reklama
ja zrobilam to samo co kwiatek na nk. Kto ,mnie zna to wie,że to ja ( nie czuje jak rymuje:-)). Dosatje ostatnio zaposzenia od jakis facetów i zaczyna mnie to juz wkurzac. No wczoraj np dostałam od jakiegos 62 latka...no prosze ja Was. Oczywiscie on znajomych miał 0. Fuck.kurde raz gdzies napiszesz i juz cie odnajda...
zmienialm wyglad jak cos
Moja nie ma katarku, ale codziennie jej muszę czyścić rano nosek. I wiem coś o tym. U nas zawsze kończy się płaczem. Głową kręci na wszystkie strony. Też mi głupią, że muszę jej to robić.co dzien rano u Tymusia nos zawalony i codzien akcja sól morska + gruszka i syrena na cały wieżowiec
biedny Tymek
w takich chwilach jak musze go "podejść" przytulic a potem włożyc gruche w nos to mam takie gupie obawy że nadwerężam jego zaufanie
swietny pomysl
ja do dzis utrzymuje kontakty z kolezanką z sali poporodowej z czasow Hani
dziewczynki sa urodzone tego samego dnia i tak srednio co 3 miesiace sie widujemy
w przypadku synka niestety nie nawiazalam znajomosci bo wzielismy sale platną jedynke zeby mezul z nami spal wiec nikogo nie poznalam
Trafiły mi się 2 fajne dziewczyny na sali. Dzieci urodziły się 31 marca, 1 i 2 kwietnia. Wszystkie byłyśmy bardzo długo w szpitalu, ja niestety najdłużej, więc miałyśmy czas na rozmowy. Co prawda utrzymuje kontakt tylko z jedną. Na początku z tą drugą smsowałyśmy. Teraz jakoś ucichło. Ta jedna wraca do pracy od października, więc najlepsza pora żeby się spotkać.Maonka, fajnie że masz kontakt z kolezanką ze szpitala... fajnie pewnie będzie dzieci porównać po tylu miesiącach;-) no a ja już zmieniłam na spacerówek i jest OK, choć musze ją kłaść do spania na bok, bo nie chce inaczej zasypiać
Ty mi tu nie rób smaka. Już szybciutko przepis poproszę na odpowiednim wątkuWitam;-)
Nocka u nas spokojna, ale pobudka również o 7:00. Później dziecię mi trochę na tarasie pospało, ale może 20min. bo się stolarz z wierceniem włączył - wrrrrr:/
M. i teść pojechali do Wrocka odebrać nasze meble do sypialnii, a ja piorę, prasuję i paprykę z teściową robię oraz ogórki z miodem i chili. Lena w huśtawie nam asystuje. Dostała swoją ulubioną ostatnią zabawkę - paczkę z arachidowymi chrupkami i szeleści. Zmykam na dół, później będę.
Miłego dnia, Kwietniówki!!
ja zrobilam to samo co kwiatek na nk. Kto ,mnie zna to wie,że to ja ( nie czuje jak rymuje:-)). Dosatje ostatnio zaposzenia od jakis facetów i zaczyna mnie to juz wkurzac. No wczoraj np dostałam od jakiegos 62 latka...no prosze ja Was. Oczywiscie on znajomych miał 0. Fuck.
a ja dostalam wiadomosc: widzialam pania pod tesco z dzieckiem......
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
a ja dostalam wiadomosc: widzialam pania pod tesco z dzieckiem.....
na nk? od obcego?
na nk? od obcego?
tutaj, od jakiejs babki, wiec tez bastuje z foto na publicznym
gosienkag76
Fanka BB :)
Witamy się:-)
Podczytuję was od rana ale dopiero teraz mam chwilkę aby odpisać.
Widzę że o przedszkolach była mowa.Mamy to szczęście że w szkole do której chodzi Emilek jest oddział przedszkolny 5 godzinny sponsorowany przez unię europejską i płaciłam w zeszłym roku 30zł miesięcznie, dodatkowo można było wykupić obiadki więc w sumie może jakieś 60 zł na miesiąc mnie to kosztowało.Fakt oddział nie jest w mieście nie ma angielskiego czy rytmiki ale to mi nie przeszkadzało najważniejsza była atmosfera tam panująca, cudowne panie i kontakt z dzieciakami.
