reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
...
dzisiaj zabrałam się za wyszorowanie kominka z sadzy z całego roku. wymieniłam żeliwne elementy, wyrwałam starą uszczelką i zabrałam się za szorowanie... teraz umieram... ten pył wdarł mi się głęboko do płuc i mam podrażnione całe gardło... nawala mnie na maxa... :-(

nasz kochana kominiarka :-) :-) :-)

doberek,

witamy się porannie, wstałyśmy: Hania w bardzo dobrym humorze (jak codzień), a mama w średnim, bo łepetyna mi nawala...wczoraj byłyśmy w Piotrze i Pawle na zakupach, a tam na lodówkach taka zimnica była, że dziś cały nos zakatarzony no i ta głowa...oby Haniolka nie dopadło...
zakupiłam w aptece szampon i maskę leczniczą na te moje wypadające kudły, zobaczę czy pomoże, bo jest masakra...nawet ich nie rozpuszczam, choć ponoć powinnam, ale nie mam sił wiecznie chodzić i włosów zamiatać....

oki spadam, bo Hanka humor traci...

miłego dnia, Mamusie :-)

Witamy sobotnio:-)

Helenka śpi a ja dopijam kawkę bo głowa mi pęka:no:

Filonka witam i dobrze że z ręką wszystko ok:tak:

Monia mi też kłaczydła wypadają garściami :wściekła/y: jak zobaczysz efekty po tym szamponie to podaj mi potem jego nazwę:tak:

Iza owocnych truskawkowych zbiorów:-p:-D

katik fajnie że spotkanie się udało:tak: Ciekawa jestem jak ty się zabierzesz z twoimi zakupami chyba dodatkowy bagaż wykupisz:-D

Pogoda u nas cudna, cieplutko i taką mam ochotę na wypad w góry:tak: ale niestety u nas żniwa pełną parą a z trójeczką to sam raczej nie pojadę:no:Cóż pojadę chociaż z lornetką Śnieżkę sobie poogladać zawsze to coś :happy:

Miłej soboty dziewczyny:-)

dzieńdobry .
ja już nie śpie od 5 rano . Kacper zrobił nam pobudke gaworząc na całego i az tak do 9.oo . ten to ma siłe i pore na gadanie.teraz zjadł i zasnął ...i nie tylko on bo K. tez wymeczony rankiem, a zaraz ucieka do pracy.
zjadłam tylko sniad i od razu korzystam z chwili spokoju.... bo potem sprzatanie mieszk. czeka ufff.

monia555 - mi tez okropnie wypadaja włosy, całe mieszk, ja, mały wszystko we włosach. biore skrzypowite, i szampon wzmacniajacy...ale narazie poprawy nie widze.

dzieńdoberek!!
Dziś wyspana sobie jestem :-D
Adaś obudził się tylko 1 raz. Czyli powolutku wraca na tory. Za to piersi jeszcze muszą się na tę zmianę przestawić :-\
Z powodu choroby Adaś podobnie jak Borysek zaczyna gardzić cycem. A wmusić w niego leki...masakra! Wciąga dolną wargę i za nic ust nie otwiera. trzeba rozśmieszyć by wcisnąć łyżeczkę z syropkiem czy antybiotykiem.
Wogóle to na wieczorne karmienie tak mi się rozdarł, że katastrofa i spuentował to wielkim chlustem wymiocin. Wystraszyłam się przy tym nieziemsko. Przypuszczam, że dla dzieciaątka, które jest wylacznie na cycusiu taka dawka specyfików źle działa na żołądek. Oby nie zakończyło się to jeżdżeniem na zastrzyki :-( Może nietolerować leków doustnych

Ponadto pogoda dziś piękna, więc cały dzionek na łonie natury :-) pozdrawiam cieplutko

Pogoda u nas cudna, cieplutko i taką mam ochotę na wypad w góry:tak: ale niestety u nas żniwa pełną parą a z trójeczką to sam raczej nie pojadę:no:Cóż pojadę chociaż z lornetką Śnieżkę sobie poogladać zawsze to coś :happy:

Miłej soboty dziewczyny:-)

takiej to dobrze :-) ja tez bym chciala sniezke chociaz lornetka poogladac...

dzieńdoberek!!
Dziś wyspana sobie jestem :-D
Adaś obudził się tylko 1 raz. Czyli powolutku wraca na tory. Za to piersi jeszcze muszą się na tę zmianę przestawić :-\
Z powodu choroby Adaś podobnie jak Borysek zaczyna gardzić cycem. A wmusić w niego leki...masakra! Wciąga dolną wargę i za nic ust nie otwiera. trzeba rozśmieszyć by wcisnąć łyżeczkę z syropkiem czy antybiotykiem.
Wogóle to na wieczorne karmienie tak mi się rozdarł, że katastrofa i spuentował to wielkim chlustem wymiocin. Wystraszyłam się przy tym nieziemsko. Przypuszczam, że dla dzieciaątka, które jest wylacznie na cycusiu taka dawka specyfików źle działa na żołądek. Oby nie zakończyło się to jeżdżeniem na zastrzyki :-( Może nietolerować leków doustnych

Ponadto pogoda dziś piękna, więc cały dzionek na łonie natury :-) pozdrawiam cieplutko

biedny Adasko, w koncu to Jego pierwszy raz....oby nie skonczylo sie na zastrzykach...

Nie wiem,czy nie namiesza mi sie w poscie,bo z komorki pisze!Pozdrowionka dla Wszystkich ze slonecznej plazy :D Kuba z dziadziem na statku,Bartus usypia pod parasolem,reszta sie opala ;D Katik-super,ze bioderka OK. E.salamandra-zdrowka dla Adaska!Ewka-Jerz niedlugo wydorosleje.

reklama
Do góry