reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Znalazłam przedszkole prywatne za ok 500 miesięcznie plus żarełko... ale musze popytać czy jeszcze są wolne miejsca... ale oferta wygląda ciekawie...napisze wiecej jak się czegoś dowiem

reklama
hejka , narazie sie tylko witam.
a wiec stanęło na moim.dlatego szis mnie tu od rana nie było, bo mielismy generalnybremont w kuchni :)))))))))))))
terazs usypiam malego i zobacze co Was

Widzę ze u niektórych nocka ciężka -współczuję
U nas w nocy super -mała śpi od 20 do 7 rano już bez jedzenia, bez kwękania, stękania, jęczenia i podawania smoka więc nie mam prawa narzekać -ale dni są do bani!! boli ją po prostu ją boli. Nie znalazłam dziś tych czopków przeciwbólowych w 3 aptekach jak nic się nei zmieni do poniedziałku pójdę do pediatry jest homeopatką może coś doradzi... generalnie ręce mi opadają...

Dziś zaliczyłam fryzjera i zakupy -S szalał ze szmatą hehehe więc w domu błysk;)

Ella niekoniecznie będziesz kursowała -może się okazać ze mała nei czując Twojego zapachu będzie spała lepiej, a Ty nie słysząc jej ruchów i pojękiwań wyśpisz się w końcu -warto spróbować według mnie:)

Agnieszka gratuluję u nas taka cena nierealna -jeśli bym taką zobaczyła pewnie bym podejrzewała ze mi dziecko porwą albo to jakiś przekręt... niestety bo to chore w kraju w którym państwo powinno takie rzeczy zapewniać skoro wymaga ze po 5 miesiącach wolnego wróci się do pracy...

Lecę czytać co u Was

PS przeczytałam -nawet nie powaliła mnie ilość ale... nie pamiętam co komu miałam napisać...
Agnieszka tak to jest -5 godzin jest za free a kolejne już płatne stąd te opłaty za przedszkole ok 300 zł chyba u nas...
Monia tak -ja jestem master of jajka hehehe

Ostatnia edycja:
nie było mnie tutaj od rana i normalnie niecałe dwie strony miałam do przeczytania... no nic :-) pewnie w poniedziałek jak mężowie wróćą do pracy to się produkcja zacznie :-)

miłej niedzieli ja zaraz oglądam mam talent ;-)

nie było mnie tutaj od rana i normalnie niecałe dwie strony miałam do przeczytania... no nic :-) pewnie w poniedziałek jak mężowie wróćą do pracy to się produkcja zacznie :-)

miłej niedzieli ja zaraz oglądam mam talent ;-)

oooooo zapomnialam ze to juz wrzesien i programy wrocily do tv. No to ja Kici wsiadam na orbitreka i popedałuje przy mam talent :-)

Mamuści a gdzieście są? :) cały dzień i tylko 3 posty? żyjecie? :D

My po zakupach- zakupine puzzle piankowe wreszcie- młoda juz wymiata na nich ;) Teraz czas na wieczor przed tv- jeszcze ktos mi dziecko bedzie musial uspić, ale to pewnie dziś M :]

Miłego wieczorku zatem :)

Mamuści a gdzieście są? :) cały dzień i tylko 3 posty? żyjecie? :D

My po zakupach- zakupine puzzle piankowe wreszcie- młoda juz wymiata na nich ;) Teraz czas na wieczor przed tv- jeszcze ktos mi dziecko bedzie musial uspić, ale to pewnie dziś M :]

Miłego wieczorku zatem :)

kurcze a ja nigdzie nie mogę piankowych puzzlaków znaleźć :-(

reklama
Witam wieczorkiem

Jestem padnięta cały dzień w drodze i jeszcze Helenka ma temperaturę:no: to pewnie przez tego wyrzynającego się zęba:-( no cóż nocka będzie z głowy:no:

Dziękuję dziewczyny w imieniu Ani za pamięć, pomalutku ciśnienie jej się normuje ale nadal jest wysokie.Dodatkowo dzieciątko ułożone poprzecznie i kopie niemiłosiernie.
W poniedziałek usg i jak wszystko będzie dobrze to do domu ale będzie musiała leżeć.
Kochane jesteście że o niej pamiętacie.

Justa witamy bo już brakowało mi twoich postów:tak:

13x13 ja na ząbkowanie daję homeopatyczne granulki : hammomille 30 CH i belladonne 9CH oraz Viburcol czopki to mi poleciła moja homeopatka tylko wiadomo że te granulki trzeba dłużej stosować bo nie od razu działają.

Ella drugi ząbek już widać ale jeszcze się nie przebił:-(

ForgetKici miłego pedałowania:-p

Agnieszka super ze znalazłaś przedszkole :tak: A jak Jankowi podobało się na angielskim?

Filonka brawo:tak:

Kamisia super prezent dostałaś od mężusia, jak to się mówi "dobry rydz niż nic";-):-D

Monia to proszę podać przepis na kurację dla włosów bo ja w tym tempie to będe łysa:tak:

Tyle zapamiętałam.

Miłej spokojnej nocy.

Do góry