reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
moje dziecko znowu śpi!!!
wstał po dwóh godzinach o 15 poświrował trochę, pocycał i usnął...ciekawe czy w nocy bedzie też taki senny
wstał po dwóh godzinach o 15 poświrował trochę, pocycał i usnął...ciekawe czy w nocy bedzie też taki senny
filonka
Fanka BB :)
ja tylko sie witam.
u nas nocka ciezka, ały od 23 do 1,00 nie spał bo przebudzil sie z wielkim placzem,,, strasznie sie spinał i co raz puszczał baki... co chwile plakał,,,, usnał na moich rekach. a ja z nim spedziłam w poł siedzac poł nocy na kanapie.bo jak go odladałam to znow sie denerwował. nieszczsne pierdy .
o 7 mial pobudke to po jedzonku zasnelismy razem i spalismy az do 12.
wogule dzis taka zmuła bo ciagle leje.
u nas nocka ciezka, ały od 23 do 1,00 nie spał bo przebudzil sie z wielkim placzem,,, strasznie sie spinał i co raz puszczał baki... co chwile plakał,,,, usnał na moich rekach. a ja z nim spedziłam w poł siedzac poł nocy na kanapie.bo jak go odladałam to znow sie denerwował. nieszczsne pierdy .
o 7 mial pobudke to po jedzonku zasnelismy razem i spalismy az do 12.
wogule dzis taka zmuła bo ciagle leje.
Katik
...jestem mamą...
A ja juz narzekalam, ze jesien idzie... A tu dzis od rana piekne slonce!
Poszlam dzis z Polka w chuscie pierwszy raz z psem. Uciechy miala co niemiara - bo psiur biegal wokol i poszczekiwal.
Po spacerze oboje padli - pies z zadyszki, Polka z nadmiaru emocji
Przynajmniej mialam czas leczo zrobic.
Czekamy na tatusia...mial byc o 17stej, i nadgodziny robi chyba
Poszlam dzis z Polka w chuscie pierwszy raz z psem. Uciechy miala co niemiara - bo psiur biegal wokol i poszczekiwal.
Po spacerze oboje padli - pies z zadyszki, Polka z nadmiaru emocji
Przynajmniej mialam czas leczo zrobic.
Czekamy na tatusia...mial byc o 17stej, i nadgodziny robi chyba
Hej mamuśki
Nasz kryzys okazał się jednorazowy. UFFF co za ulga, produkcja mleka, już idzie pełną parą. Ale teraz codziennie rano herbatka laktacyjna obowiązkowa.
Muszę stwierdzić jak Kamisia, że za mało płynów przyjmowałam. Trzeba więcej pić.
Jutro idziemy na wesele. Troszkę się dygam jak to będzie z małą. Ale trzeba być dobrej myśli. Od wczoraj mam mamę, więc troszkę odpoczywam.
Nasz kryzys okazał się jednorazowy. UFFF co za ulga, produkcja mleka, już idzie pełną parą. Ale teraz codziennie rano herbatka laktacyjna obowiązkowa.
Muszę stwierdzić jak Kamisia, że za mało płynów przyjmowałam. Trzeba więcej pić.
Jutro idziemy na wesele. Troszkę się dygam jak to będzie z małą. Ale trzeba być dobrej myśli. Od wczoraj mam mamę, więc troszkę odpoczywam.
M
Mka10
Gość
witam Panie wieczorem i od razu zmykam do łóżeczka bo ostatnia noc i u mnie była koszmarna, Jerz wstawał 3 razy i nie można go było zostawić samego, bo płakał, a Staśko niby tylko raz kolo 4 ale ledwo zasnal a Jerz już wstał 'na dobre' ehhh życie, może dziś będzie lepiej:-)
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
moj ma caly czas wodniste kupy wiec mu w takim razie ryzowy nie zaszkodziKleik ryżowy zatwardza, kukurydziany wręcz przeciwnie;-)
dzis zjadl wiecej niz wczoraj bo jakies 50 ml kleiku po cycu
reklama
Ella1
Fanka BB :)
Jezzzuuu padam spać...mała mnie nocami wykancza bo nadal placze przez sen przez pol nocy i sie ulozyc nie moze a ja jej smoczek musze dawac...ehhh...na pytanie czy moje dziecko przesypia noce moge smialo odpowiedzieć- dziecko tak, ja-nie. :/
Dobranoc
Dobranoc