reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dobry dobry

ja tak ekspresem.
oddalam dzis lapa do naprawy (na czas wyjazdu - przynajmniej tesknic za nim nie bede) no i teraz "grzecznosciowo" u mezulka klikam:-D
Pakowanie w pelni, ostatnie prania i te sprawy. Caly czas dygam by o czyms dla Polki nie zaponiec, glownie z dokumentow, bo ciuchy przeciez w PL tez sa i jak cos to sie dokupi...

Jutro juz mnie pewnie nie bedzie, tak wiec trzymajcie kciuki za zorganizowanie - bagaz, dziecko, wozek, odprawa, samolot i ja jedna :-(

Do spisania z Polszy....

reklama
ja tylko na chwilę... cały dzień byliśmy poza domem u mojego brata na grillu... dziecie moje nie lubi cioci w okularach... na jej widok automatycznie wpadało w ryk :-D no śmieszne to było... a poza tym został wycmokany i wynoszony na zaś... ;-) teraz buja się i gada do siebie... Przepraszam, że nie nadrobię co u was od wczoraj, jutro postaram się to ogarnąć.

Ja tylko na sekundę
Dziś się szwędaliśmy od rana
Najpierw wypad do krawca później shopping:-D i parę szmat do ubrania zakupiliśmy a później niechcący na promocję w saturnie się nawinęliśmy i mamy lustrzankę -więc od teraz zdjęcia już bardziej bardziej będą;-) bo S siedzi i opcje rozkminia:-)
Później wypad do koleżanki na "wioseczkę" i teraz wieeeeeczór

Błyska się -idzie burza:-D
aaaallllellluja

Joł
U nas już wsio gotowe na jutrzejsze chrzciny .. nie narobiłam sie wcale ani troche he he .
Dobrze wydać głupie 200 zł i dac je komuś kto zrobi większość za ciebie :)
Miało być na tarasie ale jest w domu bo przy tej pogodzie to nawet w namiocie by nam żarcie uciekło z talerza a tort się rozpłynoł przed nałożeniem go na talerze he he .
To tyle u nas.

A ja tylko melduje że zyje po dzisiejszym dniu i od razu uprzedzam że przez najbliższe 11 dni raczej okazyjnie bede...może podczytam i napisze HELLOŁ i nic więcej :-D

Kittek musimy sie zgadać kiedy mamy wpaść na tego grilla ;-) napisz mi smska kiedy wam pasuje my sie dostosujemy ... W Sarbinowie jesteśmy do 26 sierpnia
Kolorowych snów mamuśki i maleństwa (większe też niech śpią smacznie :tak:)

łooo matko!!
wszystkie się meldują migiem i każda na chwilę!!
lepiej nic istotnego w weekend nie pisać vo nikomu nie chce sie czytac :)..w sumie, nie jestem lepsza :p

reklama
Hejka
Bardzo się cieszę, że tak mało produktywne byłyście, bo już się bałam, że jak tak późno siądę to nie zdarzę nadrobić tych prawie dwóch dni
My spontanicznie wybyliśmy dzisiaj do Żywca. Młody był tam z teściami, mieli dzisiaj wrócić, wczoraj wieczorkiem stwierdziliśmy, że z samego rana się zbierzemy, bo taka piękna pogoda. Było naprawdę fajnie, troszkę się przyrumieniłam, najadłam malinek, borówek i śliwek, zobaczymy jak Alicja to zniesie i jeszcze kiełbaski z ogniska.

Co do powrotów do pracy to ja wyrodna matka jestem. Dwa tygodnie temu częściowo wróciłam, tzn dwa razy w tygodniu jeżdżę na kilka godzin i online trochę z domku robię. Zanim pierwszy raz pojechałam miałam rozterki, ale teraz bardzo się cieszę, bardzo lubię swoją pracę i mam odskocznie. I nawet myśl o powrocie za 2 miesiące do pracy jest mi miłą, co prawda na 7 godzin wracam i duży wpływ na moje dopre samopoczucie ma fakt, że z Alicją zostanie moja mama.
Ja nie potrafiłabym siedzieć w domu, ponoć zmierzła wtedy jestem, więc szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko, a mama pracująca szczęśliwa, jeśli o mnie chodzi. Za to jak wracam do domku jestem tylko dla dzieci, tzn. do tej pory byłam tylko dla Igora, a teraz dla dwójki będę.

oczy mi się kleją, znikam.

udanych urlopów życzę

Katik jak będziesz miała chwilę w Polszy to daj znać, na jakieś lody się razem z dzieciami wybierzemy

Do góry