Forget-me-not
Fanka BB :)
hej na momencik.
Jest mi tez troszkę przykro, bo pisałam Wam ,że Borysek nie chce jesc. Dzisiaj zjadł o 6, a potem dopiero o 16.00, kombinowałam rożne pozycje karmienia, w róznych miejscach i nic, butli tez nie chciał. Podobno to reakcja na antybiotyk, ale kurcze cos to dziecko jesc musi. Wieczorem był marudny bo głodny, ja mu cycka ten w ryk, no juz rece zalamywałam, ale sciagnęłam , podałam butle i wypił aż mu sie uszt trzesly. Boje się,że sam się od cycka odstawi. Coraz mniej udaje mi się ściągac;-(. Cóż, poki dostaje antybiotyk chyba bede dawac butle, aczkolwiek rezygnowac z cycka jeszcze nie zamierzam, a jak juz dojdzie do siebie, to bede probowac jeszcze go przystawiac.
Wronka, u nas tez karmienie cycem na finiszu. Półtora tygodnia temu zmienilam Młodej smoczek w butelce ktora dokarmialam - na ten wiekszy otwór po 3. miesiacu. I to byl mój wielki błąd - trzeba bylo zostac ze smokiem dla noworodków. Z tego nowego leje sie jak z Niagary, a dziecko nie chce ssac :-(
Postanowilam sie jednak nie przejmowac - trudno. Udalo mi sie karmic 5 miesiecy, wiec i tak sukces. Odciaganie nic nie daje, wiec chyba pozegnamy sie z cycem.