Wronka no popłakałam się że śmiechu przez tą twoją krowę Mam nadzieję że z Boryskiem dzisiaj lepiej
Daga tak myślałam czemu zmieniłaś awatar ale widzę że powód byłMam nadzieję że katarzydło cię ominie
Maonka ja mam kontakt z dziewczyną z którą leżałam na patologii ciąży i też kilka razy się z nią spotkałam.Udanego spotkania życzę
Elvie pracowity dzień dzisiaj masz no i smaki narobiłaś pewnie wszystkim
Akkata super diagnoza Ja tam muszę spać z mężem bo uwielbiam się do niego przytulać i nie ma opcji że będzie spał na kanapie.Pewnie jak będziemy mieć po 50 lat to wtedy każdy będzie miał swoje łóżeczko ale teraz
Anna cierpliwości życzę te trzy dni szybko zlecą;-)
13x13oj dokuczają te zęby Alicji biedactwo.U nas też jeszcze drugiego nie widać ale nocki są tragiczne i w dzień też nienajlepiej:-(
Ella dzięki za zaintresowanie, trochę się martwię tymi oczkami bo wczoraj Emilek się skarżył że słabo widzi na jedno oczko:-( a wizyta u okulisty dopiero w przyszłym tygodniu.Mój małż ma wadę wzroku i boję się że może to być w genach
Zdrówkadla wszystkich małych choruszków
Uciekam bo chłopcy przyjechali i zabierają się za sprzątanie w swoim pokoju.
Postanowiłam że porządki robimy teraz w piątki aby sobotę mieć całą dla siebie
Potem lekcje i idziemy na popołudniowy spacerek , trzeba się hartować przed zimą
Pa pa do wieczorka:-)
Podczytuję was od rana ale dopiero teraz mam chwilkę aby odpisać.
Widzę że o przedszkolach była mowa.Mamy to szczęście że w szkole do której chodzi Emilek jest oddział przedszkolny 5 godzinny sponsorowany przez unię europejską i płaciłam w zeszłym roku 30zł miesięcznie, dodatkowo można było wykupić obiadki więc w sumie może jakieś 60 zł na miesiąc mnie to kosztowało.Fakt oddział nie jest w mieście nie ma angielskiego czy rytmiki ale to mi nie przeszkadzało najważniejsza była atmosfera tam panująca, cudowne panie i kontakt z dzieciakami.
Wronka no popłakałam się że śmiechu przez tą twoją krowę Mam nadzieję że z Boryskiem dzisiaj lepiej
Daga tak myślałam czemu zmieniłaś awatar ale widzę że powód byłMam nadzieję że katarzydło cię ominie
Maonka ja mam kontakt z dziewczyną z którą leżałam na patologii ciąży i też kilka razy się z nią spotkałam.Udanego spotkania życzę
Elvie pracowity dzień dzisiaj masz no i smaki narobiłaś pewnie wszystkim
Akkata super diagnoza Ja tam muszę spać z mężem bo uwielbiam się do niego przytulać i nie ma opcji że będzie spał na kanapie.Pewnie jak będziemy mieć po 50 lat to wtedy każdy będzie miał swoje łóżeczko ale teraz
Anna cierpliwości życzę te trzy dni szybko zlecą;-)
13x13oj dokuczają te zęby Alicji biedactwo.U nas też jeszcze drugiego nie widać ale nocki są tragiczne i w dzień też nienajlepiej:-(
Ella dzięki za zaintresowanie, trochę się martwię tymi oczkami bo wczoraj Emilek się skarżył że słabo widzi na jedno oczko:-( a wizyta u okulisty dopiero w przyszłym tygodniu.Mój małż ma wadę wzroku i boję się że może to być w genach
Zdrówkadla wszystkich małych choruszków
Uciekam bo chłopcy przyjechali i zabierają się za sprzątanie w swoim pokoju.
