reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dziwczynki mój mąż ma od jutra urlop
wyjezdzamd o tesciów i nie bedzie mnie okolo tygodnia bo netu tam brak
zalezy ile tam wytrzymamy moze tylko kilka dni... :)
w kazdym badz razie nadrabiam dzis caly czas ile moge zwlaszcze jeden watek ;) kto wie to wie
no i juz tesknie na mysl o tym ze tyle Was nie bede czytac
buziaki

reklama
Kwiatek, miłego wypoczynku...
hehe, nas na zapas nie da się nadrobić, takie jesteśmy fajne :-)
baw się dobrze...
sto lat dla Tymcia z okazji 4-go miesiąca :-)

Mada Ciosek
czy Twój mąż ma już jakąś prace na oku?

Niestety nie:-(
Na razie do połowy września jest na zwolnieniu. Wysyła dziesiątki aplikacji. W każdej chwili może podjąć pracę jako zwykły ochroniarz za niewiele ponad najniższą krajową plus ew nadgodziny, czyli non stop w pracy. Nie łudziliśmy się, że praca się znajdzie z dnia na dzień, więc na razie optymizm nas nie opuszcza

Niestety nie:-(
Na razie do połowy września jest na zwolnieniu. Wysyła dziesiątki aplikacji. W każdej chwili może podjąć pracę jako zwykły ochroniarz za niewiele ponad najniższą krajową plus ew nadgodziny, czyli non stop w pracy. Nie łudziliśmy się, że praca się znajdzie z dnia na dzień, więc na razie optymizm nas nie opuszcza

skąd ja to znam :(
mój g od lutego szuka pracy i nic!!
nawet na ochroniarza go nie chcą, bo ma wyższe.
Przez to ja musiałam iśc do pracy. Dziś jestem pierwszy dzień....ehhh, takie życie

Ale mialysmy piekna noc. Kostka po kilkugodzinnej walce ze snem skapitulowala okolo 19:30. Obudzila sie o 2ej na jedzonko, a pozniej o 7ej. Oczywiscie zarzadala, by sie z nia bawic. Teraz sobie lezy i pluje. Wystawia koniuszek jezyka z ust i robi prrrr i pluje na okolo, a co ja to bawi...

Sladu po gradzie juz nie ma, ale cos mi sie zdaje, ze dzis znowu cos sie stanie. Moze kolejne gradobicie, a moze tylko zwykla burza.

Kwiatek, udanego wypoczynku. Mam nadzieje, ze tesciowka nie zalezie Ci za skore :D

Najlepszego dla Adasia z okazji ukończenia 5 miesięcy
i
Najlepszego dla Tymusia z okazji ukończenia 4 miesięcy ;-)

padam... naobierałam całą miche aronii teraz muszę ją opłukać i zamrozić... mąż korzysta z okazji i jutro jedzie z rodzicami na grzyby a ja zostaje sama z dzieciakami... dostał pozwolenie na ten wyjazd pod warunkiem że się jeszcze dziś spakuje na wczasy (przecież nie bede tego robić jutro sama ani na chybcika w niedziele bo tak nie lubię). No i spakował już siebie i Janka :-) na jutro zostało mi moje i Marka rzeczy spakować a w niedzielę kosmetyki, łóżeczko, buty i wózek :-D

cześć dziewczyny ja tylko na chwileczkę bo muszę się pakować wyjeżdżam jutro z samego rana na tydzień do moich rodziców a tam internetu nie ma

Mój synek też dziś skończył 4 miesiące tak jak Tymuś

sorry że nie na odpowiednim wątku ale się śpieszę a chciałam napisać że byliśmy dzisiaj na 2 szczepieniu i jak na razie bez problemu malutki waży 7660kg i ma 69 cm

tak więc do następnego napisania

reklama
Ja też tylko na chwilkę :)
Dziś spaliłam kolejny misker, tzn nie spaliłam tylko chyba łożyska poszły. Wytrzymały aż 1 dzień.
Mamy gości i była u nas dziś Gosieńka z Helenką i z mężem.
Helenka jest przeurocza, te jej duuuuuże oczka!!! Gosieńka zresztą też.
Dziewczynki mają kilka wspólnych fotek.
Ja jestem przeziębiona, chyba po wczorajszym rejsie jachtem bo wiało na jeziorze.

Buziaki, dobrej nocki!

Do góry