reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się na chwile;-)

U Nas chyba ząbkowanie na całego się zaczęło....dziąsla białe i napuchniete, rączki non stop w buzi, śliny jak u buldoga i do tego ......meeeeeeega maruda. W nocy ze 3/4 pobudki:-( no i z jedzeniem tez rożnie, niby je...ale szarpie...hhmmm

Miłego wieczoru dziołchy;-)

Witam laseczki po wywczasach, wracajcie do Nas bo cos pustki tu;-)

reklama
kamisiam moj K mowi zebys powiedziala swojemu by przlaczył na polsat jak ogladal tvn lub odwrotnie to tez sie pogapi. ach te chłopy.
my tez dzis rodzinnie i zakupowo. na poczatku maz mnie obdazył wyjatkowa wymarzona kurtczka. potem obiadk w domu, potem kawka z przyjaciólka, potem caly wieczor zabawa z małym. a teraz Kacperek lulka a ja krzystam.

cos nie kumam....w jakim Rio ?
Chodziło mi o Złotoryję;-)
Do prawdziwego Rio póki co się nie wybieram:-(

Mała śpi, a ja siedzę i drukuję plakaty. Jutro zamierzam nimi miasto i okoliczne wioski obkleić;-)
W natłoku obowiązków zrobiłam ostatio niezły numer - przed przyjęciem gości wszystko z biurka walnęłam do wielkiego kartonu, takiego 1x1,5m Teraz się wqurzam, bo niczego znaleźć nie mogę, a ilość faktur i innych papierów w kartonie rośnie i rośnie..wrrr.. Jakaś asystentko-sprzątaczka by się się przydała, bo się zebrać nie mogę by ten karton ogarnąć.

Spadam sobie kisielek zrobić, a później 10minut na orbitreku, prysznic i lulu, bo padam na twarz.
Spokojnej nocy, Kwietnióweczki!!

Laski gdzieście są? Śpicie? ;)

Ja dziś czuje sie jak g... :/ mała codzienie placze przez sen przez pół nocy, jeśc nie, pić nie tylko smoczek co 15min... umieram...łeb mi pęka i spać mi sie chce...

W ogóle odkąd moje dziecko dostało na 1 posiłek dziennie ta kaszke sinlac to poza nią zjada na dobę 350ml "mleka" i wrzask-ona wiecej nie chce! ja juz nie mma sily...ona w ogole jeść nie chce...

moja niunia tez marudzi jakos w nocy, budzi sie, placze i sama nie wiem o co jej chodzi, ostatnio zauwazylam ze lubi byc opatulona cala w gruby kocyk - choc goraco w domu... a w dzien zlote dziecko...
elu nie mam czasu doczytac, ale ktos ci polecil podanie kaszki jako pierwszy dodatkowy skladnik w diecie dziecka?? czy sama to wymyslilas?
i nie wciskaj malej jedzenia na sile, rob przerwy, karm czesciej, moja np najlepiej je w nocy tak na pol spiaco. jesli julcia przybiera na wadze ponad 400 g na miesiac to nie potrzebujesz sie martwic.

u nas tez zeby na calego... dziasla rozpulchnione i maruda kosmiczna wszytko na nie - jedzenie to zalezy od momentu.. posmarowalam jej dziasla zelem i jakos usla.. szkoda mi Olci kosmicznie... ech... juz bym wolala sama to przechodzic.. ale pediatra powiedzila nam zedorosly by tego nie zniosl dlatego dzieci to przechodza....

biedne te nasze maluchy..

dobranoc

Witam...się

Borysek dzis juz o 6.00 zrobił pobudkę :-(. Zęby doskwierają i w nocy wstawałam trzy razy:baffled:. Teraz maruda przed chwila zasnęła.....ale nie wiem czy długo pospi, bo akurat jakis debil wierci w ścianie....wwrrr:wściekła/y::wściekła/y:. No a zeby tego było mało...ostatnio qr***a mnie bierze, bo na parterze w naszym bloku sa ubezpieczenia komunikacyjne, a ze my na 4 mieszkamy, to wszyscy domofonem do Nas dzwonią:angry::angry::angry:. Własnie przed chwila jakis koles dzwonil...i tak długo tym guzikiem dusil,że bałam się , iż mi dziecko obudzi. Odbieram a ten " Dzien dobry czy mogłaby mi Pani otworzyc drzwi?", na co ja :angry: "NIE!", i odłożyłam słuchawke...oj dzisiaj bez kija do mnie...... :no::angry::angry::angry::angry:

Witam...się

Borysek dzis juz o 6.00 zrobił pobudkę :-(. Zęby doskwierają i w nocy wstawałam trzy razy:baffled:. Teraz maruda przed chwila zasnęła.....ale nie wiem czy długo pospi, bo akurat jakis debil wierci w ścianie....wwrrr:wściekła/y::wściekła/y:. No a zeby tego było mało...ostatnio qr***a mnie bierze, bo na parterze w naszym bloku sa ubezpieczenia komunikacyjne, a ze my na 4 mieszkamy, to wszyscy domofonem do Nas dzwonią:angry::angry::angry:. Własnie przed chwila jakis koles dzwonil...i tak długo tym guzikiem dusil,że bałam się , iż mi dziecko obudzi. Odbieram a ten " Dzien dobry czy mogłaby mi Pani otworzyc drzwi?", na co ja :angry: "NIE!", i odłożyłam słuchawke...oj dzisiaj bez kija do mnie...... :no::angry::angry::angry::angry:

I low ju Wronia :-D

reklama
Do góry