reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej laseczki
melduję że zyję:-)

Aniez Kubuś asertywny po mamusi:-) bedzie starcie gigantów=D

annaoj super ze jakoś sie Wam udało trafić, miłego odpoczywania!!

elvie uwielbiam takie pudła:-) zawsze sobie jakieś takie robie, mój małż za to ma w szfie półkę-burdelówkę na wszystko:-)

daguś współczuję cieżkiej farmerskiej roboty

Wronia trzymam kciuki za ząbasa, żeby jak najszybciej wylazł i juz Boryska nie męczył!

filonka ogromniaste gratulacje dla Kacperka i jego kreseczek

ja też z tych zadowolonych że mogą wszystko same bez wtrącania się, pomagania ale i marudzenia. żeby postawić kropkę nad i wyprowadzam się z Kraka tak z 200-300 km i bede miała juz całkiem spokój tylko niepowtarzalnego klimatu szkoda ( i wcale nie mam na myśli smogu nad miastem...)

reklama
Aga- zdrowka dla chlopakow!

Kingunia - trzymam kciuki by plany mieszkaniowe wypalily, a zlobkiem sie nie przejmuj - wszystko ulozy sie tak jak powinno.

Ewka - czyli juz tak na 100% uciekacie z dala od rodzinki???
Mi choc czasem teskno za familia, nie zdecydowalabym sie na powrot do Katowic.
Z Ł ustalilismy, ze jezeli bedziemy wracac, to osiadziemy tak w odleglosci 200-300 km dalej. Jak bedzie potrzeba - jest na tyle blisko, ze bez problemu mozna sie spotkac, ale nie ma szans na wizyte w rodzaju:
czesc, bylismy niedaleko wiec wpadlismy.............

Daga - ja tez nie maluje pazurkow. Chodze do kosmetyczki i mam przyjemne z pozytecznym - godzinke czytam ksiazeczke, a ktos mi lapki i stopki doprowadza do ladu, a potem masuje :D

help- padam na cyce . Mały cały dzień marudzi tzn godzine marudzi pól godziny się uśmiecha, cyca ciągnie i się wierci więc że pije mało przykładać go muszę co chwila
no i jestem załamana bo dziś znowu nasz spacer trwał- 17 minut bo jak się rozeczał w wózku to nie było zmiłuj....:wściekła/y:dobrze że pół dnia przyjaciółka dziś u mnie bylo to jakoś to marudzenie w powiązaniu z plotkami jakoś zniesłam....teraz maluch zasnął więc mogę w spokoju oglądnąć CHIRURGÓW:tak:
Dziewczyny czy ubieracie w taka pogodę rajtuzy dzieciom pod spodnie?bo my dziś skarpeciorki takie dłuższe i jeansy plus adidaski i kocyk, ale chyba czas coś grubszego ubierać bo temperatury nie wróżą dobrze

help- padam na cyce . Mały cały dzień marudzi tzn godzine marudzi pól godziny się uśmiecha, cyca ciągnie i się wierci więc że pije mało przykładać go muszę co chwila
no i jestem załamana bo dziś znowu nasz spacer trwał- 17 minut bo jak się rozeczał w wózku to nie było zmiłuj....:wściekła/y:dobrze że pół dnia przyjaciółka dziś u mnie bylo to jakoś to marudzenie w powiązaniu z plotkami jakoś zniesłam....teraz maluch zasnął więc mogę w spokoju oglądnąć CHIRURGÓW:tak:
Dziewczyny czy ubieracie w taka pogodę rajtuzy dzieciom pod spodnie?bo my dziś skarpeciorki takie dłuższe i jeansy plus adidaski i kocyk, ale chyba czas coś grubszego ubierać bo temperatury nie wróżą dobrze
Kamisia, moja Polka jeszcze rajstop pod gatkami nie nosila, tylko kilka razy do sukienusi wiosna.
U nas juz tez bywalo po 12 stopni, ale jakos nawet nie pomyslalam, by ja w rajtki juz ubierac.
Skarpetulki takie do kolan, jeansy, butki i włala.

Witaj w klubie...mam podobnie, raz się śmieje, raz marudzi...chyba chce matke wykonczyc, ale tak naprawde to mu wspolczuje, ewidentnie widac,ze dziąselka bolą.

Borys mial rajstopki wczoraj i dzisiaj, piździ jak w kieleckiem, a poza tym długich skarpetek nie posiadamy.

Aga biedne te twoje chłopaki, oby szybko się z choróbskiem uporali.

Kingunia ze żłobkiem na pewno będzie ok, z takim maluchem jest o tyle łatwiej, że jeszcze mało co kuma i rozpaczać nie będzie

Co do ubierania to od wczoraj zakładamy rajty, bo Zosia z tych co nie dadzą się przykryć jak nie śpią.

Buźkę czyścimy codziennie gazikiem na paluchu i przegotowaną wodą

no i jestem załamana bo dziś znowu nasz spacer trwał- 17 minut bo jak się rozeczał w wózku to nie było zmiłuj....:wściekła/y:
Wspolczuje spacerkow. My dzis dotarlismy do urzedu miasta- poznajemy okolice:-D
Co do ubrania, to Seb mial dzis na sobie body z dl rekawem, bluzeczke z dl rekawem do tego grybe skarpeciochy i jeansy. jak zasnal, to go kocykiem nakrylam. Musze mu tylko rekawiczki skombinowac, bo rece szybko marzna-po mamie to ma:zawstydzona/y:

Wspolczuje spacerkow. My dzis dotarlismy do urzedu miasta- poznajemy okolice:-D
Co do ubrania, to Seb mial dzis na sobie body z dl rekawem, bluzeczke z dl rekawem do tego grybe skarpeciochy i jeansy. jak zasnal, to go kocykiem nakrylam. Musze mu tylko rekawiczki skombinowac, bo rece szybko marzna-po mamie to ma:zawstydzona/y:

to może i do nas dotrzecie:)

Aga zaproszenie na NK to od Ciebia??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry