reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej.
ja tylko na chwilę zameldować że żyję, ale ledwo.......
katar mam okropny, z nosa leci ciurkiem praktycznie, od smarkania nos mi napuchnął i jest caly czerwony... a dzisiaj jeszcze to wesele mamy. Ja nie wiem jak ja wytrzymam. Za 1,5 h trzeba wyjść a ja jeszcze nic nie zrobiłam, wlosy nie ułożone, makijaż nie zrobiony... ale nic mi się nie chce przez te chorobtwo. wrrrrrr

Życzę wam miłego weekendu.

reklama
jestem:-)
sor dziś zwiedziłam,zrobiło mi sie jakieś ziaziu na palcu i mi to przebijali, bo już mnie masakrycznie bolało, małz się smiał ze czuł sie jak na porodówce bo tak się darłam jak mi to czyscili... ale już lepiej, przeciwbólowe działają, biedny tylko Staśko bo mam antybiotyk którego niet przy karmieniu więc robimy sobie przerwę od cycowania:-(

sospettosa trzymaj się, mam nadzieję że czas szybko zleci, w końcu masz co robić, a już niedługo Twoje słoneczka wrócą:-)

co do pogody to ja się cieszę ze się tak jesiennie zrobiło, przynajmniej jest czym oddychać

Kffiatek - podeslij Twego pracusia i do mnie ;)

U nas dzis male zakupki, a potem slodkie lenistwo. Zaraz wpadaja znajomi do Ł, a mnie sie nie chce z nimi urzerac. Zrobilam prowiant i niech spadaja do drugiego pokoju .

Lo jak tu pusto!!!!

Ja też dziś po zakupach bo cały dzień Alicja była taty:)
... taaa
Poszłam do triumpha...
a wróciłam z torbą rzeczy dla małej ze świata dziecka...
hmmm

sobie też co nieco zafundowałam ale nie tyle ile było w planach;)

spokojnej nocki mamuśki

uuuu jaka tu cisza.
akaata- to zdrowiej dziwczyno zdrowiej. mówią ze jak sie nie za bardzo chce isc na wesele to bedzie udane ..mimo twojego stanu.
katik-oj a co ty taka niegościnna ?heh pewnie juz zaszli Ci pod skóre...
ewka 84- współczucie. to teraz będzisz miała zajęcie ściąganie mleczka-by to Staś po Twojej kuracji miał do czego wracać :)

mój aniołek juz lulka. K ogląda cos w tv a jaaa... hm inaczej być nie może na bb. to takie uzqleżniające.
miłego wieczorku i nocki

mój pomyslowy mąż wziął sie wlasnie za pranie tapicerki sofy do spania H
a ze słynie on raczej z zapalu niz z chwili refleksji
uzyl calej butelki vanisha do prania dywanów i dodal troszke wody
a na opakowaniu jest napisane 1/10 vanisha 9/10 wody
tak wiec smierdzi w pokoju chemią ze hej
nc tylko dzieciaki ewakuowac
i jak ta nasza H tam bedzie dzis spac?
teraz poszedl do piwnicy po farby bedzie malowal u H obdarcia na scianach
zobacyzmy cos ie z tego urodzi

hehehe, faceci....przecież Oni nie muszą czytać instrukcji, bo wszystko wiedzą :-) no ale za coś trzeba ich kochać :-) :-)

Lo jak tu pusto!!!!

Ja też dziś po zakupach bo cały dzień Alicja była taty:)
... taaa
Poszłam do triumpha...
a wróciłam z torbą rzeczy dla małej ze świata dziecka...
hmmm

sobie też co nieco zafundowałam ale nie tyle ile było w planach;)

spokojnej nocki mamuśki

dawaj foty matulka na odpowiednim wątku....

bry wieczór....

ja u rodziców się byczę....dzisiaj troszkę odpoczęłam, bo dzieć okupował dziadyków...a jutro powrót do rzeczywistości....

hej.
ja tylko na chwilę zameldować że żyję, ale ledwo.......
katar mam okropny, z nosa leci ciurkiem praktycznie, od smarkania nos mi napuchnął i jest caly czerwony... a dzisiaj jeszcze to wesele mamy. Ja nie wiem jak ja wytrzymam. Za 1,5 h trzeba wyjść a ja jeszcze nic nie zrobiłam, wlosy nie ułożone, makijaż nie zrobiony... ale nic mi się nie chce przez te chorobtwo. wrrrrrr

Życzę wam miłego weekendu.
wracaj do zdrowia Kochana

Wróciliśmy :-D Kot dał się pokiziać, pomiziać i nadal mruczy... hm... trzeba częściej wyjeżdżać :-p

Droga- MASAKRA! Tzn. pierwsze 250 km suuupeeer, zaś drugie 250 to mały koszmar, bo moje obie sztuki NIE ŚPIĄ PODCZAS PODRÓŻY, skoro jest dzień, spać nie będą, tylko pomarudzą, pojęczą, popłaczą, zaś Kuba w ramach bonusu zmieni się w osiołka ze Shreka i będzie non stop pytał: 'Mamuuusiuuuu, a daleko jeszcze'... Ale w domu małe Zombi zmieniły się w małe aniołki i poszły w kimę... ufff!!!

A! Kuba oświadczył, że nie pójdzie do przedszkola... no i będzie klops i mała wojna domowa... Ja mu dam nie pójdę! Pójdzie, aż się będzie kurzyło!!! :angry:

Laski gdzieście są? Śpicie? ;)

Ja dziś czuje sie jak g... :/ mała codzienie placze przez sen przez pół nocy, jeśc nie, pić nie tylko smoczek co 15min... umieram...łeb mi pęka i spać mi sie chce...

W ogóle odkąd moje dziecko dostało na 1 posiłek dziennie ta kaszke sinlac to poza nią zjada na dobę 350ml "mleka" i wrzask-ona wiecej nie chce! ja juz nie mma sily...ona w ogole jeść nie chce...

reklama
Do góry