reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Jeju jaka produkcja...dziś Wma nie odpisze bo padam na twarz...przeczytałam a raczej przyznaje- dzis tylko przeleciałam co u was, ale nie mam siły...

Mam nadzieje tylko że tej Ani od pudełka wszystko sie ustabilizuje...juz az nadtto przeszła dziewczyna...

U nas dziś pieknie została zjedzona potrawka z królikiem, jak wiecie coponiektóre ;) az w szoku bylam :D ale zeby tradycji stalo sie zdość po kaszce był paw na kilometr :/ wiec karmienie przed trwało 45min, po czym kolejną godzinę karmienie nową porcją...masakra :/ Jedyne co mnie pociesz ato że od 2 dni je troche lepiej :) choć mnie to wykancza zeby ją nakarmic jak ona sie sznuruje lub pluje albo nie daj Boze wymiotuje na maxa :(

Spadam spać i sorki, że dziś tylko relacja, ale jeszcze M wrocil dopiero pol godz temu do domu i caly dzien z mala mnie wykonczyl...

reklama
Cześć Kochane!

Ja tak jak Ella nadrobiłam,ale nie dam rady wam odpisać....
Maja sobie słodko śpi od 20tej, mamy czas dla siebie. Właśnie powrzucałam zdjęcia Mai na pena i jutro je jadę wywołać.
My dziś cały dzień na dworku spędziłyśmy, trochę na spacerku a trochę Maja spała w wózku a my z T. drzewo do kominka szykowaliśmy. Ale będę miała zakwasy...

Buziamy mocno,
dobrej nocki.

Gosieńko przekaż Ani,że mocno trzymamy za nich kciuki, oby się wszystko dobrze skończyło :)))

Cześć Kochane!

Ja tak jak Ella nadrobiłam,ale nie dam rady wam odpisać....
Maja sobie słodko śpi od 20tej, mamy czas dla siebie. Właśnie powrzucałam zdjęcia Mai na pena i jutro je jadę wywołać.
My dziś cały dzień na dworku spędziłyśmy, trochę na spacerku a trochę Maja spała w wózku a my z T. drzewo do kominka szykowaliśmy. Ale będę miała zakwasy...

Buziamy mocno,
dobrej nocki.

Gosieńko przekaż Ani,że mocno trzymamy za nich kciuki, oby się wszystko dobrze skończyło :)))

To ja poszłam na łatwiznę i wysłałam zdjęcia przez neta, do odbioru w rossmanie. Promocja była do wczoraj. Zresztą zawsze tak robię.

gosienkag76 przekaż Ani, że jesteśmy z nią myślami i klikamy codziennie :-)
kamisia1101 udanej imprezki, dobrze, że się zdecydowaliście. Dziadki na pewno sobie poradzą.

Jutro idziemy na 30 urodziny szwagierki i zostajemy później u teściów do poniedziałku. Więc nie będzie mnie tu cały weekend. :-(
Żegnam się już teraz, bo jutro rano pakowanie całego majdanu. Życzę wszystkim miłego weekendu i udanych kolacji rocznicowych

dopiero zasiadlam do kompa
mojego mezula dzisiaj lekko pogrzalo i zarządzil sprzatanie
nie wiem skad u neigo ten entuzjazm
szororwal lazienke korytarz
ja robilam generalke w szafkach kuchennych, przyprawy itp... i padlam a on jeszcze konczy sztucce uklada
masakra on mnie kiedys zajezdzi :-(;-)
ma ostatnio jakies fazy nie dosyc ze co miesiac wymysla i realizuje mycie okna nie wiem po co bo zaraz mamy od nowa brudne przez golebie, deszcz i spaliny
wystarczyloby raz na kwartal
to jeszcze takie akcje nocne wyprawia
a dopiero co mi szafe opróznial w korytarzu
:angry::angry::angry::angry::angry::crazy:

Edit:
wlasnie slysze odkurzacz w kuchni!!!!!
a mial ukladac widelce

dopiero zasiadlam do kompa
mojego mezula dzisiaj lekko pogrzalo i zarządzil sprzatanie
nie wiem skad u neigo ten entuzjazm
szororwal lazienke korytarz
ja robilam generalke w szafkach kuchennych, przyprawy itp... i padlam a on jeszcze konczy sztucce uklada
masakra on mnie kiedys zajezdzi :-(;-)
ma ostatnio jakies fazy nie dosyc ze co miesiac wymysla i realizuje mycie okna nie wiem po co bo zaraz mamy od nowa brudne przez golebie, deszcz i spaliny
wystarczyloby raz na kwartal
to jeszcze takie akcje nocne wyprawia
a dopiero co mi szafe opróznial w korytarzu
:angry::angry::angry::angry::angry::crazy:

Edit:
wlasnie slysze odkurzacz w kuchni!!!!!
a mial ukladac widelce
Kfaitkowa - czytam i oczom nie wierze
co za model z Twego meza
piatek wieczor, zamiast siedziec przy piffku
to ten generalne porzadki robi hehehe

reklama
Witam z samego rana... nie śpie już od 6:baffled: bo obaj chlopcy postanowili mi pobódkę zrobić... jednego nacycałam i zasnął a z drugim musiałam sie położyć i też zasnął jeszcze...a mamusia już nie... ale przynajmniej nocka u nas spokojna... 2 razy pobódka na karmienie (o 24 i 3) no i do tego o 6...
Biedny ten Marek...coś go ten katar nie chce opóścić... ma to gdzieś głeboko i nic nie pomaga...dobrze że w poniedzialek kontrola.
Dzisiaj ze starszakiem idziemy na pokazową lekcję angielskiego... zobaczymyjak się mu spodoba...pewnie będzie na NIE...
Marek właśnie leży obok mnie na kanapie i próbuje raczkować...i śmieje się do mnie ;-) miłej soboty dziewczynki

Do góry