reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

dzien dobry
a u nas dzisiaj nocka podobna do akatty wczoraj... cos ten maly dzik nie chce spac, teraz nadal rozrabia... a na dodatek dostalam moje dni to juz wogole wykonczona jestem...i wszystko mnie boli

ella - serdeczne gratulacje
iza - powodzenia!

reklama
asia współczuję strasznie szpitala, mam nadzieje ze już jest i bedzie u Was dobrze!!

iza powodzenia w przeprowadzce

zielona a co to znaczy podpisał za Ciebie, podrobił podpis?? spokojnie możesz walczyć o swoje, ale osoba która sie za Ciebie podpisała będzie miała problem...

gosieńko akaata dzidziulonki to tylko dzidziulonki i muszą czasem różki pokazać, dobrze ze masz chwilę żeby się zrelaksować, chyba każda z nas czasem ma wszystkiegon dość

my wczoraj wrobiliśmy babcię w siedzenie z bimbaskami i uciekliśmy do kina, dobrze obejrzeć coś głupawego przy tych wszystkich stresach:-) Jerz ostatnio daje wybitnie w kość, cały czas wyje:-( a w przedszkolu panie go chwalą że taki aniołeczek... Staś też czasem dostaje dzikiej histerii ale to przez ząbasy chyba, jeszcze żadnego nie mamy ale pewnie niedługo się jakiś wykluje...

Witam z rana:-) życząc dobrego dnia... nocki są coraz podobne do dnia... doba ciągnie się strasznie i jeszcze trzeba znaleźć czas na sen... tylko kiedy:baffled:

Nic więcej nie napisze i zmykam do moich szalonych dziewczyn:-D

My się tez witamy z ranka:-)

Helenka zasnęła po gigantycznej histerii :szok: już sama nie wiedziała co ma ze sobą zrobić ze zmęczenia.Udało się i mam chwilę spokoju, no powiedzmy bo starszaki znowu dostają szału:rofl2: ale jeszcze tylko kilka dni;-)

13x13 dla ciebie tez miłego dnia:-)

Ewka zazdroszczę wyjścia do kina:tak: My niestety nie mamy z kim zostawić Helenki więc na razie zostają nam seanse domowe:-D

Justa no rosną nam dzieciaczki i coraz więcej naszej uwagi potrzebują, mam nadzieję że szybko miną twoje dolegliwości kobietko:tak:

Agnieszka jak tam Janek się dzisiaj czuje?

Idę po kawkę bo znowu oczy mi się kleją, diabelska pogoda, szaro buro i nic się nie chce:-(

Miłego dnia kobietki

ależ tu pusto jest... a ja tyyyyle czasu mam- sesja niby i uczyć się powinnam a tak mi sie nie chce, ostatni egzamin a ja jak zwykle bb zamiast kodeks, ehhh

Ella Wszystkiego Naj!!!
Sandra, mój Mały śpi pod kocykiem. Wprawdzie na początku było wykopywanie się ale teraz jest już ok.

Dziewczynki, a my po pobycie w szpitalu, Malutki miał rotawirusa :-( Takie świństwo, że ***.. Na szczęście jest już zdrowy ale biedny musiał przejść dużo.

Buziaki dla Kwietnióweczek :*

biedny maluszek... mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej.

Się wypogadza :DDD Czekam aż Bartuś wstanie i mykamy na spacerek :DDD A potem grilla robimy.
Babcia doniosła z frontu (czyli z domu), że kot pitolca już dostaje i mam wracać... zaczął miałczeć... co jest o tyle dziwne, że mu się to w zasadzie nie zdarza ;) Zaś pies (upchnięty u teściówki) siedzi pod furtką i czeka :( No bidulki moje!

Gosieńka- sense domowe też są fajne!
Ewka- DO ROBOTY!!! Chociaż nauka nie zając... jak robota ;) A Jerz ćwiczy Waszą cierpliwość ;D

Zielona współczuję Ci... ale skoro to nie Ty podpisałaś tą umowę tylko ktoś w Twoim imieniu bez upoważnienia to grafolog to udowodni. kurcze jak pech to pech.

reklama
basiu, ja też wracam do pracy od 06/09 ale tylko na dwa tygodnie (to te dwa fakultatywne oddałam mężowi) a później biorę dwa tygodnie wypoczynkowego... no i na stałe do pracy od października... kurcze cieszę się z powrotu, a zarazem boję... heh...

Do góry