No to co wyście tu naskrobały babeczki?
Justys84 kalendarz by się przydał -terminarz na te nasze wizyty:-) babcią się nie martw -jak dziecko podrośnie nauczysz ją na babcię mówić "wiedźma" i powiesz sze to na pewno z bajki bo Ty w szoku jesteś skąd takie słownictwo
Wronka to będziemy razem walczyły coby w sierpniu wyglądać jak modelki;-)
Aniam141 bardzo chcę nad morze -samolot i wycieczki w ciepłe kraje odpadają -aż tak odważna nie jestem
ale mój S ma sentyment do bałtyku a w tym roku królowały szczyty więc przyszły rok musi być morze. A miejsc wypróbowane więc dodatkowy plus
Martucha28 możesz też posty skracać tylko żeby nie wykasować tych nawiasów na początku cytatu i na końcu -poćwicz a się uda. Nie jest możliwe żeby coś było nie tak -musiałby Ci powiedzieć
wiec się nie martw -Nt jest bardzo ok -norma jest do 2,5
a powinnaś dostać raport z badania -tam jest wszystko opisane
Kwiatuszek -no właśnie
tym bardziej że są akcje w szpitalach i od początku pokazują mamom jak karmić dobrze -żeby nie bylo zniachęcenia i bólu. No i chyba to wygodniejsze niż grzanie butli
Rudzia789 dzionek zimny mokry brrrrrr i jeszcze mnie jakieś przeziębienie dopada. Masakra jakaś
Olapolap odwołali? a to wredoty
ale pewnie niedługi termin masz czekania?
Kici69 musi i tego się trzeba trzymać
Dagsila to jest dobry pomysł żeby się dzielić takimi informacjami -przecież małe dziecko nie znaczy że mamy się przykuć do domu na 2 lata
tym bardziej że będzie laaaatoooooo
Karola322:-) a jak Ty urodzisz takiego wieloludzika;-)
Ewka84 tak to jest z teściowymi -moja ma teraz jedną synową w domu i mówi żeby się nie przyzwyczajała do obiadków gotowanych codziennie itp ale do mnie mowiła zebym rodziła u nich i mieszkała to mi będzie gotowała
jest kochana bo daleko -i niech tak zostanie:-)
Aga2010 -jakbyś widziała twarz bratowej S w ciąży to byś myślała że dziewucha a nawet dwie
a był chłopak;-) no cóż ja powiedziałam S żeby się nie nastawiać bo później można się zdziwić ale sama mówię już jak do chłopaka:-):-):-)
Amork52 fajnie tak być w trójpaku a nie dwupaku co?;-)
Magda ciosek to świetnie że już drugi trymestr
a ja jako maluch jadłam cyca 2 dni i podjęłam strajk:-) wiec faktycznie -nic na siłę
Mamusia87 to dużo nas z tym przeczuciem na chłopca;-):-) nawiedziła? tak bez zapowiedzi wepchała mi się na chatę?
żart -nawet drzwi bym nie otworzyła. A co one nie mają gdzie chodzić -niech któraś choć raz się do patologicznej rodziny przejdzie a nie do ciepłego domu dupsko pcha -przepraszam ale mnie poniosło;-)
Onna mi właśnie w 12 tc przeszły mdłości -tzn nie tak całkiem bo jeszcze czasem mnie mdli np jak jest duszno ale to niebo a ziemia
zachcianki mam ale żeby to jakieś szaleństwo? nie -normalna jak zwykle ochota np na orzechy. Ja piję herbatę z sokiem malinowym i kompoty -mi lekarz kazał jak miałam mdłości do 5l pić
bez szans
Katik to jak moja koleżanka -o 19ej wody odeszły a o 21 już po wszystkim było i to z kąpielą i suszeniem włosów -mówiła ze wyprostować już nie była w stanie:-)
Elvie3 ja zapomniałam o dniu chłopaka a poza tym to czekam na dzień mężczyzny oznajmiłam S;-)
Zielona maupa więc mogę Twojego syna wyswatać z moją córką
widzę że wychowasz go dobrze a ja też nie mam zamiaru wychować złośnicy:-) co do kwasu też tak mi się wydawało bo jest we wszystkich witaminach dla ciężarnych i karmiących
Justa24 to spokojnej podróży -u mamy wiadomo zawsze najlepiej
Aniez czekam na wieści z usg, kciuki &&&&&
Ostatnio bratowa S powiedziała ze do niej do domu może wpaść niezapowiedziana
powiedzcie mi NAPRAWDĘ TAK JEST
bo ja po prostu tego nie widzę -jak patrzylam na nią to samo nieszczęście -oczy podkrążone, słaba, blada zmęczona i jeszcze ma do drzwi do jakiejś paniusi skakać jak chłop w pracy
naprawdę normalnych ludzi się czepiają a tam gdzie bite dzieci to nie polezą?????????????????????????????
Opowiem Wam jak powiedziałam S że od poniedziałku idę na prawko. S na to że ja nie powinnam się stresować i w sumie to ok ale On będzie jeździł za mną po mieście na egzaminie
ja do niego -no a po 20min facet powie "wie Pani co chyba ktoś nas śledzi" a ja na to "spoko to mąż martwi się o mnie" hmmm nie sądzicie że mam zdany egzamin? bo teraz kto wraca na plac ten zdaje -więc jak ten gościu miałby mnie przesadzić podczas gdy jakiś dziwny mąż pilnuje swojej żony:-):-):-):-):-) i różnie może się skończyć wcześniejsze zatrzymanie;-)
Do jutra:-):-):-):-)