reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Daga - ja tez nie maluje pazurkow. Chodze do kosmetyczki i mam przyjemne z pozytecznym - godzinke czytam ksiazeczke, a ktos mi lapki i stopki doprowadza do ladu, a potem masuje :D
Ja tak samo :)

help- padam na cyce . Mały cały dzień marudzi tzn godzine marudzi pól godziny się uśmiecha, cyca ciągnie i się wierci więc że pije mało przykładać go muszę co chwila
no i jestem załamana bo dziś znowu nasz spacer trwał- 17 minut bo jak się rozeczał w wózku to nie było zmiłuj....:wściekła/y:dobrze że pół dnia przyjaciółka dziś u mnie bylo to jakoś to marudzenie w powiązaniu z plotkami jakoś zniesłam....teraz maluch zasnął więc mogę w spokoju oglądnąć CHIRURGÓW:tak:
Dziewczyny czy ubieracie w taka pogodę rajtuzy dzieciom pod spodnie?bo my dziś skarpeciorki takie dłuższe i jeansy plus adidaski i kocyk, ale chyba czas coś grubszego ubierać bo temperatury nie wróżą dobrze

ja zakladalam malemu juz rajtki jak bylo u nas 10 stopni
a co do zachowania Antolka w wózku to identyk moja córa
nikt jej nie bral na spacery bo wszyscy sie bali wiec mialam przechlapane
za to synek pod tym wzgledem zloty chlopak
jakas równowaga musi byc
pomysl ze z córką bedziesz kiedys dluzej spacerowac :)

hej hej

DZIS PRZY RANNEJ TOALECIE PYSZCZKA ---- PATRZE A TAM NA DOLE 2 BIAŁE KRESECZKI. A WIC ZĘBOLE TUŻ TUŻ.
gratulejszon

Wronka

do mnie rano wydzwaniaja zawsze z propozycja sprzedazy ziemniakow i jajek
tez mam nerwa bo rano dzieci spia

reklama
Agnieszka - duzo zdrowia dla chlopcow!
Kinguunia - nie martw sie tym zlobkiem, bedzie dobrze

ja jeszcze nie zakladalam malej rajstopki pod spodnie, najwyzej grube skarpetki i cieply kocyk.
jejku jeszcze niecaly tydzien i musimy wracac do domu:-( ja nie chce:wściekła/y: moj maz tez nie, jak super jest nasza polska ludowa:happy:

Dzień dober...
ale mam dziś nerwa:wściekła/y:
po pierwsze- jestem standardowo nie wyspana
po drugie- nie mam wody a muszę umyć włosy, nie wspomne o porannej toalecie:no:
po trzecie- moje dziecko właśne usnęło a jakaś banda pizdeuszy zaczęła akurat trawe kosić
po czwarte- z racji tego że za moim blokiem budują dojazd do obwodnicy a dookoła osiedla śmigają kopary , tiry i inne ustrojstwa nawet nie można w spokoju pospacerować bo nie dość że hałas to błoto po kolana....mam chociaż wymówkę że muszę zakupić sobie jakieś czaderskie gumoki :)

a poza tym to łeb mi pęka i mam dziś dzień narzekania....

miłego dzionka dziewuszki idę się umyć w butelce wody mineralnej:angry:fuck

Dzień dobry, witam się wyspana i szczęśliwa:-)
Lenka spała dzisiaj 9,5h bez przerwy!!
Pogoda dzisiaj do bani, więc będzie czas na porządki..
A na 14:00 do biura.

to może i do nas dotrzecie:)
Aga zaproszenie na NK to od Ciebia??
tak, ode mnie:)
z checia dotrzemy i do Was, tylko nie wiemy gdzie:zawstydzona/y: Jak to buduja Ci dojazd do obwodnicy? obwodnica przeciez kolo mnie jest:baffled:

