reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
ja tylko sie witam.
u nas nocka ciezka, ały od 23 do 1,00 nie spał bo przebudzil sie z wielkim placzem,,, strasznie sie spinał i co raz puszczał baki... co chwile plakał,,,, usnał na moich rekach. a ja z nim spedziłam w poł siedzac poł nocy na kanapie.bo jak go odladałam to znow sie denerwował. nieszczsne pierdy .
o 7 mial pobudke to po jedzonku zasnelismy razem i spalismy az do 12.

wogule dzis taka zmuła bo ciagle leje.

A ja juz narzekalam, ze jesien idzie... A tu dzis od rana piekne slonce!
Poszlam dzis z Polka w chuscie pierwszy raz z psem. Uciechy miala co niemiara - bo psiur biegal wokol i poszczekiwal.
Po spacerze oboje padli - pies z zadyszki, Polka z nadmiaru emocji :-D:-D:-D
Przynajmniej mialam czas leczo zrobic.
Czekamy na tatusia...mial byc o 17stej, i nadgodziny robi chyba :crazy:

Bry wieczór...

Ja to już w ogóle weny na pisanie ani na nic nie mam...wprowadzma te nowości do diety i mam dośc wszystkiego- napisze na zarelkowym watku, choc slow mi brak...

Hej mamuśki

Nasz kryzys okazał się jednorazowy. UFFF co za ulga, produkcja mleka, już idzie pełną parą. Ale teraz codziennie rano herbatka laktacyjna obowiązkowa.
Muszę stwierdzić jak Kamisia, że za mało płynów przyjmowałam. Trzeba więcej pić.

Jutro idziemy na wesele. Troszkę się dygam jak to będzie z małą. Ale trzeba być dobrej myśli. Od wczoraj mam mamę, więc troszkę odpoczywam.

witam Panie wieczorem i od razu zmykam do łóżeczka bo ostatnia noc i u mnie była koszmarna, Jerz wstawał 3 razy i nie można go było zostawić samego, bo płakał, a Staśko niby tylko raz kolo 4 ale ledwo zasnal a Jerz już wstał 'na dobre' ehhh życie, może dziś będzie lepiej:-)

reklama
Jezzzuuu padam spać...mała mnie nocami wykancza bo nadal placze przez sen przez pol nocy i sie ulozyc nie moze a ja jej smoczek musze dawac...ehhh...na pytanie czy moje dziecko przesypia noce moge smialo odpowiedzieć- dziecko tak, ja-nie. :/

Dobranoc :)

Do góry