Postanowiłam że porządki robimy teraz w piątki aby sobotę mieć całą dla siebie
Potem lekcje i idziemy na popołudniowy spacerek , trzeba się hartować przed zimą
Pa pa do wieczorka:-)
a ja dostalam wiadomosc: widzialam pania pod tesco z dzieckiem......
Ja kiedys pracowalam w biurze obslugi klienta - takim co przez telefon, czata i maila pomaga. Jak mi kiedys jeden klient na koniec rozmowy wypalil ze mam ladne zdjecie na naszej klasie, to od razu zablokowalam mozliwosc wyszukiwania mnie. Na nk w sumie to wchodze od przypadku raz na miesiac, wiec zastanawiam sie czy calkiem konta stamtad nie usunac.
reklama
Znów na chwilkę jestem.. Ależ tu produkcja:-)
Katik - u nas jest dokładnie tak samo, ja Lenkę po kąpieli wyciszam i jak karmię w nocy to cichutko, bez wygłupów, aby jej specjalnie ze snu nie wytrącać. Odkładam do łóżeczka i dziecię śpi. No, chyba że podczas karmienia M. wstanie siusiać to oczywiście już czeka, bo będzie córę po karmieniu przewijał i do odbicia nosił. Siedzi i ją zgaduje, na przewijaku jeszcze gorzej, mała cała roześmiana i sen jej odchodzi zupełnie. M. ją do łóżeczka odkłada i jest ryk, bo ona pewnie myśli, że już jest dzień. Ehhh.. Ci faceci;-)
Kwiatuszku - wiem, że temat teściowych jest generalnie ciężki, ale ja nie mam na co narzekać, bo moja jest złota babka. Równa, pomocna, zawsze poproszona o radę doradzi, ale się nie wpierdziela, czasem nawet przeprasza, że coś nam zasugeruje, choć zawsze jest to dobre dla nas. Cudowna kobieta! Mogę ją na rękach nosić;-)
Gosienkag76 - Ty się zawsze na ogóreczki i paprykę możesz załapać;-) Zapraszam!
Ja na nk od początku mam tylko imię i pierwszą literę nazwiska. Też ostatnio otrzymałam zaproszenia od jakiś głupich starych chłopów, co znajomych maja ponad 5tys., głównie młodych lasek. Zastanawiam się, po co laski takie zaproszenia przyjmują? Wątpię, aby Ci faceci każdą ze swoich "znajomych" znali.. No dobra.. koniec pauzy, lecę pomagać przy składaniu mebli:-)
Katik - u nas jest dokładnie tak samo, ja Lenkę po kąpieli wyciszam i jak karmię w nocy to cichutko, bez wygłupów, aby jej specjalnie ze snu nie wytrącać. Odkładam do łóżeczka i dziecię śpi. No, chyba że podczas karmienia M. wstanie siusiać to oczywiście już czeka, bo będzie córę po karmieniu przewijał i do odbicia nosił. Siedzi i ją zgaduje, na przewijaku jeszcze gorzej, mała cała roześmiana i sen jej odchodzi zupełnie. M. ją do łóżeczka odkłada i jest ryk, bo ona pewnie myśli, że już jest dzień. Ehhh.. Ci faceci;-)
Kwiatuszku - wiem, że temat teściowych jest generalnie ciężki, ale ja nie mam na co narzekać, bo moja jest złota babka. Równa, pomocna, zawsze poproszona o radę doradzi, ale się nie wpierdziela, czasem nawet przeprasza, że coś nam zasugeruje, choć zawsze jest to dobre dla nas. Cudowna kobieta! Mogę ją na rękach nosić;-)
Gosienkag76 - Ty się zawsze na ogóreczki i paprykę możesz załapać;-) Zapraszam!
Ja na nk od początku mam tylko imię i pierwszą literę nazwiska. Też ostatnio otrzymałam zaproszenia od jakiś głupich starych chłopów, co znajomych maja ponad 5tys., głównie młodych lasek. Zastanawiam się, po co laski takie zaproszenia przyjmują? Wątpię, aby Ci faceci każdą ze swoich "znajomych" znali.. No dobra.. koniec pauzy, lecę pomagać przy składaniu mebli:-)