hej haj heloł Mamusie :-)
to odpisuję:
Bo w poniedziałek mamy rocznicę ślubu /wlaśne żem sobie przypomniała- ma się ten refleks? giftu już pewnie nie zdąrzę kupić, więc może macie jakiś pomysl czytaj przepis na jakąs kolacyje łatwą do zrobienia?
hehehe, tak mi się przypomniało -
Akaata, 13x13 umie robić cuda z jajek, może Cię nauczy, jak Ją ładnie poprosisz :-)
Aniez współczuje katarku u maluszka u nas tez nadal jest, gesty i zapychajacy i wlasnie przeczytalam ze równiez u MAreczka Agi i Jerza Ewci
biedne te nasze dzidziolki
i u nas się niestety pojawił, doszedł kaszel i okazało się, że H złapała wirusisko :-(
kurde raz gdzies napiszesz i juz cie odnajda...
zmienialm wyglad jak cos
Daga, nadal jesteś piękna
ja zrobilam to samo co kwiatek na nk. Kto ,mnie zna to wie,że to ja ( nie czuje jak rymuje:-)). Dosatje ostatnio zaposzenia od jakis facetów i zaczyna mnie to juz wkurzac. No wczoraj np dostałam od jakiegos 62 latka...no prosze ja Was. Oczywiscie on znajomych miał 0. Fuck.
ja też tak zrobiłam, zdjęć nie wstawiam i spokój ze starymi prykami :-)
Qrna , zapomnialam wyłączyc głośników w lapku, weszłam na fv i ....jak mi krowa zamuuuuuuuuuuuuuuuuuczała....to prawie z fotela spadłam....:-)
buahahahahahahaha....ale Kochana, to są uroki życia na wsi
a ja dostalam wiadomosc: widzialam pania pod tesco z dzieckiem......
A dziś jeszcze przekonałam się w jakiej dziurze mieszkam. Nie idzie u nas kupić łyżeczki do karmienia niemowlaka :-/
hehe, widziałam, widziałam :-):-):-)
no a u nas tak jak pisałam...mamy wirusa, jestem zła jak cho***a, bo w niedzielę chrzciny...jak mi się H rozłoży, to mnie chyba trafi...u nas już kurcze taki pech, że jak się coś zaplanuje, to zawsze choroba dziecka wyskakuje...dziewczyny, trzymajcie kciuki abyśmy dały radę