reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Ella najważniejsze, że humor Cię nie opuszcza :-)
nigdy!:-D ..no chyba ze dziś w chwili napadu pawi :-D

Monia tydzien szybko zleci i bedziesz miałe znowu swego smyka :tak: Poki co masz nas :-)

To tyle z mego "dobranoc"-utknelam tu na dobre:sorry2: zamiast spac to ja czytam wszystkie zaleglosci na watkachi naszych podwątkach ;-) to juz choroba to bb :]

Melduję że żyje po nocce... nie było aż tak źle jak się spodziewałam. Szczegóły na odpowiednim wątku zdrowotnym.
Nie nadrobie was... przepraszam...
Spadam do Marka i potem będę kończyć ogarnianie chałupy... ehhh czy ta pogoda musi być taka fatalna?? leje i nie mam gdzie suszyć prania... a jeszcze 4 pralki mi zostały :szok: kiedy to się nazbieralo???

mój pomyslowy mąż wziął sie wlasnie za pranie tapicerki sofy do spania H
a ze słynie on raczej z zapalu niz z chwili refleksji
uzyl calej butelki vanisha do prania dywanów i dodal troszke wody
a na opakowaniu jest napisane 1/10 vanisha 9/10 wody
tak wiec smierdzi w pokoju chemią ze hej
nc tylko dzieciaki ewakuowac
i jak ta nasza H tam bedzie dzis spac?
teraz poszedl do piwnicy po farby bedzie malowal u H obdarcia na scianach
zobacyzmy cos ie z tego urodzi

Witam się:-)
S poleciał z małą na spacer :-D
no to pare godzin ciiiiszy;-)

Kwiatek hmmmmm robtny ten Twój mąż... może myślał ze na dłużej starczy jak raz a porządnie wyczyci:D

czesc .
stwierzam ze noc jako tako minela.
tylko raz Kacperek obudził sie ok 23 z strasznym krzykiem jeszcze tak nigdy nie plakał. tak mi sie wydawało ze sie obudził bo miał zamkniete oczka i przerazliwie krzyczał. nie mozna go było wybudzic przez chwile.utuliłam go, dałam smoka i sie uspokoił a potem przykleil sie na chwile do cyca i zasnał. tyle ze juz został z nami w łuzku. bo bałam sie ze sie wystraszył.
czy to mozliwe ze moglo mu sie cos snic złego?????

kwiatek- moze Twój maz podskoczy i do nas i pomaluje dzrwi lakierem bo swego sie doprosic nie moge... a Twoj ma tyle zapału :))))) zazdreoszcze

sospenstosa- nie smutaj sie szybko minie twoja rozłaka. a TY korzystaj z chwil tylko dla siebie

13- aleee CI FAJNIE, tez bym chciala choc z godz takiej ciszy. ale moj poszedł do pracy.jedynie teraz moge poklikac bo mały zasnał i to pewnie nie na długo
pozostałe pozdrawiam i lece na inny zobaczyc co tam ella a za kłopoty

reklama
Do góry