reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Mamusie dajcie mi znać proszę co o tym brzuszkowym spanie w nocy sądzicie, bo wieczór tuż, tuż....

Nie stać nas na przedszkole prywatne... myśleliśmy o tym ale ceny mają po zbóju... 800 zł miesięcznie plus wyżywienie... za 5 godzin 5 dni w tygodniu ...

:szok::szok::szok:maskara, moje przedszkole pewnie też poza wszelkimi plusami takie oblegane, bo cena też ie jest jakaś skandaliczna

Qrna , zapomnialam wyłączyc głośników w lapku, weszłam na fv i ....jak mi krowa zamuuuuuuuuuuuuuuuuuczała....to prawie z fotela spadłam....:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja dostalam wiadomosc: widzialam pania pod tesco z dzieckiem......

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Akkata

Seb odkryl niedawno, ze wilgotne chusteczki nie tylko fajnie pupe myja, ale jeszcze suuuper szeleszcza (znaczy opakowanie szelesci) :-D

a ja prawie spadlam jak to przeczytalam:happy:[/QUOTE]

dokładnie jak Alicja i teraz podczas przewijania walczymy o chusteczki, a po jak zabieram to już dwa razy ryk był. Niepotrzebnie matka na allegro kasiurę na zabawki wydaje

reklama
annaoj kce, Kostki ulubiona zabawki to: opakowanie mokrych chusteczek, torebka z wacikami i torebka z patyczkami do uszu. Zakochala sie w tych przedmiotach 2 miesiace temu. Jest to szczera milosc po dzis dzien. Jak juz mala szaleje, a ja musze cos zrobic i "normalne" zabawki nie daja rady zajac Kostki, daje jej ktors z "wielkich milosci" i miam kilka chwil spokoju. Przynajmniej do czasu az mala pieprznie zabawke w kat i nie bedzie mogla jej dosiegnac.

Katik no to widzę, że Pola będzie podatna na MTV :-D
cio Ty... mtv to juz dobrych kilka lat nie ogladalam. Niecierpie badziewiastej muzy i gibajacych sie kolorowych
U nas wlasnie np leci
Children`s classic i Tchaikovsky na tapecie ;-)

Taaa...u nas to samo
żeby móć troszkępoczytać właczyłam dziecku mini mini- on uwielbia bajki - ale tylko bajki....wróciliśy niedawno z 2.5 godzinnego spaceru- taka przyjemna dziś pogoda że aż miło...chociaż słonka nie ma to ciepełko. Moje kochane dziecko odkąd przesiadł się do spacerówki uwielbia spacery , a ja uwielbiam z nim chodzić chociaż po takich 2 h nogi mnie bolą że szok...
mały zjadł 150 kaszki z łyzeczki wiec może przez chwile nie bedzie kwękał.
Kocham to moje dziecko ale uwielbiam jak już zbliża sie wieczór i szykuje się do kąpieli i spanka- mam wtedy chociaż chwilkę dla siebie lub /i dla Pana Taty

Jutro jadę do rdziców i wróce dopiero w poniedziałek wieczorem bo muszę jeszcze w poniedziałek gina zaliczyć . No i jutro się urywamy na wieczór do znajomych a Antonio z dziadkami ....mam nadzieje że będzie grzeczny:-)
milego wieczorku na wychodnym :tak::tak::tak::tak:

a ja dostalam wiadomosc: widzialam pania pod tesco z dzieckiem......
co Ty mowisz???????
ludzie to jednak maja tupet.........

Market zaliczony, prezent na jutrzejsze urodziny kupiony.
DO tego kupilam solenizantce balon dmuchany helem, i tak jak kiedys Kittek zachwalala - tak i u nas to strzal w dziesiatke. Musze Poluni kupic jej wlasny. Siedzi w bujaczku i az podskakuje, piszczy i krzyczy do tego balona:sorry2::sorry2::sorry2:

Miałam w planach poczytać ale u nas dziś jęczadło...
Noc przespana super ale ledwo oczy otworzyła -ręce w buzi i jęczenie na przemian z płaczem....

