annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Mamusie dajcie mi znać proszę co o tym brzuszkowym spanie w nocy sądzicie, bo wieczór tuż, tuż....
maskara, moje przedszkole pewnie też poza wszelkimi plusami takie oblegane, bo cena też ie jest jakaś skandaliczna
Akkata
Seb odkryl niedawno, ze wilgotne chusteczki nie tylko fajnie pupe myja, ale jeszcze suuuper szeleszcza (znaczy opakowanie szelesci)
a ja prawie spadlam jak to przeczytalam[/QUOTE]
dokładnie jak Alicja i teraz podczas przewijania walczymy o chusteczki, a po jak zabieram to już dwa razy ryk był. Niepotrzebnie matka na allegro kasiurę na zabawki wydaje
Nie stać nas na przedszkole prywatne... myśleliśmy o tym ale ceny mają po zbóju... 800 zł miesięcznie plus wyżywienie... za 5 godzin 5 dni w tygodniu ...
maskara, moje przedszkole pewnie też poza wszelkimi plusami takie oblegane, bo cena też ie jest jakaś skandaliczna
Qrna , zapomnialam wyłączyc głośników w lapku, weszłam na fv i ....jak mi krowa zamuuuuuuuuuuuuuuuuuczała....to prawie z fotela spadłam....:-)
a ja dostalam wiadomosc: widzialam pania pod tesco z dzieckiem......
Akkata
Seb odkryl niedawno, ze wilgotne chusteczki nie tylko fajnie pupe myja, ale jeszcze suuuper szeleszcza (znaczy opakowanie szelesci)
a ja prawie spadlam jak to przeczytalam[/QUOTE]
dokładnie jak Alicja i teraz podczas przewijania walczymy o chusteczki, a po jak zabieram to już dwa razy ryk był. Niepotrzebnie matka na allegro kasiurę na zabawki wydaje