magda1978
Fanka BB :)
Też mnie wkurzają te wszystkie portale społecznościowe, na fb zajrzałam raz, jak dla mnie niczym nie różni się od n-k więc nie widzę powodu, żeby i tam mieć swoje konto. na klasie konto mam, zadziałał instynkt stadny kiedy logowali się wszyscy.
Farmerem też jestem, a co, ale na Wolni farmerzy - darmowa gra na przeglądarkę
Z przedszkolami paranoja, wszystkie dzieci powinny mieć równe szanse, każdy 3 latek powinien mieć miejsce w przedszkolu, w ogóle nie ma porównania w rozwoju dziecka, widzę po Oli ile jej dał ostatni rok.
Z miejscem dla Zosi problemu być nie powinno, tatuś szykuje grunt - działa w Radzie Rodziców, teraz jest nawet przewodniczącym hehe
Zdrówka dla wszystkich pociągających, kaszlących, gorączkujących dużych i małych
Farmerem też jestem, a co, ale na Wolni farmerzy - darmowa gra na przeglądarkę
Z przedszkolami paranoja, wszystkie dzieci powinny mieć równe szanse, każdy 3 latek powinien mieć miejsce w przedszkolu, w ogóle nie ma porównania w rozwoju dziecka, widzę po Oli ile jej dał ostatni rok.
Z miejscem dla Zosi problemu być nie powinno, tatuś szykuje grunt - działa w Radzie Rodziców, teraz jest nawet przewodniczącym hehe
Zdrówka dla wszystkich pociągających, kaszlących, gorączkujących dużych i małych