reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Mamusie dajcie mi znać proszę co o tym brzuszkowym spanie w nocy sądzicie, bo wieczór tuż, tuż....

mój już jakiś czas spi na brzuchaczu i wszystko oki:-)

Na NK nie zaakceptowalam reg. i konta mi nie skasowali, ale musze w koncu wziac i poczyscic foty. Na FB postanowilam co jakis czas wrzucać foty, a potem czyścić. Zresztą nie akceptuje zaproszeń od nieznajomych.

to tak jak ja, no i sie bede musiała sama zniknać z nk...

gosieńko trzymam kciuki za Anie i jej maluszka, mam nadzieje że szybko dojdzie do siebie i wróci do domku, ucałuj ją plisss od kwietniówek!

13 zdrówka, a dla dorosłej juz prawie Ali wszystkiego naj!

moje chłopaki znów mnie zaskoczyły i od 19 spią, tatusia wysłaliśmy na zakupy, a ja miałam się uczyć, ale przecież najpierw musze na bb luknąć, obym miała jutro szczescie do pytan=)

reklama
U nas dobry żłobek też tyle kosztuje, słabszy około 900-1000 zeta, dla porównania państwowy 330 zeta, ale w państwowym 30 sztuk w grupie na 3 Panie, w dobrym prywatnym a. mała grupa, b. mniej dzieci na opiekunkę... no, ale coś za coś.

13x13 niedługo na weselichu Ali będziesz tańcować...

ja bym dziecie dala do prywatnego, gdyby taki u nas istniał.....

ps.
13 to ja daga :-) avatar zostawiam na dluzej :-)

Jak miło kiedy wszystkie tu powróciłyście. więcej czytania, ale pal licho. Wolę tak jak jest :-) Brakuje jeszcze sospetossy, ale bidulka pewnie urobiona po pachy

Cycuś mi zasnął. Ubzdurało się mu robienie miny (takiej jak na ostatnim zdjeciu w galerii). I tak to mu to przypadło do gustu, że co chwila zaciska usta, a ja z małżonem nie wyrabiamy ze śmiechu :-D Czysta babciulka Zofija. tj ma mamuśka :-)

Jestem nieziemsko zszokowana tymi stawkami za żłobki, przedszkola. nie miałam potrzeby to się nie interesowałam, a dziś opytałam tu i ówdzie. U nas za przedszkole publiczne krzyczą sobie 300 zł. Prywatnych w pobliżu brak. Jedynie w niedalekim mieście są, ale stawek nie znam.

A dziś jeszcze przekonałam się w jakiej dziurze mieszkam. Nie idzie u nas kupić łyżeczki do karmienia niemowlaka :-/

salamandra wita w klubie na mojej wsi też nie dostalam łyżeczek- musiałam się do Rossmana pofatygować
mały śpi, ja idę wziąźć kąpiel w pianie i w śmietanie i zajmuję się Panem Tatą bo ostatnio to czasu dla siebie nie mamy

caluje i sweet dreams dla Was i skarbusiów

hej haj heloł Mamusie :-)

to odpisuję:

Bo w poniedziałek mamy rocznicę ślubu /wlaśne żem sobie przypomniała- ma się ten refleks? giftu już pewnie nie zdąrzę kupić, więc może macie jakiś pomysl czytaj przepis na jakąs kolacyje łatwą do zrobienia?

hehehe, tak mi się przypomniało - Akaata, 13x13 umie robić cuda z jajek, może Cię nauczy, jak Ją ładnie poprosisz :-)

Aniez współczuje katarku u maluszka u nas tez nadal jest, gesty i zapychajacy i wlasnie przeczytalam ze równiez u MAreczka Agi i Jerza Ewci
biedne te nasze dzidziolki

i u nas się niestety pojawił, doszedł kaszel i okazało się, że H złapała wirusisko :-(

kurde raz gdzies napiszesz i juz cie odnajda...

