reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

padam po prostu a to wszystko przez tą duchotę
w oddali gdzies błyska... czyżby burza szła..........?:eek: deszcz niech sobie pada ale nie burza
kurde wypilam pół karmi malinowego i normalnie w głowie mi sie kręci,,,:baffled: ot ekonomiczna się zrobiłam :-D
jutro na to wesle idziemy więc nie wiem czy znajdę czas by zajrzeć, więc życzę miłego weekendu.

A wyjeżdzającym udanych wypadów, ładnej pogody i obyście wszystko zabrały. :-)

reklama
Hej dziewczyny przepraszam z góry za moja nieobecność ale nie mam dostępu do neta i w ogóle zaczęło się u mnie bardzo kiepsko dziać.Budowa domu nas rujnuje:sorry:
Chciałam się zapytać jak u was z okresem bo ja odstawiłam małego w czerwcu od cyca i nadal nie mam okresu jak jest u was?? Boje się ciąży choć żadnych jej objawów na razie nie miałam ,a taka sytuacja kiepska była w w połowie czerwca!!co o tym myślicie.Bardzo proszę o odpowiedzi.

Idź do ginekologa lub zrób test jeśli boisz się ciązy.
ja wciąż karmię i biorę tabletki także okresu ni mam.

hehe, uwielbiam pakowanie...a to na wczasy to już w ogóle zarąbiste...dla takiego malucha to wszystko dosłownie się przyda...body długie, body krótkie, spioszki, pajace cienkie, pajace grube, dresiki, sweterki, kurteczka, 50 rodzajów czapek, itd, itd...a do tego bujaczek, wózeczek, mata, bla, bla, bla...my się śmialiśmy, że gabarytem na wczasy jechaliśmy, bo kombi było załadowane po dach i jeszcze z tyły bagażnik z rowerami jechał...normalnie wesoły autobus :-)
ja na razie robie kupki.
Wylatujemy w niedziele, i do wtorku zapowiadaja upaly, a potem po 20 stopni. Wiec musze zabrac i ciuchy na lato, i cos cieplejszego. Biorac pod uwage, ze nawet do spania musze dla Polki miec 2 komplety , to jej bagaz urasta do rangi walizy.

serce pewnie pęka. Ja jestem z moim Adasiem 24h na dobę i nie mogę sobie wyobrazić rozłąki na 8h. Czasami marzę o takiej chwili wytchnienia, ale przemawia przeze mnie już przyzwyczajenie do jego stałej obecności
ja mam tak samo... Niby narzekam, ze ruszyc sie nie moge sama, a jak ona spi w drugim pokoju to latam co 15 minut sprawdzac czy jest ok.

Jeny tak mi sie smutno zrobilo jak czytam o tych wracajacych do pracy.:-(
sospetossa przykre to.U nas tez by pasowalo zebym pracowala ale narazie nie ma szans bo nie mam tu nikogo kto by mi pomogl.A do zlobka napewno nie oddam bo i godziny tez do d...py.Przydaloby sie pare groszy wiecej tymbardziej ze sie budujemy i kazdy grosz sie liczy ale co zrobic.
Po drugie ja jestem uzalezniona od malej piec minut jej nie moge zostawic,takze wyobrazilam sobie bol matki pracujacej.

aniash2 ja juz dostalam okres:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:niestety bo ludzilam sie ze skoro karmie to moze troszke pozniej przyjdzie no i zatrzymal sie i tez nie wiem co o tym myslec.

akaata udanego weseliska.

Reszcie zyczymy udanych wypadow i milego weekendu.

katik to wy jednak samolotem lecicie????
Ja nawet nie zdazylam napisac ze samochod zostawilismy w Pl i tez wrocilismy samolotem.Nawet nie ze wzgledu na mala ale na samych siebie.Amelcia super zniosla droge gorzej my,bo moj m caly czas jechal a ja nie spalam prawie nic bo musialam z nim gadac wiec wybralismy szybciejszy srodek transportu.
Zaplacilismy grosze za bilety bo jakies nowe linie sa takze git i majonez.

hej dziewczynki nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego ale udało mi się doczytać że Love dostała już przesyłkę i odrazu uśmiech pojawił się na mojej twarzy !!!
nie bylo mnie cały tydzień bo co raz to ktoś nas odwiedza albo my wybywamy, całe dnie jesteśmy poza domem jutro chyba do Augustowa jedziemy więc pewnie znowu kilka dni nas nie będzie.
Tesknie za wami! kilka dni nieobecności i człowiek wypada z obiegu

Jeny tak mi sie smutno zrobilo jak czytam o tych wracajacych do pracy.:-(
sospetossa przykre to.U nas tez by pasowalo zebym pracowala ale narazie nie ma szans bo nie mam tu nikogo kto by mi pomogl.A do zlobka napewno nie oddam bo i godziny tez do d...py.Przydaloby sie pare groszy wiecej tymbardziej ze sie budujemy i kazdy grosz sie liczy ale co zrobic.
Po drugie ja jestem uzalezniona od malej piec minut jej nie moge zostawic,takze wyobrazilam sobie bol matki pracujacej.

aniash2 ja juz dostalam okres:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:niestety bo ludzilam sie ze skoro karmie to moze troszke pozniej przyjdzie no i zatrzymal sie i tez nie wiem co o tym myslec.

akaata udanego weseliska.

Reszcie zyczymy udanych wypadow i milego weekendu.

katik to wy jednak samolotem lecicie????
Ja nawet nie zdazylam napisac ze samochod zostawilismy w Pl i tez wrocilismy samolotem.Nawet nie ze wzgledu na mala ale na samych siebie.Amelcia super zniosla droge gorzej my,bo moj m caly czas jechal a ja nie spalam prawie nic bo musialam z nim gadac wiec wybralismy szybciejszy srodek transportu.
Zaplacilismy grosze za bilety bo jakies nowe linie sa takze git i majonez.

A powiedz cos wiecej o tych liniach. myslalam, ze nie ma bezposrednich polaczen lotniczych pomiedzy Polska a Hiszpania.

reklama
Do góry