Agnieszka ponoć fb traci kontrolę nad danymi które posiada -może to tylko plotki rozpowszechniane przez konkurencję ale w stanach nawet zabójstwa się zdarzały przy wykorzystaniu danych na fb (choc usa to dla mnie dziwny kraj od zawsze)

Matko... idę do Niej -ech kiedy to się skończy

Bidulka!!! Niech już ten ąbek wylezie. U nas się zatrzymał :)

hej podczytałam, ależ produkcja
Alicja mnie dzisiaj zaskoczyła:szok::szok::szok:, bo tylko raz o 1 na karmienie pobudka i spała do rana. Jest tylko problem, bo mi się na brzuch obraca. Wczorajszej nocy ją obróciłam i było po spaniu, tym razem zostawiłam i super. Czy mogę ja tak zostawiać?? Przyznaje, że się boję:baffled:. Jak śpią Wasze dzieciaczki??
Poza tym dobrze, że za 3 dni do domu, bo jeszcze trochę i mamę wydziedziczę;-). Nie sądziłam, że te tygodnie będą takie ciężkie:baffled::baffled::baffled:.

Gratulacje z udanej nocy! Dzisiaj bylam u pediatry i mowię jej, że mały śpi na brzuszku- jak sam się tak układa zostawić (tym bardziej, że tak mu łatwiej oddychać przy katarze). Więc jeśli Mała jest silna to myslę, że niech śpi jak jej wygodnie.

Przekonałyście mnie i wróciłam do starego Avatara. Na NK nie zaakceptowalam reg. i konta mi nie skasowali, ale musze w koncu wziac i poczyscic foty. Na FB postanowilam co jakis czas wrzucać foty, a potem czyścić. Zresztą nie akceptuje zaproszeń od nieznajomych.

No cholera jasna!!! teraz nie wiem kto kim jest:-p
Przemyślane te zmiany czy za miesiąc nowy obrazeczek będzie??? to się nei bedę przyzwyczajała:-)

Dziecię padło ja na tabletkach przeciwbólowych jadę -bez kitu głowa mi pęka:baffled: nie chce jej nurofenu dawać -są ponoć jakieś mega dobre i mega drogie czopki ziołowe przeciwbólowe dla dzieci właśnie na ząbkowanie i chyba przełamię swój lęk przed czopkami dla Niej i jutro kupię -jak nie zadziałają to już nie wiem co robić...

Aniez ile bym dała żeby choć na jeden dzień się zatrzymało... już raz tak się zdarzyło ze była cisza:tak: ale za krótko...

Katik mogę Ci nasze odesłać bo z ostatniego sobotniego spaceru z tatą mam w domu 9 balonów:baffled: cały wózek był nimi obwiązany i nie wiem kto miał większą frajdę -S czy Ala

Zielona u nas też szeleszczące rzeczy na topie -S kupił ostatnio taką książeczkę szeleszczącą -o tyle to dobre ze może do buziaka wkładac a ja nie muszę się zastanawiać czy jej buzię zafarbuje (ostatnio jak gazetę dorwała to była niebieska:-D)

Agnieszka znam ból u nas żłobek 1200zł, swoje papu albo dopłata do papu, wpisowe 800zł za każdą godzinę po opłaconej +20zł, no i pampki swoje trzeba zanieść:baffled: porażka

Kamisia miłego wyjazdu:-)

Gosienka
oby ta zima była łaskawa dla nas i można było wózkiem po chodniku przejechać... bo jeśli będzie tak jak ostatnio to chyba tylko balkon zaliczymy:baffled:

No to sobie poczytałam........

PS o matko!!! jutro 5 miesięcy Alicja kończy:szok: :szok: :szok:jak gdzie kiedy!!!!!!!!:szok: :szok: :szok:

U nas dobry żłobek też tyle kosztuje, słabszy około 900-1000 zeta, dla porównania państwowy 330 zeta, ale w państwowym 30 sztuk w grupie na 3 Panie, w dobrym prywatnym a. mała grupa, b. mniej dzieci na opiekunkę... no, ale coś za coś.

13x13 niedługo na weselichu Ali będziesz tańcować...

reklama
Witam wieczorkiem
Dziecię po ciężkich bólach już śpi dostała Viburcol i granulki więc mam nadzieję że to chociaż trochę ją uspokoi.
Starszaki oglądają bajkę i też za chwilę uciekają niuniu.

Smutno mi bo dostałam telefon że Ania ta na której pudełko głosujemy trafiła do szpitala:-( Ma wysokie cisnienie i złe wyniki cytologii.Dzieki bogu z dzidziusiem wszystko ok.Jutro do niej jadę.Trzymajcie proszę za nią i jej dzidziusia kciuki aby ciśnienie się unormowało.

Uciekam bo bajki się skończyły i czas na czytanie bajek a widzę że Mateuszek uszykował niezłą piramidę z książek.

Spokojnej nocy dla was i waszych skarbeczków.

Do góry