reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzien calkiem do d..y.Wlasnie wyszla od nas pediatra.V jak zaczela plakac pare h temu,to nic sie nie zdalo na uspokojenie jej.Wszystko wyprobowane,a ona ciagle w piszczacy ryk.Pediatra przyjechala,zbadala i stwierdzila,ze "to zmiana pogody".Mi szczena opadla...coz trzeba ponownie zmienic lekarza.
Ide sobie,bo glowa mi peka...dopiero poludnie,a ja mam juz dosc.
No i zla matka jestem,bo sie zirytowalam i za nic uspokoic sie nie moglam,a przeciez to nie V wina.heh :-(
Lepszego dnia dla Was,bye.
V jest już w gronie naszych dzieciaczków całkiem "dorosla" wiec moze rzeczywiscie to ząbek...
tego Wam zycze
tulamy

reklama
Moje dziecie śpi tylko na plecach, więc chcialm ją przekręcic chociaż na bok... i co obudziłam sobie dziecia :angry: wrrrrrr....... mam nadzieję, że smoczek i pielucha zadziałają zaśnie. Bo mam zamiar iść robić obiad jako spracowana żona a i własnie czy do placków ziemniaczanych daje się całe jajko czy tylko żółtko?
wiem że nie ten watek. Przepraszam :zawstydzona/y:

Moje dziecie śpi tylko na plecach, więc chcialm ją przekręcic chociaż na bok... i co obudziłam sobie dziecia :angry: wrrrrrr....... mam nadzieję, że smoczek i pielucha zadziałają zaśnie. Bo mam zamiar iść robić obiad jako spracowana żona a i własnie czy do placków ziemniaczanych daje się całe jajko czy tylko żółtko?
wiem że nie ten watek. Przepraszam :zawstydzona/y:

ja daje cale i daje jeszcze czosnek i cebulke

Witam również po długiej nieobecności. I mam takie pytanie czy wasze maleństwa też z wielką namiętnością wkladają roczki do buźki, bo mój synek tak je namiętnie je że pare razy włożył je za głęboko i kończy sie to odruchami wymiotnymi.

Byliśmy dzisiaj u ginekologa bo mi węzadło pęklo po cięciu cesarskim, i pierwszy raz niosłam swoje maleństwo w chuście dzisiaj kółkowej, ale po dłuższym spacerze stwierdziłam że na cięzkie maluszki taka chusta jest nie wygodna a szczególnie gdy jest gorąco lepsza wiązana.

ja daje cale i daje jeszcze czosnek i cebulke

dzieki. czosnku jeszcze nie jadam, więc nie dam bo i nie mam :-p

Witam również po długiej nieobecności. I mam takie pytanie czy wasze maleństwa też z wielką namiętnością wkladają roczki do buźki, bo mój synek tak je namiętnie je że pare razy włożył je za głęboko i kończy sie to odruchami wymiotnymi.

o tak :tak::tak::tak::tak::tak:
no i dużo zdrówka życzę

witam piątkowo

ja dzisiaj znowu kilka kilometrów z wózeczkiem zaliczyłam. Alicja nawet nie marudała, połowę spaceru się rozglądała i konwersowała z mamą, a drugą połowę przespała. Teraz po obiadku leżymy, gadamy i na babcie czekamy, bo mama do lekarza wybywa.
Dzisiaj się okazało, że nadal mamy za wilgotno w domku, więc parkietu nam jeszcze pan nie położy:wściekła/y::wściekła/y:. Kurcze jak tak dalej pójdzie to nie zdążymy:eek:. Jeszcze tylko miesiąc:-(

reklama
Ufff gorąco...Witajcie :)

U nas jak zwykle młyn, bo rano reowerek, potem ogarnianie domu i bawienie dziecięcia :) teraz obiadek a potem spacerek...
Miluchnego popołudnia :)

Do góry