reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

jek kochane... ja tak totalnie z innej beczki... powiedzcie mi jak to jest u was... moj maly spi w ,,sleeping bag''... ale mam tez zestaw poscieli i kolderke dla niego... ale naczytalam sie ze nie wolno do roku uzywac kolderki :/ jak to jest u was?? czy ktorac z was uzywa kolderke dla maluszka?? czy to sie sprawdza na tym etapie dla malenstwa czy moze jeszcez za wczesnie??

Mój Adaś w żadnym śpiworku nie spał nigdy, odkąd wyrósł z rożka śpi pod kołderkami, kocykami, etc.

Mariola witaj i opowiadaj szybko co tam z Twoim Dzieckiem, bo mnie zaciekawiłaś niemiłosiernie :tak:

reklama
Dzień doberek :)

Dziecię spi a ja nadrabiam :)

Justa- Księżulek wymiata! ;D
Kwiatuszek- gratuluje planów samorozwojowych! Bedzie dobrze- Tatuś da rade ;)

Nowe kwietniowe mamusie- witajcie :)

A u nas dziś 3 rocznica ślubu..jeju jak to zleciało...9 lat prawie razem..masakra ;)
Sprzatam i pichcę bo mężulek ma wcześniej wrócić :)

Miłego dzionka

Ella
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
jak to mówią: udanego pożycia małżeńskiego i kolejnego takiego wspanialego dzieciątka jak Julcia!!!!

powiem wam jeszcze jaka faza byla przy chrzcie, moja mała ma na imie alija, pisze sie aaliyah no i ksiadz oczywiscie nie skumal tego imienia i je czytal tak jak sie pisze, i chce chrzcic mala i mówi: aliahu jak ciebie chrzcze... aliahu buhahaha, wszyscy w kosciele zaczelismy sie smiac, ksiadz tez, poprawilam go i powiedzialam ze to dziewczynka... szkoda ze nie powiedzial allahu...

heheheh dobre :-D

jek kochane... ja tak totalnie z innej beczki... powiedzcie mi jak to jest u was... moj maly spi w ,,sleeping bag''... ale mam tez zestaw poscieli i kolderke dla niego... ale naczytalam sie ze nie wolno do roku uzywac kolderki :/ jak to jest u was?? czy ktorac z was uzywa kolderke dla maluszka?? czy to sie sprawdza na tym etapie dla malenstwa czy moze jeszcez za wczesnie??

Ja ma problem bo Helenka niczym nie pozwala się przykryć, jak tylko coś poczuje na sobie to natychmiast się rozkopuje.

ella wszystkiego najlepszego, 100 lat razem!

sandra mojego niczym nie przykrywam, w łóżeczku ma tylko prześcieradło i ochraniacz, na śpiworki za ciepło, a kocyk i tak rozkopie wiec nie ma to sensu, Jerz dopiero jak się przeniosl do normalnego lozka dostal normalny koc, a jak bylo zimno mial spiworek

Ella Wszystkiego Naj!!!
Sandra, mój Mały śpi pod kocykiem. Wprawdzie na początku było wykopywanie się ale teraz jest już ok.

Dziewczynki, a my po pobycie w szpitalu, Malutki miał rotawirusa :-( Takie świństwo, że ***.. Na szczęście jest już zdrowy ale biedny musiał przejść dużo.

Buziaki dla Kwietnióweczek :*

witam wietrznie i pochmurnym dniem
mały w hustawce podsypia,czasem przez sen zerka na mamusie...on to a szybki i bardzo czuły sen.
witam nowe kwietnióweczki, co raz nas więcej :)
DAGA-nareszcie wena na pisanie wróciła a nie tylko na podczytywanie:)
JUSTA- księzulek wymiata, a z prezentów się ciesz bedziesz mogła dla dzidziola poszaleć,a potrzeby rosna
ELLA- Wszystkiego dobrego na dalsza droge życia
SANDRAHAHA- mój tez spi pod kołderka z samego poczatku cieplejsza a teraz albo pod cienka lub pod samym kocykiem.

reklama
Ella Wszystkiego Naj!!!
Sandra, mój Mały śpi pod kocykiem. Wprawdzie na początku było wykopywanie się ale teraz jest już ok.

Dziewczynki, a my po pobycie w szpitalu, Malutki miał rotawirusa :-( Takie świństwo, że ***.. Na szczęście jest już zdrowy ale biedny musiał przejść dużo.

Buziaki dla Kwietnióweczek :*

Dobrze że z małym już wszystko dobrze.
Przytulaski:)

Do góry