AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
Własnie zauważyłam, że na suwaczku mamy dziś
skończone 5 miesięcy
jak ten czas szybko leci...
o jaaaki duuuuzy chłopak! Sto lat nasz mężczyzno :-)
dostał pozwolenie na ten wyjazd pod warunkiem że się jeszcze dziś spakuje na wczasy (przecież nie bede tego robić jutro sama ani na chybcika w niedziele bo tak nie lubię). No i spakował już siebie i Janka :-) na jutro zostało mi moje i Marka rzeczy spakować a w niedzielę kosmetyki, łóżeczko, buty i wózek
hehe, uwielbiam pakowanie...a to na wczasy to już w ogóle zarąbiste...dla takiego malucha to wszystko dosłownie się przyda...body długie, body krótkie, spioszki, pajace cienkie, pajace grube, dresiki, sweterki, kurteczka, 50 rodzajów czapek, itd, itd...a do tego bujaczek, wózeczek, mata, bla, bla, bla...my się śmialiśmy, że gabarytem na wczasy jechaliśmy, bo kombi było załadowane po dach i jeszcze z tyły bagażnik z rowerami jechał...normalnie wesoły autobus :-)
Aga, miłego pakowania !!! obyś niczego nie zapomniała :-)
cześć dziewczyny ja tylko na chwileczkę bo muszę się pakować wyjeżdżam jutro z samego rana na tydzień do moich rodziców a tam internetu nie ma
Mój synek też dziś skończył 4 miesiące tak jak Tymuś
sorry że nie na odpowiednim wątku ale się śpieszę a chciałam napisać że byliśmy dzisiaj na 2 szczepieniu i jak na razie bez problemu malutki waży 7660kg i ma 69 cm
tak więc do następnego napisania
Sto lat dla solenizanta i miłego wypoczynku !
przeżyliśmy burzę średniej jakości, trochę popadało i takie fajne powietrze się zrobiło...Hanusia śpi, a mamusia postanowiła z pazurkami powalczyć...zaraz spadam do spania, bo moje dziecię 3 x w nocy ostatnio je i nie chce być mniej...
miłego wieczorku mamuśki...