Laski, jak mnie dzis leb boli:crazy: dawno nie bylam tak niewyspana jak dzis...Mlody budzil sie co godzine, ale nie na jedzenie, tylko tak sobie, a to po smoczek, a to na brzuszek "ktos go przerzucil", a to nie wiadomo co jeszcze... wrrr teraz oczywiscie spac tez nie bedzie, bo ciekawsze jest gadanie z krolikiem, ale koniecznie mama musi w tym uczestniczyc... Musze go jakos oduczyc tego ciaglego "z mama" bo ciezko bedzie... Ja wlasnie pochlaniam 2ga kawe, bo na rzesach chodze:-( a tu czeka fura prania, caly zlew brudnych garow (dobrze, ze jest zmywarka, ale i tak trzeba te naczynia do niej zapakowac:-p) i odkurzacz zaprasza. Ciezki bedzie ten dzien. A skoro juz sobie narzekam, to powiem Wam jeszcze, ze nie wiem po co ktos wymyslil czarny kolor?! mamy czarna narzute na sofe i cholerka moznaby ja odkurzac co godzine, a i tak bedza jakies pruchy i okruchy i nie wiadomo co jeszcze na niej:crazy: skad to sie bierze to ja pojecia nie mam...

Acha, wczoraj mielismy 2ga rocznice slubu. Mam nadz, ze nastepna bedzie weselsza...

Ostatnia edycja:
hej

co za pogoda! ja już wolę upały! dzisiaj to chyba nawet nosa przez okno nie wystawię bo jak patrzę zza szyby to już mam gęsią skórę. wrrrrrrrr

na oczy to ledwo patrzę mimo iż Ola jadła tylko raz w nocy ok4.30 i dala mamie pospać do 8.30/nawet nie słyszałam jak T. wstawał do pracy/

nosz....... dziecię po 20 min się obusziło i jak tu można nadrobic zaległości czy cokolwiek napisać, może uda mi się ją dolulać

Aga my mieszkamy niedaleko giełdy- za tym wielgachnym wiaduktem - na ul. Fieldorfa:)
u was bedze dojazd do obwodnicy do straszyna a u nas budują też dojazd do obwodnicy ale nie wiem sama której , wiem że będzie się to wszystko łączyło z krajową 7 :/
MEKSYK JAKIŚ Z TYMI PRZEBUDOWAMI

Aaaaa....włączyli mi wodę , ale taką brudną że aż się żygać chce....fuuu
i jak ja mam reszte moich włosów wymyc, się pytam no jak???

Aga my mieszkamy niedaleko giełdy- za tym wielgachnym wiaduktem - na ul. Fieldorfa:)
u was bedze dojazd do obwodnicy do straszyna a u nas budują też dojazd do obwodnicy ale nie wiem sama której , wiem że będzie się to wszystko łączyło z krajową 7 :/
MEKSYK JAKIŚ Z TYMI PRZEBUDOWAMI

Aaaaa....włączyli mi wodę , ale taką brudną że aż się żygać chce....fuuu
i jak ja mam reszte moich włosów wymyc, się pytam no jak???
ciesz się ,że nie masz nałożnej farby... Ja kiedys sobie włosy farbowalam (rozjaśnialam dokladnie) mięło 40 min chce spłukac a tu ZONK nie ma wody. Byłam przerazona,ze wlosy mi wypali i wypadną. Dodam jeszcze ze to było na przelomie luty/marzec. Oczywiscie żadnej wzmianki,że wode zamykają. Na szczescie szybki telefon do mamy czy jest i czy ma wode i dawaj. Na głowe reklamówka, czapka i szalik tak zeby reklamówki nie było widac i lecialam do mamy wlosy umyc:wściekła/y:. Teraz się z tego smieje, ale wtedy ...

reklama
A zapomnialam napisac,ze w nocy poryczalam się z bólu.Mój syn mnie maltretuje...Podczas nocnego karmienia, Borysek przygryzl mi sutek i z całej sily pociagnąl glową do tyłu. No myslalam,że z bólu odjade, wrażenie mialam takie jakby mi go urwal. Ja w ryk, T zdziwiony i w szoku, a mały co....poszedl dalej w kime. Normalnie boje się go karmic...:baffled:

Do góry