reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
wronia i kfiatek dzięki wielkie za odpowiedź.
a nie wiecie czy coś można z tabletków brać, jakis rutinoskorbin, wit.C, coś ssać? ja w ciązy np ssalam na gardło tantum verde, kurde to myślę, że i teraz można

Jestem nowa i jestem w szoku - 2289 stron wpisów w tym temacie... :D
wow :)

witam.
:-D

Witam wieczorkiem:-)

Akatta zdrówka kochana:tak: a karmić spokojnie możesz bo mała w mleku dostaje przeciwciała.

Monia no ty wielka jesteś teraz chyba czas na odpoczynek mamuśko pracująca;-)

Adindwa witam wśród nas:tak:

Kittek Maja to mała poliglotka będzie:tak::tak::-D

Ja też uciekam spać bo jutro mam gości i trzeba chatkę z rana posprzątać a w sobotę przyjeżdżają następni i zostają do wtorku.Oj będzie się działo ciekawe jak Helenka na to zareaguje:szok:

Spokojnej nocki kobietki:-)

akaata biedactwo wspolczuje choroby.Grzej sie to moze do soboty przejdzie.Powodzenia.

A ja padam na pysk.Dzis bylo 40 stopni w cieniu i mam dosc.Mala spala mi przez caly dzien z 40 minut i usnela dopiero po 11.Wykonczyla mnie i ten gorac.Jak ja zazdroszcze tych temperatur w Polsce.Mozna tam oddychac.Teraz noc a nic a nic sie nie ochlodzilo:no::no::no:
Jak tu spac?

reklama
Do góry