Podpisuję listę
Ważyłam się 0,7kg na plusie
Wczoraj miałam rozmowę z kibelkiem -jak sie zjada cały słoik surówki to w sumie mdłości nie są potrzebne
Dziś na śniadanie poszła cała cebula -wszyscy kichają dookoła trzeba się bronić powoli
I jeszcze jedno -przedstawiam artykuł o szkodliwości szczepionek dla dzieci
Ważne! Ukrywane dowody wieloletniego zatruwania dzieci rtęcią...
Ważne! Ukrywane dowody wieloletniego zatruwania dzieci rtęcią... :: NewWorldOrder.com.pl
Mamusia87 to i tak dla mnie niepojęte trochę... no ale ja tak ciężko jarzę takie rzeczy;-) myślę że lekarz wie co mówi -jak się nie szczepić to się nie szczepić
Intermezzo ja miałam całodobowe mdłości ale przeszły właśnie w 12 tc. Były okropne i już miałam dość 6 tygodni to chyba przesada
Ewka84 oj dałabyś radę:-) w kobietach jest ukryty niesamowity potencjał, tylko jak byłoby ciężko
Aniak567 a to larwa
jak juz kogoś wysyłają to niech się chociaż zna na rzeczy
Magda ciosek hahaha a dziwisz się
uczyli go ze tak ma robić a tu się okazuje ze jak chce pomóc to przeszkadza i bzdór mu nakladli do głowy;-)
Justa24 współczucie zazwyczaj nie pomaga -a ja już pisałam że na ból głowy pomaga mi amol. Naturalny na ziołach więc nieszkodliwy -smaruję głowę, ładnie rozgrzewa, olejki sie wchłaniają i jest ok. Wolę to niż kawę -zawsze pomaga w zestawie z masażem skroni S:-) może spróbuj -nie pomoże ale przynajmniej nie zaszkodzi
mnie S tym smaruje na każdą okazję a przekonałam się jak dntysta zrobił mi masakrę w jamie ustnej i nie mogłam wyleczyć nijak -płukanie wodą z amolem pomogło w 3 dni a ja 2 tygodnie sie męczyłam i nie jadłam
Netula a wiedzą co sie stało??? najważniejsze że wszystko ok ale przyczynę jakąś podali zebyś mogła na przyszłość uważać na konkretne rzeczy?
Studiującamama jak samopoczucie?
Kwiatuszku wow -jana trzeźwo nie miewam takich snów
:-) ale wampiry są oryginalne
udanego wypoczynku
Katik a Ty podstępny ludku
tak to sobie wykombinowałaś -ładnie:-)
Aniam141 ja tam już grzeję bo oszaleć można
Karola322:-)
Mycha30 dobry pomysł z tym musli -a nie mówił nic o tych lekach na wzdęcia? ja też dodawałam siemie lniane mielone np do jogurtu -ma też dużo błonnika -tylko pamiętaj żeby dużo pić bo błonnik ma to do siebie że bez wody zakituje jelita i pomimo że jest bardzo pomocny i pożyteczny będzie ciężko no wiesz... a o activi mówił??? ciekawa jestem bo im późniejsza ciąża tym więcej będzie naszych problemów z jelitami
gratuluję szkraba
Coyote to może przeniesiecie ten zamknięty temat
Aniam141 gdzieś na wierzch -da sie to zrobić??? tego ciśnienia pilnuj -czosnek obniża a teraz sezon grypowy to i sie przyda trochę go zjeść
Justys84 nie ma za co:-) ja z moimi pomysłami i S ze swoimi wychowamy nasze dziecie na niezłego rozrabiakę
mama za młodu w piłkę grała, po drzewach latała i szyby rozbijała a tata z dzieciństwa ma tyle blizn jakby na wojnie był
nie będzie nam nudno
biorę feminal dla babek w ciąży -był ostatnio ten temat na którymś wątku...
Wesoła24 a może olejki do kąpieli? może problem jest też w suchej wodzie? oprócz tego i oliwki dużo picia -nic więcej nie wchodzi w grę
moja siostra kiedyś przećwiczyła oliwkę na mokrą skórę -na chwilkę zostawiła i później dopiero się wycierała żeby nie trzeć ręcznikiem na sucho. Co do wypróżniania jem dużo owoców wiec póki co jest ok ale kiedyś jak miałam problemy to tak jak pisała Mycha30 musli i siemię lniane mielone do sałatek, zup, jogurtów, sosów (do zagęszcenia trochę) tylko pić trzeba wtedy dużo
Waniliowa nie martw sie -mnie też bolał w 10 tc -tam naprawdę zachodzą potężne zmiany -pomyśl że całe życie tam było ok a nagle siemusi wszystko poprzesówać i poprzestawiać -mi lekarz powiedział że to normalne
Wronka a nie pytali przy rejestrowaniu który to będzie dokładnie tydzień i dzień? to dziwne -zadzwoń i dopytaj dla spokoju swojego
Aniez a nie możesz prowokacji zastosować? do szuflady -najlepiej górnej włożyć jakieś rzeczy z sex szopu -pejcz, wibrator, skórzanego coś itp i ja uchylić jeszcze na dodatek
albo gazetki jakieś pikantne -no chociaż zdjecia z netu podrukuj zbereźne hahaha jak jej oczy dęba staną to uwierz mi bedzie się bała koejną szufladę otworzyć
wyobraź ją sobie z tymi zdjęciami w rękach
Dagsila trzymam kciuki... jak organizm jest osłabiony to walczy i czasem głupoty wychodzą
powiedz ginowi ze jesteś chora i niech daje następne skierowanie na wyniki. Trzymam kciuki &&&&&
Uciekam dziewczynki
Miłego dnia!!!!