jestem zła jak cho***a, bo w niedzielę chrzciny...jak mi się H rozłoży, to mnie chyba trafi...u nas już kurcze taki pech, że j onak się coś zaplanuje, to zawsze choroba dziecka wyskakuje...dziewczyny, trzymajcie kciuki abyśmy dały radę
no nie ten wsad mnie rozbroilA propos jeszcze przedszkoli. Z państwowym u mnie wygląda tak (cytat ze stronki "mojego" przedszkola)
Pobyt dziecka w przedszkolu w czasie realizacji 5-cio godzinnej podstawy programowej (od 8:00 do 13:00) jest bezpłatny.
Odpłatność wnoszona przez rodziców, którzy korzystają z pobytu dziecka, który przekracza realizację
podstawy programowej reguluje uchwała Rady Miasta Rybnika NR 728/LI/2010 z dn 28 kwietnia 2010,
tj. 1,70zł / dzień, za każdą dodatkową godzinę pobytu dziecka w przedszkolu.
Dodatkowo będzie pobierana opłata za wyżywienie (tzw. wsad do kotła - 4,50zł za 3 posiłki dziennie).
Do tego oczywiście doliczyć nalezy ubezpieczenie NNW i składki na komitet rodzicielski...
Ewka mnie też chłopaki zaskoczyly...20 a obaj juz spali... achhhhhhh jak cicho :-)
dobra przeczytalam nastepne kilka stron, tematu zloz nie komentuje bo wszystko zostalo juz powiedziane, choc nadal nie wiem czy dotarlo...
i moje imie sie pojawilo, kochana katik i kici wspomniala, jak chcecie to mozemy sie u mnie spotkac, ale czy ja was wszystkich pomieszcze? szkoda katik ze nam nie wyszlo sie spotkac, ale moze nastepnym razem
temat spotkania jest super, uwazam ze najlepiej byloby sie spotkac nad morzem, na jakis weekend, kazda rodzinka by sobie wynajela jakis pokoik i bysmy sie spotykaly na miescie na kawke i pogaduchy, choc to zalezy ile by osob reflektowalo... powiedzcie wczesniej co planujecie, jestem za
gosienkag - gratule pierwszego zabka
filonka - gratulacje dyplomu!!
forget - i jak zwykle znowu sie z toba zgadzam, dobrze piszesz
wronka - dawaj fote nowej fryzury
musze spadac, potem doczytam reszte bo ciekawa jestem co tam u katik ze ma dola, pewnie juz dol minal ale i tak chce wiedziec co bylo...
Witam i ja i dołączma do grona klubu "noc do bani" dziecię mi znów niespokojnie spało...ehhh...ja nie wiem co z nią...czas do pokuju jej pieknego ją wytranspotrtowac, a efekt tego bedzie taki ze na noce zamieszkam ta razem z nią wiec czekamy jeszcze...
Kwiatuch- ja też chętnie pożyczę tego szalonego Pana na 1 dzień- mam troche zaległej meskiej roboty w domu a swego sie doprosić nie mogę
Justa- oczywiście, że tęskimy
Gosia- daj znac co z tą Anią? A jak tam Twoja zębulka malutka? spokojniejsza?
Laski moje mam do was pytanie na zakupowym więc zmykam tam i na inne watki, bo potem wlasnie zakupy i dzień zleci ;-)
Monia to proszę podać przepis na kurację dla włosów bo ja w tym tempie to będe łysa
Ellunia a moze jakies witaminki są dla takich niejadków? cos w stylu kinder biovital, he? na pobudzenie apetytu
albo tran zamiast witamiy d3?