zmienialm wyglad jak cos

Daga, nadal jesteś piękna :-D:-D:-D

ja zrobilam to samo co kwiatek na nk. Kto ,mnie zna to wie,że to ja ( nie czuje jak rymuje:-)). Dosatje ostatnio zaposzenia od jakis facetów i zaczyna mnie to juz wkurzac. No wczoraj np dostałam od jakiegos 62 latka...no prosze ja Was. Oczywiscie on znajomych miał 0. Fuck.

ja też tak zrobiłam, zdjęć nie wstawiam i spokój ze starymi prykami :-)

Qrna , zapomnialam wyłączyc głośników w lapku, weszłam na fv i ....jak mi krowa zamuuuuuuuuuuuuuuuuuczała....to prawie z fotela spadłam....:-)

buahahahahahahaha....ale Kochana, to są uroki życia na wsi :-D:-D:-D:-D

a ja dostalam wiadomosc: widzialam pania pod tesco z dzieckiem......

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

A dziś jeszcze przekonałam się w jakiej dziurze mieszkam. Nie idzie u nas kupić łyżeczki do karmienia niemowlaka :-/

hehe, widziałam, widziałam :-):-):-)

no a u nas tak jak pisałam...mamy wirusa, jestem zła jak cho***a, bo w niedzielę chrzciny...jak mi się H rozłoży, to mnie chyba trafi...u nas już kurcze taki pech, że jak się coś zaplanuje, to zawsze choroba dziecka wyskakuje...dziewczyny, trzymajcie kciuki abyśmy dały radę :blink::blink::blink:

A propos jeszcze przedszkoli. Z państwowym u mnie wygląda tak (cytat ze stronki "mojego" przedszkola)
Pobyt dziecka w przedszkolu w czasie realizacji 5-cio godzinnej podstawy programowej (od 8:00 do 13:00) jest bezpłatny.
Odpłatność wnoszona przez rodziców, którzy korzystają z pobytu dziecka, który przekracza realizację
podstawy programowej reguluje uchwała Rady Miasta Rybnika NR 728/LI/2010 z dn 28 kwietnia 2010,
tj. 1,70zł / dzień, za każdą dodatkową godzinę pobytu dziecka w przedszkolu.
Dodatkowo będzie pobierana opłata za wyżywienie (tzw. wsad do kotła - 4,50zł za 3 posiłki dziennie).

Do tego oczywiście doliczyć nalezy ubezpieczenie NNW i składki na komitet rodzicielski...

Ewka mnie też chłopaki zaskoczyly...20 a obaj juz spali... achhhhhhh jak cicho :-)

Ja dziś nie mam szans Was nadrobić, mam nadzieje ze wszystkim miło minął dzień.

Małe co nieco na dobranoc:

Biegnie facet za odjeżdżającym z peronu pociągiem, macha rękami, krzyczy... W końcu pociąg znika powoli w oddali, zdyszany facet ciężko opada na ławkę. Podchodzi do niego kolejarz:
- Co, spóźnił się pan na pociąg?
- Nie *****, wyganiałem go z dworca!

Ja dziś nie mam szans Was nadrobić, mam nadzieje ze wszystkim miło minął dzień.

Małe co nieco na dobranoc:

Biegnie facet za odjeżdżającym z peronu pociągiem, macha rękami, krzyczy... W końcu pociąg znika powoli w oddali, zdyszany facet ciężko opada na ławkę. Podchodzi do niego kolejarz:
- Co, spóźnił się pan na pociąg?
- Nie *****, wyganiałem go z dworca!

aaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa. :-) :-) :-). T prawie padł ze smiechu...

reklama
dziec spi, Sz w pracy, a ja jestem tak zmeczona, ze nawet nie bede nic pisac. Jak sie szybko nie wyspie, tak naprawde nie wyspie, to chyba sfiksuje. Dobranoc

Do góry