Mój Adaś w żadnym śpiworku nie spał nigdy, odkąd wyrósł z rożka śpi pod kołderkami, kocykami, etc.
Mariola witaj i opowiadaj szybko co tam z Twoim Dzieckiem, bo mnie zaciekawiłaś niemiłosiernie
Nie mialam internetu wiec nie moglam powiedziec co mam na mysli mowiac ze moj maluch szybko sie rozwiej a wiec zaczne od poczatku.;-)
Moj Kubek urodzil sie dosc dlugi 62 cm i 4.500 kg jeszcze bedec w szpitalu przyszla do nas pani doktor postawla go na nozkach a on sie odepchna powidziala ze jest bardzo silny. Gdy jeszcze nie mial pelnego miesiaca tak skubaniec gugal, krzyczal i sie smial w glos. Mowiac bardzo w skrocie dzisiaj moj szkrab chce badzo siadac, wystarcz ze lezy obok niegocos za co moze sie podciagnac wciagu paru sekundek siedzi fakt ze ni jest sztwyny i sie kiwa ale sam sieda. Co moge jeszcze powiedziec przewraca sie na brzuszeka ale jeszcze nie umie na plecki, jak juz lezy na brzuchu probuje pelzac i "przechodzi" pare cm. Jak tylko polozego do lozeczka wcina swoje stopki nie wazne czy ma cos na nich czy sa golutkie.
Moge dodac ze 13 sierpnia bylismy na szczepienie wazy 8kg i ma 80 cm
Powidzcie czy wasze malenstwa tez tak sie zachowuja?? Wiem ze kazde dziecko inaczej sie rozwija ale mi sie wydaja ze moj Kuba bardzo szybko